Odp: Pchli targ - 23/08/2005 23:59
nr dodalem do profilu. Jednak zbyt czesto tam nie zagladam. 40 to jest dla mnie troszke malo, ale Twoja oferte bede pamietam. Pozdrawiam
Odp: Pchli targ - 24/08/2005 15:15
Kurde, Pchli targ to raczej nie miejsce na Samochod ale kit.
Sprzedam Renault Megane Coupe 1.6 rocznik 1996. Żółty. przyciemniane szyby 2 poduszki powietrzne, centralny zamek-mobilajzer, Alufelgi, radio, wspomaganie. Przebieg 135 000. Ogulnie Stan Bardzo Dobry. około 15 500 Oczywiście do negocjacji. gg W profilu. mniej wiecej tak wygląda
/1.jpg" border="0" alt="Obrazek jpg wstawiony na forum">
Ostatnio edytowany przez: Pogoniara, 24 sierpnia 2005, 19:33 [1 raz(y)]
Kurde, Pchli targ to raczej nie miejsce na Samochod ale kit.
Sprzedam Renault Megane Coupe 1.6 rocznik 1996. Żółty. przyciemniane szyby 2 poduszki powietrzne, centralny zamek-mobilajzer, Alufelgi, radio, wspomaganie. Przebieg 135 000. Ogulnie Stan Bardzo Dobry. około 15 500 Oczywiście do negocjacji. gg W profilu. mniej wiecej tak wygląda
/1.jpg" border="0" alt="Obrazek jpg wstawiony na forum">
Odp: Pchli targ - 28/08/2005 18:55
Sprzedam:
-oryginalne autografy ze zdjeciami: Jerzy Dudek, Tomasz Rząsa, Andrzej Juskowiak(2x),Krzysztof Nowak, Waldemar Kryger, Edward Lorens, Albin Mikulski, Jacek Bendarz, Siergiej Szypowski, Sergiusz Wiechowski,R. Dymkowski, Paweł Skrzypek, Tijani Babangida, Ronald de Boer, Ulf Kirsten, Zoran Mamic, Andrzej Rudy oraz Richard Witschge. Do tego fotki K.Węgrzyna, Brasilii i Chifona ale bez autografu.
Cena niska, do uzgodnienia na gg 3106595.
P.S. dodatkowo mam do sprzedania 2 głosniki do komputera o niewielkiej mocy(firma Genius). Malo uzywane i niepotrzebne mi wiec pozbęde sie tanio.
Ostatnio edytowany przez: F G, 4 września 2005, 00:25 [10 raz(y)]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.