Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
KEDZIOR
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8341 dni

**

Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 25/10/2005 13:12
Ja juz drugi rok na Politologii na US a tutaj dalej funkcjonuje jako uczeń XVI LO, moze piszcie jakie postepy w nauce zrobiliscie od czasu zalozenia tego tematu??????

Szczeper
Kibic
Na forum od 7548 dni

Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 25/10/2005 14:29

śmielaq89 napisał:  

kamil334 napisał:  
po pierwsze to dzięki za info o nauczycielach, a u jakich nauczycieli można sciagac a u jakich lepiej tego nie robic

ps. dwie najlepsze zalety tej szkoly to sala gim. i muzyczka na przerwie, a minus to stare toalety;P

Jak byś miał histe albo wos z Biernat to spko byś mógł. I na gegrze też się nawet da (jak siądziesz gdzieś z tyłu) A tak ogólnie to różnie, zależy jak Ci się uda :P Stare ale tam fazy też były... :P

bartollo napisał:  
Sory, błąd - niemiecki mamy z Szczęsną.

A to spoko. Miałem z nią w trzciej (bo od roku dopiero jest). Dużo wymaga ale ogólnie jest fajnie i pożartować z nią można. Tylko jej zbytnio nie denerwujcie :] Pozdro dla pani Tereni :]

no rzeczywiscie na gegrze ostatnio mialem klasowke(siedze w tylnych lawkach:]) i gdy pani sie odwrocilo wziolem kartke od kolegi spisalem co trzeba gdy pani znowu sie odwrocila dalem mu jego i swoja on spisal co trzeba i jak sie pani znowu odwrocila(albo cos pisala, czesto to sie zdarza) to mi oddal obie kartki. mysle ze 4 powinna byc przynajmniej:]pzdr dla wszystkich obecnych i bylych uczniow gm. nr.10:D

###Pogoń Szczecin&Legia Warszawa - na zawsze razem###
Mati.
Kibic
Na forum od 8076 dni

Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 25/10/2005 15:40

KEDZIOR napisał:  
Ja juz drugi rok na Politologii na US a tutaj dalej funkcjonuje jako uczeń XVI LO, moze piszcie jakie postepy w nauce zrobiliscie od czasu zalozenia tego tematu??????

Lepiej powiedz czy trudno się dostać na Politologie:)

Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
manisz
Kibic
Na forum od 7547 dni

Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 25/10/2005 15:44
gimnazjum numer 7 na Nałkowskiej : )

Kibic
Na forum od 7889 dni

Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 25/10/2005 15:53
kamil334 tylko uważaj, ode mnie kiedyś spisywał kolega i dostał 4 a ja 3 :D właśnie tez na gegrze ale to był wyjątek :P aa jest ten wózek w klasie fizycznej (12 o ile pamiętam... :P) jeszcze ? były fazy jak koledze po całej klasie plecak woziliśmy... :D raz się Rzepkowska porządnie wkurzyła...

Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Davido
Kibic
Na forum od 8089 dni

Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 25/10/2005 16:07

śmielaq89 napisał:  
kamil334 tylko uważaj, ode mnie kiedyś spisywał kolega i dostał 4 a ja 3 :D właśnie tez na gegrze ale to był wyjątek :P aa jest ten wózek w klasie fizycznej (12 o ile pamiętam... :P) jeszcze ? były fazy jak koledze po całej klasie plecak woziliśmy... :D raz się Rzepkowska porządnie wkurzyła...

Umówcie sie na randke najlepiej... albo porozmawijacie o tym na priv..już wszyscy wiedzą , chodziliśice do Gim 10, zreszta ja też...Nie musicie zaśmiecać forum tekstami typu Szatniarka Najlepsza itp.Styka Już

POGOŃ TO MY
Mateusz
Kibic
Na forum od 7331 dni

Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 26/10/2005 21:00
Ja chodze do gim, 27 ktoś tam chodził wczesniej ?

Obrazek gif wstawiony na forum
jaclaw123
Kibic
Na forum od 7328 dni

Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 26/10/2005 22:01
Ja chodzę do Samochodówki na ul.Klonowica.

SamAxe
Kibic
Na forum od 7757 dni

Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 14/11/2005 18:26
Napisze mi ktos o swojej szkole jakies info (jak ucza nauczyciele, jaka atmosfera panuje w klasach , na przerwach itp.) , (chodzi o ponadgimnazjalne szkoly oczywiscie :D) Potrzebne mi to na jutro do szkoly :D

DANI
Kibic
Na forum od 7588 dni

Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 14/11/2005 18:38

spagetti napisał:  

DANI napisał:  

Zbylu napisał:  

DANI napisał:  

Zbylu napisał:  
AR w Szczecinie

Na jakim jestes kierunku bo ja tez tam studiuje??

na Rolnictwie 1 rok ale chcem sie przepisac na zootechnike a Ty?

Ja jestem 1 rok na TriLu

Tez studiowalem na Trilu rok temu ale nie spodobala mi sie fizyka i chemia:)

Ja juz wtopilem 1 kolo z chemii - 1osoba na 30 zaliczyla. We wtorek mam wyniki kola z fizyki zobaczymy co tam wypisalem z manych sciag - z fizyki wg mnie jest latwiej niz z chemii.

Choć życie ciąży a psychika siada, nie mogę się poddać!To Moja Zasada!
Arathorn
Kibic
Na forum od 8108 dni

Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 15/11/2005 17:39
ja juz drugi rok do I LO :)

Mateusz
Kibic
Na forum od 7331 dni

Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 13/12/2005 15:21
Dobra średnia - 4,5 -4,7 ale niewielka ilośc ptk z testów 50-55 Przyjmą do jakiegoś LO jak było u was ... ?

BNY
Kibic
Na forum od 7757 dni

Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 13/12/2005 15:32

Mateusz napisał:  
Dobra średnia - 4,5 -4,7 ale niewielka ilośc ptk z testów 50-55 Przyjmą do jakiegoś LO jak było u was ... ?

Poleceam Technikum Łączności :D jest dobra faza i nauczyciele nawet przyjazni poza szmatą Olszewska:P

Porto
Kibic
Na forum od 7376 dni

Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 13/12/2005 15:47

Mateusz napisał:  

XVI LO hehe :D
Niezla szkola

Mateusz
Kibic
Na forum od 7331 dni

Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 13/12/2005 17:02

Porto napisał:  

Mateusz napisał:  

XVI LO hehe :D
Niezla szkola

a iesz jakie tam są klasy ?
o jakich profilach ?

manisz
Kibic
Na forum od 7547 dni

Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 13/12/2005 17:05
ide do XVI za rok huhuhu ;p

kus
Kibic
Na forum od 7814 dni

Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 13/12/2005 17:27

Mateusz napisał:  

Wiesz ja z testow mialem kolo 70 srednia 3.5 ale to tez zalezy na jaki profil idziesz bo na kazdym liczone sa inne przedmioty.

LO7 rządzi! :D Najgorsza lekcją procz j. polskiego (z pania P.) jest... w-f ale co poradze? :)

TymoN
Kibic
Na forum od 7530 dni

Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 13/12/2005 17:40

Mateusz napisał:  

Zależy oczywiście od profilu... ale do Lo8 powinieneś się dostać, fajny klimat dosyć.. i nauczyciele też nienajgorsi :)
Ja miałem w gimnazjum średnią 4,3 i 68 pkt... a teraz jestem zagrozony z 3 przedmiotów :D Ale to wynika pewnie z faktu, iż się opierdalam:]

Mateusz
Kibic
Na forum od 7331 dni

Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 13/12/2005 18:29
bo do każdej szkoły jest tam minium oglonych ptk ... Czyli jak sie dobrze orientuje do LO 8 trzeba miec 120 a jezeli nie bede mial tych 120 ptk to jest sens skladania tam papierow ?

Mick
Kibic
Na forum od 8056 dni

Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 13/12/2005 18:43

Mateusz napisał:  
bo do każdej szkoły jest tam minium oglonych ptk ... Czyli jak sie dobrze orientuje do LO 8 trzeba miec 120 a jezeli nie bede mial tych 120 ptk to jest sens skladania tam papierow ?

ja ochodze od jakiegos czasu do LO8 ;] polecam szkole jest zajebista ;]

trzeba miec kolo 120 p ale nie ma zadnego progu.. jak bedzie malo ludzi (w co watpie)
to przyjma i tych ponizej setki,
ogólnie lepiej powiedz co bedziesz mial z matmy i polskiego ;] (bo to sie punktuje na wszystkich profilach)
oraz jaki kierunek bys obral ;] bo srednią to mozesz miec nawet 2,5 :P wazne zeby poszczegolne (w zasadzie 4) przedmioty miec dobrze zaliczone :> jak cos podbij na gygy chetnie Cie ponamawiam ;D

Obrazek jpg wstawiony na forum
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763437654 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.09 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005