no rzeczywiscie na gegrze ostatnio mialem klasowke(siedze w tylnych lawkach) i gdy pani sie odwrocilo wziolem kartke od kolegi spisalem co trzeba gdy pani znowu sie odwrocila dalem mu jego i swoja on spisal co trzeba i jak sie pani znowu odwrocila(albo cos pisala, czesto to sie zdarza) to mi oddal obie kartki. mysle ze 4 powinna byc przynajmniejpzdr dla wszystkich obecnych i bylych uczniow gm. nr.10
###Pogoń Szczecin&Legia Warszawa - na zawsze razem###
Ja juz drugi rok na Politologii na US a tutaj dalej funkcjonuje jako uczeń XVI LO, moze piszcie jakie postepy w nauce zrobiliscie od czasu zalozenia tego tematu
Lepiej powiedz czy trudno się dostać na Politologie
Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 25/10/2005 15:53
kamil334 tylko uważaj, ode mnie kiedyś spisywał kolega i dostał 4 a ja 3 właśnie tez na gegrze ale to był wyjątek aa jest ten wózek w klasie fizycznej (12 o ile pamiętam... ) jeszcze ? były fazy jak koledze po całej klasie plecak woziliśmy... raz się Rzepkowska porządnie wkurzyła...
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
kamil334 tylko uważaj, ode mnie kiedyś spisywał kolega i dostał 4 a ja 3 właśnie tez na gegrze ale to był wyjątek aa jest ten wózek w klasie fizycznej (12 o ile pamiętam... ) jeszcze ? były fazy jak koledze po całej klasie plecak woziliśmy... raz się Rzepkowska porządnie wkurzyła...
Umówcie sie na randke najlepiej... albo porozmawijacie o tym na priv..już wszyscy wiedzą , chodziliśice do Gim 10, zreszta ja też...Nie musicie zaśmiecać forum tekstami typu Szatniarka Najlepsza itp.Styka Już
Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 14/11/2005 18:26
Napisze mi ktos o swojej szkole jakies info (jak ucza nauczyciele, jaka atmosfera panuje w klasach , na przerwach itp.) , (chodzi o ponadgimnazjalne szkoly oczywiscie ) Potrzebne mi to na jutro do szkoly
na Rolnictwie 1 rok ale chcem sie przepisac na zootechnike a Ty?
Ja jestem 1 rok na TriLu
Tez studiowalem na Trilu rok temu ale nie spodobala mi sie fizyka i chemia
Ja juz wtopilem 1 kolo z chemii - 1osoba na 30 zaliczyla. We wtorek mam wyniki kola z fizyki zobaczymy co tam wypisalem z manych sciag - z fizyki wg mnie jest latwiej niz z chemii.
Choć życie ciąży a psychika siada, nie mogę się poddać!To Moja Zasada!
Dobra średnia - 4,5 -4,7 ale niewielka ilośc ptk z testów 50-55 Przyjmą do jakiegoś LO jak było u was ... ?
Zależy oczywiście od profilu... ale do Lo8 powinieneś się dostać, fajny klimat dosyć.. i nauczyciele też nienajgorsi
Ja miałem w gimnazjum średnią 4,3 i 68 pkt... a teraz jestem zagrozony z 3 przedmiotów Ale to wynika pewnie z faktu, iż się opierdalam
bo do każdej szkoły jest tam minium oglonych ptk ... Czyli jak sie dobrze orientuje do LO 8 trzeba miec 120 a jezeli nie bede mial tych 120 ptk to jest sens skladania tam papierow ?
ja ochodze od jakiegos czasu do LO8 ;] polecam szkole jest zajebista ;]
trzeba miec kolo 120 p ale nie ma zadnego progu.. jak bedzie malo ludzi (w co watpie)
to przyjma i tych ponizej setki,
ogólnie lepiej powiedz co bedziesz mial z matmy i polskiego ;] (bo to sie punktuje na wszystkich profilach)
oraz jaki kierunek bys obral ;] bo srednią to mozesz miec nawet 2,5 wazne zeby poszczegolne (w zasadzie 4) przedmioty miec dobrze zaliczone :> jak cos podbij na gygy chetnie Cie ponamawiam ;D
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763437654 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.