Odp: Polska - 29/04/2005 23:15
Dobre kurwa ale niema co sie obawiac ,wiem z dobrych zrudel ze maja byc tam swiatla
Najpierw lewa ,a potem prawa strona
Przecierz jestesmy w Uni Europejskiej
Odp: temat ogórkowy - 29/04/2005 23:29
Do informatyków: ostatnio co kilka minut wyskakują (nawet jak nic nie robie na necie) jakieś zagraniczne pop-upy. Przyczyną pewnie jakiś wirus ale jak sprawdzałem antiverem to czysto. Ad-aware wyczyściłem i dalej. Mam Xpeka.
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Odp: temat ogórkowy - 30/04/2005 15:07
.iso to obraz plyty cd mozesz otworzyc go w napedzie wirtualnym (naprzyklad deamon) albo wypalic w alcoholu albo nero
Odp: temat ogórkowy - 30/04/2005 16:15
zobaczcie tego bloga przyjrzyjcie się uważnie szacie graficznej i spróbujcie przeczytac jakąs notke ja po minucie miałem dosyc tego psychodelizmu i wyszedłem http://lady-jewel.mylog.pl/ heh no własnie widac co te nastolatki maja w głowach
Wszystkie żywioły mają moc tworzenia i niszczenia. Ale tylko w wodzie, która stała się twarda jak skała, wszystko stanie się słupem soli, na którym życie jest
niemożliwe.
Iskra życia płonie w huczącym ogniu tego świata. A przecież ogień spala całe życie, pozostawiając po nim ledwie garstkę popiołu.
Do informatyków: ostatnio co kilka minut wyskakują (nawet jak nic nie robie na necie) jakieś zagraniczne pop-upy. Przyczyną pewnie jakiś wirus ale jak sprawdzałem antiverem to czysto. Ad-aware wyczyściłem i dalej. Mam Xpeka.
tez takie cos mialem wcisnij alt +ctrl + del -> menadzer zadan -> procesy zobacz co jest otwarte z twoja nazwa uzytkownika jakies podejrzane np popcostam.exe wyszukaj zamknij proces usun takie rzeczy najlepiej usuwac w trybie awaryjsnym pozdro ...
zobaczcie tego bloga przyjrzyjcie się uważnie szacie graficznej i spróbujcie przeczytac jakąs notke ja po minucie miałem dosyc tego psychodelizmu i wyszedłem http://lady-jewel.mylog.pl/ heh no własnie widac co te nastolatki maja w głowach
ja pierdole po jakiemu to?? po kligońsku?? panie zlituj sie nad takimi typiarami...
dzisiaj przeczytalem juz o tym. Na szczescie slup juz usuniety, bo jak odpowiedziano: "slup przeszkadzal jezdzacym samochodom" ciekawe ile czasu zajelo im dojscie do tego...
Naszą siłą nie jest to że nigdy nie upadliśmy, ale to że po każdym upadku potrafimy się podnieść jeszcze silniejszym Juventus Turyn-historia wielkiej miłości
Odp: temat ogórkowy - 30/04/2005 21:33
wlasnie przed chwila slyszałem w plamnie We ar the champions z pozdrowieniami dla kibiców Pogońi od jakiegoś pawła
fajnie że jeszcze ktoś o nas pamieta
ps. od kiedy Rodrigo stoi na bramce rezerw bo pierwszy raz słysze
Ostatnio edytowany przez: Jey - M, 30 kwietnia 2005, 21:49 [1 raz(y)]
...Wiele Serc, Jedno Bicie, Pogoń Szczecin Ponad Życie...
kierunek Turzyn. szczerze nie polecam tej gry. masa błedów i wogóle, o składzie Pogońi i oogólnie polskiej ligi nawet nie wspominam bo zenada. jedyne co dobre w tej grze to chyba ekran meczowy bo jest zrobiony naprawde dobrze. Jednak moim zdaniem niewypał roku
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763437617 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.