Odp: temat ogórkowy - 22/04/2005 22:06
No byłoby łatwo gdybym jeszcze wiedział o jaki dokładnie proces chodzi...NIe wiem który wyłączyć, więc nie jest to takie proste jak by się mogło na pierwszy rzut oka wydawać...
I poza tym, to u mnie alt+ctrl+del nie działa, tlyko jest ctrl+Shift+Esc
może sprobuj odpalic kompa w DOSie (np z dyskietki startowej), znajdz syfa i skasuj bo wtedy raczej nie powinien sie stawiac. oczywiscie jesli to wirus to duza szansa ze przy starcie kompa powstanie inny - nowy plik ktorego znowu nie bedziesz mogl usunac
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
jesli do winxp to uruchom, w trybie awaryjnym znajdz nazwe i usun albo sprwadz co sie uruchamia start ---> uruchom ---> msconfig i spruboj tez adwaree itp pozdro
Odp: temat ogórkowy - 23/04/2005 09:04
Hmmm wirus i inne szpiegowskie gówno to raczej nie jest, bowiem kompa już sprawdzałem i nic nie wykryło...W sumie to nawet nie wiem jak to się u mnie znalazło na dysku, pewnie siostra znowu zaczęła coś niepotrzebnie kombinować i coś wrzuciła, ale to pewnie chciała Skype zainstalować, bowiem owy plik się nazywa SkypeSetup.exe no ale jak mówiłem za cholerę nie mogę tego rozgryźć. Patrzyłem w tym konfigu, ale to jak suzkać igły w stogu siana, bo nie znam nazwy ewentualnego procesu, który by to coś uruchamiał, no i kaplica...W sumie to już i tak miałem robić za jakiś czas formata, bo windoza coraz bardziej się chrzani i ma coraz więcej problemów, a teraz przez to gówno to już raczej na pewno się takowego zrobi...
Odp: temat ogórkowy - 23/04/2005 13:25
Pytanie do informatykowjak chce kliknac dwukrotnie na jakies ikonie odrazu zaznaczaja sie pozostale ikony ktore sa nad nia np Moj komputer itp i chce eksplorowac odrazu kilka plikow...moge jedynie naciskac prawy przycisk myszki i dawac otworz...wie moze ktos co z tym fantem zrobicprzestawienie plikow nic nie daje...
Dzieki Pszczoleka moglbys jeszcze objasnic jak to zrobic?czy przez reinstalacje sterownikow z dyskietki do myszki?
Ja mam bezprzewodowa mysze Logitecha wiec zamykam jej oprogramowanie (Ctr+alt+del potem zamknij process - do tego oprogramowania jest to proces o nazwie - em_exec.exe) i potem uruchamiam ponownie. Jesli nadal Ci bedzie sie to dzialo rzeczywiscie przeinstaluj sterowniki w taki sposob o jakim wspominasz, ale najlepiej w necie poszukaj najnowszych. Musisz wyczaic jaki jest to process jezeli w ogole taki on jest, bo niektore myszy nie maja specjalnych sterownikow i dzialaja na standardowych.
Odp: temat ogórkowy - 24/04/2005 13:20
Pytanie do osób piszących w wtorek i środe testy gimnazjalne (choć nie tylko) Zna ktoś jaką strone gdzie są jakieś powtórzenia albo coś w tym stylu ?
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Pytanie do osób piszących w wtorek i środe testy gimnazjalne (choć nie tylko) Zna ktoś jaką strone gdzie są jakieś powtórzenia albo coś w tym stylu ?
Też sie obudziles w czwartek, piatek i sobote byly testy wiec trzeba bylo sie zaopatrzyc
Spoko Testami to już żygam....wszystko mam...chodzi mi o jakąś strone gdzie będzie wszystko jakoś poskładane z kilku przedmiotów...bo w książkach jest dużo niepotrzebnych rzeczy i trudno wybrać to co najważniejsze....
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Odp: temat ogórkowy - 24/04/2005 14:30
Do kin wchodzi nowy film z Julia Roberts,jakas sensacja
Potrzebny mi jest Polski tytul bo tlumaczac z niemieckiego to tytul brzmi TLUMACZKA,ale z tym roznie bywa i w Polsce moze byc calkiem inny.Dzieki
A i jeszcze jedno sa w sieci moze nowe Gwiezdne Wojny?
Do kin wchodzi nowy film z Julia Roberts,jakas sensacja
Potrzebny mi jest Polski tytul bo tlumaczac z niemieckiego to tytul brzmi TLUMACZKA,ale z tym roznie bywa i w Polsce moze byc calkiem inny.Dzieki
No i dobrze tytul podales, u nas bedzie wlasnie pod takim. Tylko cos Ci sie aktorki pomylily bo w tym filmie glowna role gra Nicole Kidman Wersja DVDRIP juz sie na necie pojawila.
Wyskoczylo mi na pulpicie niebiesko tło z takim napisem:
Security Warning
A fatal error in IE has occured at 0028:C0011E36 in VXD VMN<01> +
00010E36. Error was caused by Trojan-Spy.HTML.Smitfraud.c
Domysalm sie ze chodzi o trojana. Przelecialem Nortonem calego kompa z 5 wirusów(błędów) naprawilem 4 i jednego nie moge :/
Co mam zrobic zeby mi to zniklo i pojawila sie norlmalnie tapeta i zeby byl bez wirusa ??
Prosze o pomoc
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763437534 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.