no ja mam podobnie;/ tylko ze to ja mam wszystkich niedostepnych a tak naprawde oni sa. no i tak jak Ziemniak jest tak ze niby nie mam kogos na liscie. nowe gadu instalowalam i nic..
"W związku z obraźliwymi tekstami komentarzy dotyczących felietonów Jana Tomaszewskiego, uprzejmie informujemy, że nie będziemy publikowali anonimowych komentarzy w których zamiast merytorycznej dyskusji, będą zawarte wyzwiska, pogróżki i obraźliwe epitety pod adresem naszego współpracownika.
Jeśli ktoś z zainteresowanych czuje się pokrzywdzony tekstem Jana Tomaszewskiego, ma prawo dochodzić sprawiedliwości drogą prawną.
Jednocześnie informujemy, że zamieścimy każdy, nawet najbardziej drastyczny komentarz, ale pod warunkiem uprzedniego sprawdzenia danych osobowych autora, by pan Jan Tomaszewski mógł dochodzić swoich praw w sądzie powszechnym."
o wielkie niech on lepiej juz skonczy swoje farmazony. A swoja droga to podobno on doniósł na policje w sprawie niby gwałtu na fińskiej prostytutce. Sprawa podobno juz ucichła a ten pajacyk poskarżył się w ambasadzia angielskiej przy dyplomatach fińskich, ze sprawa gwałtu jest niedokończona Baran
Odp: temat ogórkowy - 21/04/2005 19:13
Wiem, że się powtarza wątek ale sorki. Zna ktoś jakąś strone (strony) z darmowymi dzwonkami, grami itd. na koma ?
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Wiem, że się powtarza wątek ale sorki. Zna ktoś jakąś strone (strony) z darmowymi dzwonkami, grami itd. na koma ?
No nie no, tak trudno 2 strony w tyl przewinac?
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Odp: temat ogórkowy - 21/04/2005 22:20
A wie ktoś skąd można sciągnąć układy kolorów do Siemensa ? (rozszerzenie: .col) bo szukam, szukam i nie moge znaleźć...
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Odp: temat ogórkowy - 21/04/2005 23:12
Jeśli ktoś jest ciekaw jakie wystepują "Dewacje Seksualne" To Czytajcie ale osobiście nie polecam... Niektóre z przykładow są niezbyt (w moim odczuciu) przyjemne
Odp: temat ogórkowy - 22/04/2005 08:34
Znane są ceny biletów na Polskę 50 zł to zdeczka zadużo 10 zł mam nadzieję że na 11-12 Ale wtedy sporto masek wykupi te bilety(dziadki) bo najtaniej:0
Odp: temat ogórkowy - 22/04/2005 10:24
Lech Poznań otrzymał orzeczenie w sprawie Emmanuela Ifeanyi Ekwueme, które zapadło w marcu na posiedzeniu wydziału Komitetu Dyscyplinarnego FIFA.
Emmanuel Ekwueme został zdyskwalifikowany przez Komitet Dyscyplinarny FIFA na 4 miesiące, po tym jak mając ważny kontrakt z poznańskim Lechem zawarł umowę z AS Áris (Saloniki).
FIFA przyznała rację Lechowi i Nigeryjczyk w przeciągu 30 dni musi zwrócić wszystkie pieniądze, jakie otrzymał od klubu.
Emmanuel Ekwueme w listopadzie podpisał kontrakt z "Kolejorzem". W styczniu w greckiej prasie pojawiła się informacja, że zawodnik podpisał umowę z AS Áris (Saloniki). 25-letni pomocnik wszystkiemu zaprzeczył i podpisał nawet specjalne oświadczenie dla prasy, że chce występować w Lechu. Jak się później okazało Ekwueme faktycznie podpisał kontakt w Grecji. PZPN przez pomyłkę wysłał jego certyfikat do Greckiej Federacji, co umożliwiło mu występy w Árisie.- 90 monut.pl
Ten piłkarz dla mnie wygrywa. Myślał chyba że nikt sie niedowie gdzie on gra. (debil poprostu albo chory psychicznie)
Odp: temat ogórkowy - 22/04/2005 19:09
Polska będzie pierwszym celem podróży papieża Benedykta XVI - powiedział arcybiskup Monachium, kardynał Friedrich Wetter.
Ps. Ładny gest nowego papieża. Powiem tylko że, Benedytk XVI był 5 razy w polsce w okolicach Opola
Odp: temat ogórkowy - 22/04/2005 19:31
Polecam Dzisiejsze Wydanie Kuriera Szczecińskiego Kolumne Szczecin Wczoraj i Dzis a dokładnie artykuł opisujaca
Szczecinskich Fanów
Znow sie pismaki popisali "kumatoscia"
Odp: temat ogórkowy - 22/04/2005 21:45
Mam pytanko: wie ktoś może jak poradzić sobie z jednym małym problemem związanym z plikiem: otóż nie mogę go usunąć, bowiem ciągle wyskakuje komunikat, iż jest on używany przez inny program czy też inną aplikację i dlaetgo nie można nic z nim zrobić. Macie może na to jakiś sposób Cholera nawet nie wiem co dokąłdnie m,oże tego używać, bo plik ma 0 bajtów, ma rozszerzenie .exe jakby co i podejrzewam, że tez uruchamia się ze startem windozy...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.