Wszystkie żywioły mają moc tworzenia i niszczenia. Ale tylko w wodzie, która stała się twarda jak skała, wszystko stanie się słupem soli, na którym życie jest
niemożliwe.
Iskra życia płonie w huczącym ogniu tego świata. A przecież ogień spala całe życie, pozostawiając po nim ledwie garstkę popiołu.
Specjalista sie odezwal. Jak Vayl juz sciagnal maila i wlaczone automatyczne kasowanie wiadomosci z serwera po sciagnieciu to juz tej wiadomosci nie sciagnie bezposrednio z serwera. Uzywasz jakiego outlooka uzywasz?? Expressa czy Office outlook?? I w jakiej wersji??
Dzieki Pszczolek za checi, ale dalem juz rade. Po prostu ten mejl wyslalem na inny adres i juz normalnie odebralem z www. Pozdro
Spoko, ale jak uzywasz outlooka expressa to na przyszlosc w Menu narzedzia -> opcje -> zabezpieczenia odznaczasz opcje: Nie zezwalaj na zapisywanie i otwieranie zalacznikow.... No i problem znika, ale zawsze jakiegos wirusika mozesz zalapac...W outlookowym office niestety juz tej opcji brak... Domyslnie bklokuje podejrzane zalaczniki.
Odp: temat ogórkowy - 18/04/2005 22:31
Mam pytanie do dobrze poinformowanych w rapowych realiach: a mianowicie ostatnio krąża plotki jakoby Tupac pokazal sie w okolicach jakiegos sklepu w Usa i tego typu fazy... wyglada to troche na niezla pompe ale wole sie upewnic. Tutaj filmik: http://hollabackvmt.com/VIDEO/pac2.wmv Pozdro i czekam na odpowiedz
Wykmincie co pisal jakis tam smiesnzy franciszkanin o przyszlej Polsce w XXI:
"Polska powstanie wolna i będzie jednym z najpotężniejszych mocarstw w Europie. Pod hegemonią Polski Słowianie połączą się i utworzą własne katolicko-Słowiańskie mocarstwo Europy, którego granicami będą: Odra, Nysa, Adriatyk, Bałtyk, Morze Czarne, Dniepr i Dźwina. Wspólnie wypędzą Turków z Europy. Z Konstantynopola zniknie Półksiężyc, a zapanuje z powrotem Krzyż. Przy końcu wojny europejskiej czarny lud przyjdzie Polsce z pomocą, w czasie gdy liście z drzew opadać zaczną. Z gruzów i popiołów powstanie Polska i dojdzie wreszcie do porządku i spokoju w sprawach wewnętrznych. Będzie mieć swojego króla z prastarego rodu książęcego, krwi słowiańskiej, o wielkim umyśle i duchu, a języka polskiego uczyć się będą na wszystkich uczelniach świata. Wielu zdrajców zostanie wygnanych z granic Polski. Najwyżej Bóg wyniesie Polaków, gdy dadzą światu wielkiego papieża. Polska zawrze wieczną przyjaźń z Turcją, która po wieki zachowana będzie. Wielki mąż z Ameryki roztoczy nad jej granicami swoją przemożną opiekę, pod którą w wielkiej szczęśliwości królować będzie"."
Jakies przypuszczenia kiedy to bedziemy wielim mocerstwem ?? i kiedy przyjdzie ten wielki mąż z Ameryki
Mam pytanie do dobrze poinformowanych w rapowych realiach: a mianowicie ostatnio krąża plotki jakoby Tupac pokazal sie w okolicach jakiegos sklepu w Usa i tego typu fazy... wyglada to troche na niezla pompe ale wole sie upewnic. Tutaj filmik: http://hollabackvmt.com/VIDEO/pac2.wmv Pozdro i czekam na odpowiedz
A gdzie tam nie widzisz na filmie, że to fotomontaż, widać, że jest podstawione to pod publike lepiej zajmij się sobą a nie pytasz o jakies czarne pierdoły pozdro FG
"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
Widać że wyreżyserowane. Poza tym niemożliwością jest by tak sławna osoba się ukrywała tak długo i do tego w Stanach (to dla naiwnych ).
"Polska powstanie wolna i będzie jednym z najpotężniejszych mocarstw w Europie. Pod hegemonią Polski Słowianie połączą się i utworzą własne katolicko-Słowiańskie mocarstwo Europy, którego granicami będą: Odra, Nysa, Adriatyk, Bałtyk, Morze Czarne, Dniepr i Dźwina. Wspólnie wypędzą Turków z Europy. Z Konstantynopola zniknie Półksiężyc, a zapanuje z powrotem Krzyż. Przy końcu wojny europejskiej czarny lud przyjdzie Polsce z pomocą, w czasie gdy liście z drzew opadać zaczną. Z gruzów i popiołów powstanie Polska i dojdzie wreszcie do porządku i spokoju w sprawach wewnętrznych. Będzie mieć swojego króla z prastarego rodu książęcego, krwi słowiańskiej, o wielkim umyśle i duchu, a języka polskiego uczyć się będą na wszystkich uczelniach świata. Wielu zdrajców zostanie wygnanych z granic Polski. Najwyżej Bóg wyniesie Polaków, gdy dadzą światu wielkiego papieża. Polska zawrze wieczną przyjaźń z Turcją, która po wieki zachowana będzie. Wielki mąż z Ameryki roztoczy nad jej granicami swoją przemożną opiekę, pod którą w wielkiej szczęśliwości królować będzie"."
Vasylu z jakiejs www to lykneles ? jak ta to wez zapodaj stronke bede wdzieczny pzdr
Fakt/ŁW/19 kwietnia 2005 08:57
Kasperczak: Legia? Bardzo chętnie
Henryk Kasperczak w rozmowie z "Faktem" przyznał, że chętnie przyjąłby ofertę pracy z Legii Warszawa. Wcześniej jednak chce wywalczyć odszkodowanie z Wisły Kraków za zwolnienie go z pracy.
Żenująco słaba postawa Legii w ostatnich meczach z Amiką, Zagłębiem, Cracovią, Górnikiem i Odrą może oznaczać dla Jacka Zielińskiego utratę pracy w najpopularniejszym polskim klubie. Jest trzech poważnych kandydatów na jego miejsce: Jerzy Engel, Dariusz Wdowczyk i - mający największe szanse na pracę przy Łazienkowskiej - Henryk Kasperczak.
- Legia? Bardzo chętnie - powiedział "Faktowi" Kasperczak. - Jeśli dostałbym dobrą propozycję, to dlaczego miałbym jej nie przyjąć?
Henryk Kasperczak dodaje jednak, że pracy zacznie szukać dopiero wtedy, gdy UEFA wyda wyrok w sprawie rozwiązania jego kontraktu z Wisłą.
- Może to potrwać nawet rok. UEFA w takich przypadkach się nie spieszy. Bardzo mnie ta sytuacja irytuje - zakończył Kasperczak.
Pompa straszna, zreszta niewiadomo z kiedy jest ten filmik,
Pac od prawie 9 lat jest w raju. R.I.P.
Odp: temat ogórkowy - 19/04/2005 15:04
Za duzo tych postow walneliscie, zeby na kazdym chcialo mi sie odpisywac ale dzieki tak na faze chcialem zapytac co o tym sadzicie.
P.S. nie pije winiaczy, trzymam forme a nie tak jak Wy
Pozdro
Jakies przypuszczenia kiedy to bedziemy wielim mocerstwem ?? i kiedy przyjdzie ten wielki mąż z Ameryki
Za duzo tych postow walneliscie, zeby na kazdym chcialo mi sie odpisywac ale dzieki tak na faze chcialem zapytac co o tym sadzicie.
Pozdro
Przejrzalem siec w poszukiwaniu jakichs info o tym filmiku. Wywolal niezla burze, bo tak w zasadzie nie ma jednoznacznej odp na to ze to sciema. Trzeba czekac na jakies info od autorow tego filmiku itd. Dla mnie to fake ale kilka rzeczy zastanawia: jak nawet to sobowtor to dziwnym jest ze sie tak samo usmiecha, Pac mial taki charakterystyczny usmiech. Filmik nie moze byc stary bo stoja tam samochody wyprodukowane ok 2002r - tak przynajmniej wyczytalem. Z drugiej strony koles prowadzacy mowi ze sa z nim tam kolesie z Outlawz a nikogo takiego tam nie dojrzalem
Jak dla mnie sciema ale ktos sie niezle postaral zeby calkiem ciekawie wygladalo
Pzdr.
A co wybierasz sie gdzies, a tak powaznie nie czytaj takich bzdur, strasznie jebia mozg
Pozdrowionka
hehe nie ja sie tam jeszcze nie wybieram troche życia mi pozostało, ale na serio nie chodzi mi o jak to nazwałes bzdurne ksiązki o reinkarnacji itd tylko o literaturę bo potrzebuje do napisania ważnej pracy na polski
Wszystkie żywioły mają moc tworzenia i niszczenia. Ale tylko w wodzie, która stała się twarda jak skała, wszystko stanie się słupem soli, na którym życie jest
niemożliwe.
Iskra życia płonie w huczącym ogniu tego świata. A przecież ogień spala całe życie, pozostawiając po nim ledwie garstkę popiołu.
Pozdro
Przejrzalem siec w poszukiwaniu jakichs info o tym filmiku. Wywolal niezla burze, bo tak w zasadzie nie ma jednoznacznej odp na to ze to sciema. Trzeba czekac na jakies info od autorow tego filmiku itd. Dla mnie to fake ale kilka rzeczy zastanawia: jak nawet to sobowtor to dziwnym jest ze sie tak samo usmiecha, Pac mial taki charakterystyczny usmiech. Filmik nie moze byc stary bo stoja tam samochody wyprodukowane ok 2002r - tak przynajmniej wyczytalem. Z drugiej strony koles prowadzacy mowi ze sa z nim tam kolesie z Outlawz a nikogo takiego tam nie dojrzalem
Jak dla mnie sciema ale ktos sie niezle postaral zeby calkiem ciekawie wygladalo
Pzdr.
Cztery zespoły - dwa polskie i dwa zagraniczne - zagrają w turnieju Deyna Cup, który odbędzie się na stadionie Legii Warszawa w połowie sierpnia.
W imprezie poświęconej wybitnemu reprezentantowi Polski oprócz Legii Warszawa zagrają Pogoń Szczecin, austriacka Admira Wacker i grecki PAOK Saloniki.
PAOK to obecny klub Marcina Mięciela, byłego napastnika Legii. Z kolei w Admirze występuje trzech Polaków - były bramkarz Legii Grzegorz Szamotulski oraz Tomasz Iwan i Adam Ledwoń.
Odp: temat ogórkowy - 19/04/2005 20:22
Coś mi się dzieje z gg. A to że ciagle ktoś mi mówi, że nie mam go na liście, ale mam a że miałem tylko dla znajomych byłem dla nich niewidoczny dopiero przelączyłem to samo ma się kilku osób którzy maja mnie na liście ale umnie jest, że nie, nie lubie tego programu, pomocy
Coś mi się dzieje z gg. A to że ciagle ktoś mi mówi, że nie mam go na liście, ale mam a że miałem tylko dla znajomych byłem dla nich niewidoczny dopiero przelączyłem to samo ma się kilku osób którzy maja mnie na liście ale umnie jest, że nie, nie lubie tego programu, pomocy
Reinstallnij gg, jak to nie pomoze uzyj spybotow a jesli to nic nie da reinstallnij albo przywroc system. BTW Inwiglator chujowo dziala wiec... ;]
Robic ghosty ! System mozna przywrocic w 5 min.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.