Odp: temat ogórkowy - 17/04/2005 12:14
przez google bardzo ciezko bedzie znalezc... bo pelno platnych pewnie sie pojawi
poszukaj przez p2p. np emule - tam jest tego pelno
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
No, no bardzo watpie mi znalezienie softu gier i apl do mojej nokii zajelo 2 minuty, wystarczy umiec pisac, eh a p2p do takich rzeczy to shit.
nie zgodze sie. na www znajdziesz jedynie same chujowe programy piszac ze ciezko bedzie znalezc mialem na mysli znalezc cos na prawde dobrego. bo jakas chujowa gre to nie problem
sprobuj na www znalezc nowosci ktore sa opisywane na http://www.midlet-review.com/ watpliwe... na emule wiele z nich mozna znalezc
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Dostalem mejla z bardzo waznym zalacznikiem spakowanym zipem. A ten pierdolony Outlook pisze mi ze "dostep do zalacznika zostal usuniety do nastepujacych zalacznikow w Twojej poczcie"
jak to wylaczyc?
Z gory thx
Wejdz sobie przez stronke na poczte i sciagnij zamiast sciagac przez Outlooka
Odp: temat ogórkowy - 17/04/2005 22:15
Legia Warszawa przegrała na własnym stadionie 0:1 z Odrą Wodzisław 0:1 w meczu 18. kolejki piłkarskiej ekstraklasy.
Spotkanie zaczęło się od niemiłego zdarzenia. Zaraz po gwizdku sędziego kibice Legii wrzucili na murawę kilkadziesiąt gumowych kaczek, wykrzykując jednocześnie wyzwiska w kierunku obrońcy gospodarzy Pawła Kaczorowskiego. Fani nie mogą zapomnieć piłkarzowi tego, że po ubiegłorocznym zwycięstwie z Legią w finale Pucharu Polski i incydencie do którego doszło podczas dekoracji (kibice obrzucili zawodników z Poznania różnymi przedmiotami), śpiewał obraźliwe dla Legii piosenki. Arbiter przerwał grę. Kiedy piłkarze pozbierali kaczki i wyrzucili je za linię boczną spotkanie wznowiono.
- Nie chcę komentować incydentów, do których doszło dzisiaj na trybunach w związku z moim występem. Ja chcę po prostu jak najwięcej i jak najlepiej grać. Kontrakt z Legią mam do czerwca. Wtedy zapadnie decyzja, czy zostanę czy zmienię barwy klubowe - powiedział po meczu Paweł Kaczorowski.
- Paweł jest w zespole, jest z nami, pomaga nam, pracuje najlepiej jak może. Po raz kolejny apeluję do kibiców o lepsze traktowanie Pawła - dodał Marek Saganowski.
Ostatnio edytowany przez: Boberek, 17 kwietnia 2005, 22:45 [2 raz(y)]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.