Grając przy tym PRZEPIĘKNY football..
A tak,jak już się czepiłem Beenhakera-choć nie jego,a bardziej kult "Wielkiego Leo"-Hiddink jest wielki-każdy jego zespół awansowywał z grupy-Holandia,Korea,Australia,Rosja-a Beenhaker nie wygrał na wielkiej imprezie meczu z żadną reprezentacją,więc..
tak wole Beenhakera od Janasów tym bardziej Engeli i ludzi upapranych w bagnie polskiej skopanej-ale to nie zmienia faktu,że nie jest to fachowiec wart wielu milionów Euro,które mu płacimy,któremu ściągamy jakiś ultra wielki skład trenerski z 5-cioma Holendrami i któremu żaden dziennikarz nie może nic powiedzieć,bo Leo się obraża,,a kibice piszą "Kim jest ten dziennikarz,by wytykać coś Leo"...To tyle-już sie na Leo wyładowałem
Wygląda po tym meczu,że Holandia może nie mieć wcale łatwo z Rosją-bardzociekawy mecz się zapowiada...
A kim jest taki Kołtoń żeby wytykać Benhakkerowi błędy i pytać kiedy zamierza odejść? Ja się Leo nie dziwię że nie wytrzymuje. Większość dziennikarzy to dno. Zobaczcie na dziennikarzy GW Pola i Steca - śmiech na sali. Banda specjalistów która jak jest dobrze to mało w dupe nie wejdzie.
Leo Benhaker powinien zostać. Zobaczcie jak gra reprezentacji zmieniła się za jego kadencji i przypomnijcie sobie co było za czasów Janasa czy Engela. Piłka do przodu i jakoś to będzie. Jak na taki potencjał kadry i poziom piłkarski to dużo osiągneliśmy . Sam awans to sukces i wszyscy to zrozumiemy jak emocje opadną. Nadmuchany przez media balonik pękł.
Co do Gussa Hidinka - fakt osiągnął więcej ale na dzień dzisiejszy reprezentacja Rosji którą prowadzi jest zespołem od Polski lepszym . Ruskie drużyny grają w LM, wygrywaja P.Uefa a pieniądze są porównywalne z tymi w zachodnich klubach.
Nam piłkarsko nawet do Rosjan czy Rumunów jeszcze daleko.
A tak,jak już się czepiłem Beenhakera-choć nie jego,a bardziej kult "Wielkiego Leo"-Hiddink jest wielki-każdy jego zespół awansowywał z grupy-Holandia,Korea,Australia,Rosja-a Beenhaker nie wygrał na wielkiej imprezie meczu z żadną reprezentacją,więc..
tak wole Beenhakera od Janasów tym bardziej Engeli i ludzi upapranych w bagnie polskiej skopanej-ale to nie zmienia faktu,że nie jest to fachowiec wart wielu milionów Euro,które mu płacimy,któremu ściągamy jakiś ultra wielki skład trenerski z 5-cioma Holendrami i któremu żaden dziennikarz nie może nic powiedzieć,bo Leo się obraża,,a kibice piszą "Kim jest ten dziennikarz,by wytykać coś Leo"...To tyle-już sie na Leo wyładowałem
W gwoli ścisłości: nie my mu płacimy tylko Tyskie. I nie miliony.
Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 19/06/2008 22:11
Dziwisz się? Trzecia bramka nie powinna zostać uznana, Balack ewidentnie popychał Ferreire i spowodował jego wytrącenie z równowagi a w efekcie niemiaszek miał czystą pozycję i mógł strzelić nad mizernie prezentującym się dzisiaj Ricardo.
Ładnie Pepe klosego zatrzymał, to za to całowanie herbu po bramce
Ostatnio edytowany przez: eF^, 19 czerwca 2008, 22:21 [1 raz(y)]
Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 20/06/2008 00:07
Szkoda mówić ... byłem pewny zwycięstwa Portugalczyków. No cóż Niemcy wykorzystali to co mieli najsilniejszego do zaoferowania czyli stałe fragmenty gry, Portugalia jakoś statycznie przy nich się zachowywała. Szkoda bo znowu wtopiłem kasę na tym turnieju.
Ballack - brrr nie trafie typa, ten jego wyraz twarzy, pasuje pseudo piłkarzyk jak ulał do tej Chelsea ...
Forza Italy !!!
i na nic zdala sie portugalska obrona ktora jest tyle warta ile cala nasza kadra *6
Czy ja wiem czy tyle ile nasza cała kadra Coś mi się wydaje że grubo więcej ... heh
Naszą siłą nie jest to że nigdy nie upadliśmy, ale to że po każdym upadku potrafimy się podnieść jeszcze silniejszym Juventus Turyn-historia wielkiej miłości
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763388611 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.