Odp: The Lost-Zagubieni - 07/03/2007 09:59
dla mnie 19 odcinek PB poprostu.... zajebisty ...az zal, ze teraz zostawiają mnie na 2 tyg kombinowania jak to się potoczy dalej.. ehh... qrwa...
Ostatnio edytowany przez: Macieq, 8 marca 2007, 14:05 [2 raz(y)]
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
ja nie wiem ale widzac Kate, Locke, Sayid'a (ktory byl zolnierzem) widze bande debili - stoja przed czyms nie wiadomo czym -- nikt nie wpadnie na pomysl aby rzucic kamieniem, czy chocby wlozyc kij miedzy te czujniki... Nie! Locke ma lepszy pomysl... sami wiecie jaki..
2. przeszli, ale ciekawe jak wroca!...
kiedys w LOST akcja sie toczyla szybko, teraz sie slimaczy...
koncowka niezla
mam nadzieje ze od 3x13 potoczy sie to szybciej - po zapowiedzaich mozna tak sadzic...
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
wnikasz za duzo...a skad mieli wiedziec jak to dziala? i czy tylko w rownej lini wysyla te fale? moze z kamieniem by sie nic nie stalo, z kijem rowniez,zreszta pomysl Locke dobry,to samo bym zrobil a koncowka niezla...odcinek calkiem przyjemny choc im mniej tego charliego tym lepiej,drazni mnie cos ostatnio....
Nawet fajny, chociaż nie tak bardzo emocjonujacy jak parę poprzednich. Nareszcie sprawa C-Note się rozwiązała i (mam nadzieję), że więcej nie będzie powracania do motywów rodzinnych, które według mnie psuły ten serial. Dobry motyw z T-bagiem, oraz "nową strategią". Trochę denerwujące zachowanie Michaela, który teraz chce być jakimś Mojżeszem .. Czekamy na next odcinek, który może być naprawdę ciekawy.
Odp: The Lost-Zagubieni - 20/03/2007 17:14
2x20 - nie za dobry... poziom spadl - http://youtube.com/watch?v=-EsIKQwwnUo a 2x21 nie zapowiada sie jako niezwykla rewelka...
ciekawe czy/kim jest Sona
http://europeangoldfinch.net/home.htm# - wlacz poczytaj i poczuj sie jak w filmie
Ostatnio edytowany przez: malcoolm, 20 marca 2007, 17:20 [1 raz(y)]
a Kuruppira nawet fajnie wyglada w czarnych wlosach
Chodzi co o Claire? Dlaczego Kuruppira? ;]
IMHO lepiej w blond
na glownej onet.pl pisali hehe?
nie pisz tu przypadkiem tego
Oczywiscie ze napisze juz niedlugo...;D. Na jakims forum ze scenariuszami wyczytalem ;O
odrazu BAN! hehe
Co do odcinka 2x20 dosyc nudnawy,teksty Bellicka troche rozbawily odcinek i dosyc przewidywalny jak nigdy,smialo moge powiedziec ze najnudniejszy odcinek tej serii ale pewnie wypadek przy pracy i na zakonczenie sezonu szykuja cos mocnego,i niech was REAK BOSKA BRONI od napisania koncowki
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.