Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> FM 2005 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Sampaio
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8078 dni

*

Odp: FM 2005 - 08/11/2004 18:54
program WinIso umozliwia przekonwertowanie pliku BIN do formatu ISO
wersja 5.3 jest dostepna na chip.pl, potem tylko crack zeby obslugiwac pliki +100 mega (www.thebugs.ws) i jazda :)

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8893 dni

Odp: FM 2005 - 08/11/2004 21:25
mam sciagnieta gierke, nagralem na cd i zainstalowalem (Wszystko pieknie0, odapalam wchodz mi intro i do menu glonwego i wywala sie do windowsa, prosze o jakas rade/pomoc.

ps. dziekowka mq za gre :)

barcish
Kibic
Na forum od 7859 dni

**

Odp: FM 2005 - 08/11/2004 21:56
od dzis moje facepacki tylko na http://www.fcmc.pl/ jeszcze dzis tam do sciagniecia facepack kurwy lecha mojego autorstwa :)

POGOŃ SZCZECIN!
MN
Kibic
Na forum od 7717 dni

Odp: FM 2005 - 09/11/2004 07:58
Jak zobaczyłem ,,swój" skład w Fm 2005 to normalnie mnie zamurowało ...... Nic się praktycznie nie zgdza z tego co robiłem.... Jestem pewien że Magdoniowi dałem O LŚ, a ma tylko Lewy !, Chciałem dać wam cytaty z moich mailów do Krzysztofa Scibiorka (głównego reaschera), które wyjaśnią dlaczego nie ma juniorów.

'' Czesc.

Przydazyly mi sie male problemy zdrowotne i spedzilem niezaplanowane 2 tygodnie w szpitalu. Teraz
wszystko jest w porzadku i biore sie do odpisywania na emaile/wprowadzania danych.
Dziekuje za wszystkie pliki i przepraszam, ze nie odpowiadalem, ale nie mialem dostepu do internetu.

Pozdrawiam

Krzysiek "

A ja odpisuje :

> Witam
> Właśnie skończyłem robić Pogoń do FM 2005 i oto mój raport :
> Co zrobiłem:
> -dorobiłem całą mase nowych zawodników m in. Liszczaka,
> Niedzwieckiego ,Kamrowskiego i kilku innych juniorów
> -zmieniłem sztab trenerski m in wprowadzilem Dlugosza, Rafalowicza
> -pozmienialem umiejetnosci
> - wytransferowalem zawodonikow
>
> Moje spostrzezenia:
> -nie wiedzialem czy zrobic Claudio Milara ktory gral ostatnio w
> brazylii.
> - junior krzysztof bodziont zostal wypozyczony z gwarka zabrze do
> grudnia z opcja pierwokupu, tez nie wiedzialem czy mam go zrobic.
> -jaroslaw bialek ktory jest na wolnym transferze jest pilkarzem
> rezerw Pogońi.
> - nie wiedzialem o co chodzi w statystykach ,,analysis", dlatego
> wolalem sie do tego nie brac.
> - nie znalazlem jeszcze dat urodzen trenerow i dzialaczy
> -nalezy usunac z bazy tadeusza sugeckiego ktory nie jest juz
> trenreme w Pogońi, oraz scoutow :kowalskiego, bozka o ktorych mi
> nic nie wiadomo
> -Michal Niedzwiecki ktory jest takze w bazie danych gra w Pogońi
>
> To by bylo na tyle , jak mi sie cos jeszcze przypomni to dam znac,
> prosze o dalsze instrukcje.
> Pozdrawiam
>
> Michał Niewiadomski

Czesc.

Nie zalaczyles pliku. Jezeli masz go jeszcze to prosze o jego podeslanie.

Pozdrawiam

Krzysiek

>To ja mu ten plik wysłałem

Czesc.

Doszlo. Niestety troche za pozno do Ciebie napisalem i nie dalem rady tego juz uwzglednic w bazie. Sprobuje te zmiany przekazac do SI i moze je uwzglednia - do mnie baza juz nie wraca :(.

Pozdrawiam

> I co wiesz juz cos czy przyjma moj plik do bazy ?

Na razie czekam na odpowiedz - zazwyczaj o tej porze rzadko juz sie odzywaja
bo maja za duzo pracy, ale zrobic zmiany powinni.

Niestety jak widać zmian nie przyjeli ..... :(

Andrzej_S
Kibic
Na forum od 8322 dni

Odp: FM 2005 - 09/11/2004 12:53
Gdzie sie wrzuca te facepacki? Ja tego katalogu nie mam co jest podany w pliku readme :) Mam sam stworzyc ten folder??

Ostatnio edytowany przez: Andrzej_S, 9 listopada 2004, 14:16 [1 raz(y)]

olo84
Kibic
Na forum od 8795 dni

Odp: FM 2005 - 09/11/2004 15:35
polkako_81 wydaje mi sie ze w tej grze nie ma jednej skutecznej taktyki, poprostu musisz dobierac taktyke pod zawpdnikow. Ja caly pierwszy sezon dobieralem az mi sie w koncu udalo . Gram 4-4-2 z tym ze w pomocu jden pomocnik srodkowy jest cofniety a drugi wysuniety, a boczni maja strzalki.

Swój cel widzę, do przodu idę i choćbyś chciał, nie podetniesz skrzydeł...
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8893 dni

Odp: FM 2005 - 09/11/2004 15:39
ponawiam prosbe!!

mam sciagnieta gierke, nagralem na cd i zainstalowalem (Wszystko pieknie szlo), odpalam wchodzi mi intro i do menu glownego i wywala sie do windowsa, prosze o jakas rade/pomoc.

barcish
Kibic
Na forum od 7859 dni

**

Odp: FM 2005 - 09/11/2004 19:24

Lord_Marflow napisał:  
Gdzie sie wrzuca te facepacki? Ja tego katalogu nie mam co jest podany w pliku readme :) Mam sam stworzyc ten folder??

tak:) a co do d'alessandro to nie komentuje... ale nie wierze w ani jedno twoje slowo... aha i czekajcie dalej na update d'alessandro :D (jak chcecie wiedziec ocb to zapraszam na oficjalne forum FM :D)

POGOŃ SZCZECIN!
neon
Kibic
Na forum od 8018 dni

**

Odp: FM 2005 - 09/11/2004 19:53
mam pytanko, co mam skopane, ze nie widze statusu zawodnika - przy calym skladzie, nie mam tych malych ikonek czy jest kontuzjowany, na meczu repry itp...macie tak samo moze?

Braci sie nie traci...

Obrazek gif wstawiony na forum
kln
Kibic
Na forum od 7805 dni

Odp: FM 2005 - 09/11/2004 20:59

neon napisał:  
mam pytanko, co mam skopane, ze nie widze statusu zawodnika - przy calym skladzie, nie mam tych malych ikonek czy jest kontuzjowany, na meczu repry itp...macie tak samo moze?

Nie... przynajmniej ja nie mam. Moze masz coś z tą Twoją wersjągry bo juz wczesniej miales jakies problemy (brak "confirm) albo jakis wirus... :|

...
Kibic
Na forum od 7814 dni

Odp: FM 2005 - 09/11/2004 22:48

polako_81 napisał:  
Ma ktos juz jakas dobra taktyke?? przegrywam wszystkie mecze niewiem co sie dzieje.. z lechem 22-2 w strzalach i 0-1 przegralem, z gornikiem 15-4 i tez 1-0 przegralem..

niech mi ktos pomoze bo zaraz spadek bedzie :)

Tez tak mam wiele razy ze mam zajebista przewage w strzalach i mam wynik 0:1 albo 1:1. W tej gierce dobrzy napastnicy co wykarzystaja sytuacje to polowa sukcesu, niestety w Pogoni atak jest beznadziejny :(

KoniO
Kibic
Na forum od 7814 dni

Odp: FM 2005 - 09/11/2004 22:50

S.S. napisał:  

polako_81 napisał:  
Ma ktos juz jakas dobra taktyke?? przegrywam wszystkie mecze niewiem co sie dzieje.. z lechem 22-2 w strzalach i 0-1 przegralem, z gornikiem 15-4 i tez 1-0 przegralem..

niech mi ktos pomoze bo zaraz spadek bedzie :)

Tez tak mam wiele razy ze mam zajebista przewage w strzalach i mam wynik 0:1 albo 1:1. W tej gierce dobrzy napastnicy co wykarzystaja sytuacje to polowa sukcesu, niestety w Pogoni atak jest beznadziejny :(

moja rada to dac batate do napadu u mnie 20 meczy 24 bramki

... Burza mózgów ... NAPIERDALA
barcish
Kibic
Na forum od 7859 dni

**

Odp: FM 2005 - 10/11/2004 01:06
na stronie www.fcmc.pl facepack petry mojego autorstwa do sciagniecia ;)

POGOŃ SZCZECIN!
MN
Kibic
Na forum od 7717 dni

Odp: FM 2005 - 10/11/2004 07:33

BarcisH napisał:  

Lord_Marflow napisał:  

tak:) a co do d'alessandro to nie komentuje... ale nie wierze w ani jedno twoje slowo... aha i czekajcie dalej na update d'alessandro :D (jak chcecie wiedziec ocb to zapraszam na oficjalne forum FM :D)

Hehe jeżeli Ci chodzi o moich kolegów mn18 i Rowina, to zapewniam Cie że nie mam z nimi nic wspólnego. :) Nie chcesz to nie wierz , ja Cie zmuszał nie będe. Poza tym przeczytaj tekst dokładnie ,, konkretnie reascher Pogoni, ja sam będe zaimował się Pogonią i Romą "- cytat mn18

barcish
Kibic
Na forum od 7859 dni

**

Odp: FM 2005 - 10/11/2004 07:51
hmm wiec przyznaj ze update nie bedzie przynajmniej w waSZYM WYKONIANU...:)...bo czy napewno nie bedzie?:] szczegoly wkrotce na www.fcmc.pl

POGOŃ SZCZECIN!
Krzysiek PS
Kibic
Na forum od 7716 dni

Odp: FM 2005 - 10/11/2004 14:22
Mam pytanko, czy posiadacie moze angielska wersje gry, bo ja mam włoską i nic nie czaje:P jezeli moglibyscie przeslac mi ten plik to bede wdzieczny...

Good night left side !
kln
Kibic
Na forum od 7805 dni

Odp: FM 2005 - 10/11/2004 14:44
Tutaj masz plik... :P
Football Manager 2005 -> data -> languages
Gre po uruchomieniu sama powinna "zaczaic" angielski a jesli nie to opcje i sam zmien jezyk :]

MN
Kibic
Na forum od 7717 dni

Odp: FM 2005 - 10/11/2004 15:08

BarcisH napisał:  
hmm wiec przyznaj ze update nie bedzie przynajmniej w waSZYM WYKONIANU...:)...bo czy napewno nie bedzie?:] szczegoly wkrotce na www.fcmc.pl

Nie zrozumiałem w czyjm wydaniu :) Ja nie biore sie za robienie jakiegoś gigantycznego update, tylko dla kibiców Pogońi i legi, ile osób mi pomoże jeszcze nie wiem 2, może 3.

MN
Kibic
Na forum od 7717 dni

Odp: FM 2005 - 10/11/2004 15:10

JuN napisał:  
ponawiam prosbe!!

mam sciagnieta gierke, nagralem na cd i zainstalowalem (Wszystko pieknie szlo), odpalam wchodzi mi intro i do menu glownego i wywala sie do windowsa, prosze o jakas rade/pomoc.

No cóż ja bym na twoim miejscu zainstalował jeszcze raz, może masz złą rozdzielczość ustawioną, nie wiem niestety jak Ci pomóc :)

blessmaster
Kibic
Na forum od 7726 dni

Odp: FM 2005 - 10/11/2004 15:15
po 20h sciaganiu bit cometem (przy moim łączu 90 kbps = 11.25 kB/s heh szybko co nie ;)) mam fma. calkiem fajny, narazie sobie obczajam co i jak i zaraz przechodze do rozgrywek ligowych. ciekawe jak mi pojdzie. jestem poczatkujacy bo w takie giery jeszcze nigdy nie gralem. jak ktos ma linki do jakischs poradnikow itp. to bylbym wdzieczny za ich podanie. pozdro

Ostatnio edytowany przez: blessmaster, 10 listopada 2004, 15:23 [1 raz(y)]

FC Gryfice
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763448358 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005