Odp: FM 2005 - 08/11/2004 18:54
program WinIso umozliwia przekonwertowanie pliku BIN do formatu ISO
wersja 5.3 jest dostepna na chip.pl, potem tylko crack zeby obslugiwac pliki +100 mega (www.thebugs.ws) i jazda
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Odp: FM 2005 - 08/11/2004 21:25
mam sciagnieta gierke, nagralem na cd i zainstalowalem (Wszystko pieknie0, odapalam wchodz mi intro i do menu glonwego i wywala sie do windowsa, prosze o jakas rade/pomoc.
Odp: FM 2005 - 08/11/2004 21:56
od dzis moje facepacki tylko na http://www.fcmc.pl/ jeszcze dzis tam do sciagniecia facepack kurwy lecha mojego autorstwa
Odp: FM 2005 - 09/11/2004 07:58
Jak zobaczyłem ,,swój" skład w Fm 2005 to normalnie mnie zamurowało ...... Nic się praktycznie nie zgdza z tego co robiłem.... Jestem pewien że Magdoniowi dałem O LŚ, a ma tylko Lewy !, Chciałem dać wam cytaty z moich mailów do Krzysztofa Scibiorka (głównego reaschera), które wyjaśnią dlaczego nie ma juniorów.
'' Czesc.
Przydazyly mi sie male problemy zdrowotne i spedzilem niezaplanowane 2 tygodnie w szpitalu. Teraz
wszystko jest w porzadku i biore sie do odpisywania na emaile/wprowadzania danych.
Dziekuje za wszystkie pliki i przepraszam, ze nie odpowiadalem, ale nie mialem dostepu do internetu.
Pozdrawiam
Krzysiek "
A ja odpisuje :
> Witam > Właśnie skończyłem robić Pogoń do FM 2005 i oto mój raport : > Co zrobiłem: > -dorobiłem całą mase nowych zawodników m in. Liszczaka, > Niedzwieckiego ,Kamrowskiego i kilku innych juniorów > -zmieniłem sztab trenerski m in wprowadzilem Dlugosza, Rafalowicza > -pozmienialem umiejetnosci > - wytransferowalem zawodonikow > > Moje spostrzezenia: > -nie wiedzialem czy zrobic Claudio Milara ktory gral ostatnio w > brazylii. > - junior krzysztof bodziont zostal wypozyczony z gwarka zabrze do > grudnia z opcja pierwokupu, tez nie wiedzialem czy mam go zrobic. > -jaroslaw bialek ktory jest na wolnym transferze jest pilkarzem > rezerw Pogońi. > - nie wiedzialem o co chodzi w statystykach ,,analysis", dlatego > wolalem sie do tego nie brac. > - nie znalazlem jeszcze dat urodzen trenerow i dzialaczy > -nalezy usunac z bazy tadeusza sugeckiego ktory nie jest juz > trenreme w Pogońi, oraz scoutow :kowalskiego, bozka o ktorych mi > nic nie wiadomo > -Michal Niedzwiecki ktory jest takze w bazie danych gra w Pogońi > > To by bylo na tyle , jak mi sie cos jeszcze przypomni to dam znac, > prosze o dalsze instrukcje. > Pozdrawiam > > Michał Niewiadomski
Czesc.
Nie zalaczyles pliku. Jezeli masz go jeszcze to prosze o jego podeslanie.
Pozdrawiam
Krzysiek
>To ja mu ten plik wysłałem
Czesc.
Doszlo. Niestety troche za pozno do Ciebie napisalem i nie dalem rady tego juz uwzglednic w bazie. Sprobuje te zmiany przekazac do SI i moze je uwzglednia - do mnie baza juz nie wraca .
Pozdrawiam
> I co wiesz juz cos czy przyjma moj plik do bazy ?
Na razie czekam na odpowiedz - zazwyczaj o tej porze rzadko juz sie odzywaja
bo maja za duzo pracy, ale zrobic zmiany powinni.
Odp: FM 2005 - 09/11/2004 15:35
polkako_81 wydaje mi sie ze w tej grze nie ma jednej skutecznej taktyki, poprostu musisz dobierac taktyke pod zawpdnikow. Ja caly pierwszy sezon dobieralem az mi sie w koncu udalo . Gram 4-4-2 z tym ze w pomocu jden pomocnik srodkowy jest cofniety a drugi wysuniety, a boczni maja strzalki.
Swój cel widzę, do przodu idę i choćbyś chciał, nie podetniesz skrzydeł...
mam sciagnieta gierke, nagralem na cd i zainstalowalem (Wszystko pieknie szlo), odpalam wchodzi mi intro i do menu glownego i wywala sie do windowsa, prosze o jakas rade/pomoc.
tak a co do d'alessandro to nie komentuje... ale nie wierze w ani jedno twoje slowo... aha i czekajcie dalej na update d'alessandro (jak chcecie wiedziec ocb to zapraszam na oficjalne forum FM )
Odp: FM 2005 - 09/11/2004 19:53
mam pytanko, co mam skopane, ze nie widze statusu zawodnika - przy calym skladzie, nie mam tych malych ikonek czy jest kontuzjowany, na meczu repry itp...macie tak samo moze?
Tez tak mam wiele razy ze mam zajebista przewage w strzalach i mam wynik 0:1 albo 1:1. W tej gierce dobrzy napastnicy co wykarzystaja sytuacje to polowa sukcesu, niestety w Pogoni atak jest beznadziejny
Gdzie sie wrzuca te facepacki? Ja tego katalogu nie mam co jest podany w pliku readme Mam sam stworzyc ten folder??
tak a co do d'alessandro to nie komentuje... ale nie wierze w ani jedno twoje slowo... aha i czekajcie dalej na update d'alessandro (jak chcecie wiedziec ocb to zapraszam na oficjalne forum FM )
Hehe jeżeli Ci chodzi o moich kolegów mn18 i Rowina, to zapewniam Cie że nie mam z nimi nic wspólnego. Nie chcesz to nie wierz , ja Cie zmuszał nie będe. Poza tym przeczytaj tekst dokładnie ,, konkretnie reascher Pogoni, ja sam będe zaimował się Pogonią i Romą "- cytat mn18
Odp: FM 2005 - 10/11/2004 07:51
hmm wiec przyznaj ze update nie bedzie przynajmniej w waSZYM WYKONIANU......bo czy napewno nie bedzie? szczegoly wkrotce na www.fcmc.pl
Odp: FM 2005 - 10/11/2004 14:22
Mam pytanko, czy posiadacie moze angielska wersje gry, bo ja mam włoską i nic nie czaje jezeli moglibyscie przeslac mi ten plik to bede wdzieczny...
Odp: FM 2005 - 10/11/2004 14:44
Tutaj masz plik...
Football Manager 2005 -> data -> languages
Gre po uruchomieniu sama powinna "zaczaic" angielski a jesli nie to opcje i sam zmien jezyk
hmm wiec przyznaj ze update nie bedzie przynajmniej w waSZYM WYKONIANU......bo czy napewno nie bedzie? szczegoly wkrotce na www.fcmc.pl
Nie zrozumiałem w czyjm wydaniu Ja nie biore sie za robienie jakiegoś gigantycznego update, tylko dla kibiców Pogońi i legi, ile osób mi pomoże jeszcze nie wiem 2, może 3.
mam sciagnieta gierke, nagralem na cd i zainstalowalem (Wszystko pieknie szlo), odpalam wchodzi mi intro i do menu glownego i wywala sie do windowsa, prosze o jakas rade/pomoc.
No cóż ja bym na twoim miejscu zainstalował jeszcze raz, może masz złą rozdzielczość ustawioną, nie wiem niestety jak Ci pomóc
Odp: FM 2005 - 10/11/2004 15:15
po 20h sciaganiu bit cometem (przy moim łączu 90 kbps = 11.25 kB/s heh szybko co nie ) mam fma. calkiem fajny, narazie sobie obczajam co i jak i zaraz przechodze do rozgrywek ligowych. ciekawe jak mi pojdzie. jestem poczatkujacy bo w takie giery jeszcze nigdy nie gralem. jak ktos ma linki do jakischs poradnikow itp. to bylbym wdzieczny za ich podanie. pozdro
Ostatnio edytowany przez: blessmaster, 10 listopada 2004, 15:23 [1 raz(y)]
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763448358 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.