ale mam nastepna okazje ktora sie wiecej nietrafi......... a wiec:
okolo 370 kart Magic The Gathering (wypasne karty w skladie. kilka nawet swieci!?
czesc jest zakoszulkowana..... wydaje mi sie ze w calym zestawie beda karty ktore smialo bedzie mozna sprzedac za 2 cyfrowe stawke moze nawet 3 za 1 karte....
potrzebuje strasznie pieniedzy wiec caly ten zestawm opchne za 250pln.....
mozna negocjowac cene jak najbardzjej.......
dla szybkiego kupujacego cos dobrego (upominek)
Ostatnio edytowany przez: ., 12 sierpnia 2005, 14:11 [3 raz(y)]
Odp: Pchli targ - 13/08/2005 12:20
mam do sprzedania 1,5 letni aparat fotograficzny "Canon Prima Zoom 65". 1,5 roku temy placilem za niego 349zł., aparat byl malo uzywany poniewaz nie przepadam za robieniem zdjec z tego co pamietam to zrobilem nim 2-3 klisze, reszte czasu lezal w barku.(aparat ma zooma 38-56 mm).- aparate niema zadnej ryski, bo zawsze byl w futerale. stan jego okreslam na celujacy.
kontakt na gg pod nr 2697967. Cena 150zł.do aparatu doloze futeral. pudelko,instrukcja , gwarancje, i dowod zakupu.
...Wiele Serc, Jedno Bicie, Pogoń Szczecin Ponad Życie...
Odp: Pchli targ - 13/08/2005 13:11
mam do sprzedania kamere internetowa "Labtec webcam" kamera byla tylko raz sprawdzana czy chodzi. kamera ma rok czasu sa do niej wszystkie rzeczy(plytka,instrukcja dowod zakupu i jeszcze rok gwarancji.
kontakt na gg.2697967. cena 40zł......(potrzebna mi jest kasa na Wronki :/)
Ostatnio edytowany przez: Jey - M, 14 sierpnia 2005, 20:17 [2 raz(y)]
Mam do sprzedania szalik Legia&den haag cena do uzgodnienia. Jak ktoś chce to dam fotki. gg w profilu
Jesli jeszcze aktualne to daj cyne na gg (jestem niewidoczny) 4600659
Ja tez mam taki szal i tez chcem go opchnac , tylko ze ja chcem tylko 20 zl.... GG mam w profilu jak ktos jest chetny niech podbija - cena nie podlega negocjacji....
Odp: Pchli targ - 16/08/2005 17:08
Chciałem się zapytać czy są u was produkowane bluzy Pogoni z kapturem lub bez i czy jest mozliwośc kupienia przez internet ?
Odp: Pchli targ - 20/08/2005 19:57
sprzedam orginalny szalik Feyenoordu Rotterrdam, nowka nieuzywany placilem za niego w Rotterrdamie 10 euro a opyle go za 30zl. na drugim zdiecju są pokazane metki potwierdzajace orginalnosc.
kontakt gg.2697967
tu sa fotki: link 1 link 2
a propo 1 zdiecja, jest tam bialy kolor a nie blekitny(odbicie od sciany) na 2 zdiecju jest pokazane ze jest bialy
Ostatnio edytowany przez: Jey - M, 20 sierpnia 2005, 20:16 [2 raz(y)]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.