Przeciez Ona jest chora psychicznie heh. Patrycjo ciesz sie naprawde ciesz! A Maluch w ktorej klasie jestes?
zeby tylko psychiczna =/ doszły mnie słuchy ze pare lat temy z klasy 34 osobowej zrobiła klase 15 osobową..ale uczy juz swoich pare lat i bedzie uczyć dalej...co za pech
>>>Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham Cie ---->>>
Z Rzepkowską trudno i dziwne zasady ma...,
Z Kulig nie miałem ale ponoć spoko,
Misztak jest do matmy Jak umiesz matme to luz u niej a jak nie to będzie ciężko...
Cichocka - jakaś nowa ja miałem z Kujanek (oprócz tego była wych.)
Szewczyk - też chyba nowa..
Z Głąbińska jest tak średnio ale w sali 18 fajne lekcje są (szczególnie w tylnych ławkach )
po pierwsze to dzięki za info o nauczycielach, a u jakich nauczycieli można sciagac a u jakich lepiej tego nie robic
ps. dwie najlepsze zalety tej szkoly to sala gim. i muzyczka na przerwie, a minus to stare toalety
Jak byś miał histe albo wos z Biernat to spko byś mógł. I na gegrze też się nawet da (jak siądziesz gdzieś z tyłu) A tak ogólnie to różnie, zależy jak Ci się uda Stare ale tam fazy też były...
Sory, błąd - niemiecki mamy z Szczęsną.
A to spoko. Miałem z nią w trzciej (bo od roku dopiero jest). Dużo wymaga ale ogólnie jest fajnie i pożartować z nią można. Tylko jej zbytnio nie denerwujcie Pozdro dla pani Tereni
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
po pierwsze to dzięki za info o nauczycielach, a u jakich nauczycieli można sciagac a u jakich lepiej tego nie robic
ps. dwie najlepsze zalety tej szkoly to sala gim. i muzyczka na przerwie, a minus to stare toalety
Jak byś miał histe albo wos z Biernat to spko byś mógł. I na gegrze też się nawet da (jak siądziesz gdzieś z tyłu) A tak ogólnie to różnie, zależy jak Ci się uda Stare ale tam fazy też były...
Sory, błąd - niemiecki mamy z Szczęsną.
A to spoko. Miałem z nią w trzciej (bo od roku dopiero jest). Dużo wymaga ale ogólnie jest fajnie i pożartować z nią można. Tylko jej zbytnio nie denerwujcie Pozdro dla pani Tereni
dzieki za dobre rady pani tereska to rzeczywiscie I klasa
###Pogoń Szczecin&Legia Warszawa - na zawsze razem###
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763431821 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.