Odp: temat ogórkowy - 13/04/2005 23:10
Podajcie jeszcze raz tą strone co mozna sciagnac z niej Fm 2005 przez edonkey-a i emule bo za chiny nie moge znaleźc tego w tym temacie
Piłkarze angielskiej drugoligowej drużyny Sunderland twierdzą, że w korytarzach budynku klubowego zobaczyli ducha - czytamy w "Przeglądzie Sportowym".
"Co dało mi do myślenia, to fakt, że widział go również mój kolega Stephen Elliot - powiedział w wywiadzie dla stacji BBC Marcus Stewart, napastnik drużyny.
"Czarny obiekt o dziwnym kształcie" widzieli także inni pracownicy klubu.
------------------------------------------------------
dobry news na poczatek dnia, moze wszyscy pili ta samo nalewke
No więc kupujesz sobie kontorlerek podczerwieni do kompa ( w sklepie komputerowym chociażby), najczęściej podpinasz go do portu USB i następnie łączysz dzięki niemu komórkę z komputerem. Ale nie wszystkie modele taką opcję przyjmują i trzeba im wtedy robić połączenie kablowe, dlatego też polecam posiadanie telefonu z bezprzewodowym sposobem łączenia, czyli niebieskim zębem (bluetoothem ).
No więc kupujesz sobie kontorlerek podczerwieni do kompa ( w sklepie komputerowym chociażby), najczęściej podpinasz go do portu USB i następnie łączysz dzięki niemu komórkę z komputerem. Ale nie wszystkie modele taką opcję przyjmują i trzeba im wtedy robić połączenie kablowe, dlatego też polecam posiadanie telefonu z bezprzewodowym sposobem łączenia, czyli niebieskim zębem (bluetoothem ).
Mam ten smieszny bluetoothem tez. Ale to nic, kupilem se kabelek USB.
APEL: WIE KTOS JAK PODLACZYC KABEL USB NOKII 6320 Z KOMPEM??
podpinasz po USB ,instalujesz program z plytki i sterowniki i gotowe
Mam ten smieszny bluetoothem tez. Ale to nic, kupilem se kabelek USB.
APEL: WIE KTOS JAK PODLACZYC KABEL USB NOKII 6320 Z KOMPEM??
podpinasz po USB ,instalujesz program z plytki i sterowniki i gotowe
No np. do Nokii 6610i nie dostałem żadnej płytki kupiłem port podrzerwieni pod Usb do kompa i nie moge jakos sobie zdjęc pobrać z telefonu ..? i Co teraz?
Ps. Wie ktoś może czy jest transmisja Wisła-Pogoń na Canale+ ?
Ostatnio edytowany przez: SamAxe, 15 kwietnia 2005, 17:54 [1 raz(y)]
Odp: temat ogórkowy - 15/04/2005 19:31
Dwa pytania: wie ktoś kiedy TVN pokaże ten film o Papieżu ? i może mi ktoś wypisać wszystkie ksywy Grzesia Rasiaka ?
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
JAKBYM KURWA SMARKACZU NIE WIEDZIAL.
Nie o to chodzi. Podczas instalacji sie cos jebie. Komp telefon wykrywa, ale jak juz zainstaluje pojawia sieokienko, ze mam zrestartowac kompa, restartuje i tak w kolko kurwa. Jest ktos kumaty?
co Ty jestes jakis przybity? chlopaczek chce Ci pomoc a Ty na niego wjezdzasz... uwazaj bo pokaze Andrzejowi co tu piszesz i wiecej nie wrocisz autkiem do domu
Juz wiem mniej wiecej co jest 5 z tym USB. musze meic Service Packa 1 o XP, zeby zainstalowac sterowniki do kabelka. Sciagnalem ten service pack, a tu mi cos pierdoli ze blablaba.
Wie ktos coniecos
?
moze sciagnij servic packa 2 bo podobno "jedynka" muli kompa i ma bledy itp .... pozdro
Juz wiem mniej wiecej co jest 5 z tym USB. musze meic Service Packa 1 o XP, zeby zainstalowac sterowniki do kabelka. Sciagnalem ten service pack, a tu mi cos pierdoli ze blablaba.
Wie ktos coniecos
?
moze sciagnij servic packa 2 bo podobno "jedynka" muli kompa i ma bledy itp .... pozdro
Odp: temat ogórkowy - 15/04/2005 23:48
wie ktos moze co z eBay podobno mieli wejsc w tym (czy tam w zeszlym) tygodniu na polski rynek, ale jak wpisuje ich polski adres to wyskakuje jakis shit o autoryzacji, tez to macie ?
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.