:: Mozi :: 2005-02-28 12:00 :: Głos Wlkp.
Bardzo zmartwiła trenera Czesława Michniewicza i jego podopiecznych po powrocie w sobotnie popołudnie ze zgrupowania na tureckiej Riwerze zimowa pogoda i prognozy na nabliższe dni. A przecież w piątek, 4 marca, czeka lechitów na stadionie przy ulicy Bułgarskiej pierwsza prestiżowa konfrontacja w 1/8 finału Pucharu Polski. Dzisiaj, o godzinie 15 szkoleniowiec Kolejorza zaplanował trening na boisku. - Zwyczajnie po ludzku, nie mamy przecież żadnego wpływu na pogodę. Mogę tylko zapewnić, że prace związane z odsnieżaniem i konserwacją głównej płyty boiska gdzie przecież nie mamy jeszcze podgrzewanej płyty prowadzimy na bierząco i systematycznie. Abyśmy mieli jednak więcej szcześcia od organizatorów pierwszego meczu Pucharu UEFA pomiędzy Austrią Wiedeń i Athletic Bilbao, kiedy z powodu siarczystego mrozu i obfitych opadów śniegu jakie nawiedziły metropolię nad Dunajem trzeba było przełożyć rozegranie meczu o tydzień. Na zamarzniętej nawierzchni łatwo o kotuzję, a przecież zdrowie jest najważniejsze - powiedział Michał Lipczyński, członek zarządu WKP Lech Poznań.
Ps. News ze strony Lecha z 28 lutego.
PS2. 2005.04.20 LP GKS Katowice Dom MEcz ebdzie 20 kwietnia
Ostatnio edytowany przez: Ambasador, 12 kwietnia 2005, 20:27 [2 raz(y)]
Odp: temat ogórkowy - 13/04/2005 01:28
czesc, mam do sprzedania duza ilosc/ i praktycznie kazde felgi aluminiowe do aut
np:
1) Cztery felgi aluminiowe (BMW)
Są one NOWE, zapakowane w kartonie i swieżo przywiezione z Niemiec.
Do kompletu dodane zostaną gratis śruby.
Felgi mają następujące parametry:
5x120, R16, ET40
7,5X16H2
foto:
cena: 1300 zł
2) Cztery felgi aluminiowe (Opel)
Są one NOWE, zapakowane w kartonie i swieżo przywiezione z Niemiec.
Do kompletu gratis dodany zostanie komplet śrub.
Parametry felg:
4x100, R14, ET42, średnica piasty 56,6
Przeznaczone one są do marki OPEL (Kadet, Tigra, Vectra, Astra, Calibra, Corsa)
foto:
cena: 850 zł
wieeeele wieeele innych... jezeli jest ktos zainteresowany, prosze o kontakt
dane kontaktowe w Profilu moim.
Odp: temat ogórkowy - 13/04/2005 10:34
JuN powiedz gdzie mieszkasz to nie będę tam stawiać fury bo mi też zarąbiesz alumy i później zobacze je tutaj a pod spodem cenę
Davido musisz podać linka do obrazka ktory jest na internecie jesli chcesz go wstawić, z dysku nie da rady :p
"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
W rewanżowym meczu 1/8 finału Pucharu Polski osłabiona Polonia Warszawa zremisowała u siebie z rezerwami Wisły Kraków 2:2 - przypomina Życie Warszawy.
Wśród niewielu kibiców w loży honorowej pojawił się Sabri Bekdas, były właściciel Pogoni Szczecin. Czy turecki milioner chce zainwestować w stołeczny klub?
– Nie ma w tym nic szczególnego. Pan Bekdas umieścił swoje reklamy na naszym stadionie. Przyjechał je zobaczyć. To wszystko – wyjaśnił rzecznik Polonii Waldemar Skorupka.
za Życiem Warszawy
----------------------------------------------------------------
to były czasy za Bekdasa
ciekawi mnie gdyby tu został wtedy, czy na terenach Pogoni stałoby to co zaplanował, jego kompleks w Nadarzynie koło Warszawy robi ponoć piorunujące wrażenie
Odp: temat ogórkowy - 13/04/2005 16:26
Mam pytanq... jaki nr i tresc SMSa zeby otrzymywac SMS z wynikiem meczu Pogoni?? ;] Mam Niemca... i tata pracuje to nie jade
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.