Odp: temat ogórkowy - 29/03/2005 13:46
na konkurencyjnym forum R.pisze ze czipy zawieszone do konca sezonu-info nieoficjalne,jak by okazlao sie to prawda to zajebiscie))moze wyszla by inwazja na Poznan w podobnej liczbie jak na puchar Polski
na konkurencyjnym forum R.pisze ze czipy zawieszone do konca sezonu-info nieoficjalne,jak by okazlao sie to prawda to zajebiscie))moze wyszla by inwazja na Poznan w podobnej liczbie jak na puchar Polski
byloby to zbyt piekne, zeby moglo byc prawdziwe. I watpie czy PZPN by tak z dnia na dzien zdjal obowiazek posiadania cip
"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
Odp: temat ogórkowy - 29/03/2005 19:01
Oglądał ktoś przed chwilą POWIĘKSZENIE w TVP3? Polecam gorąco wszystkim zagorzałym zwolennikom Mariana i przebudowy stadionu. Idźcie z kasetą na Niedziałkowskiego, chyba za kilka zeta nagrywają. Pokazana prawda niestety znana i bolesna. I jest to jeszcze jeden argument za tym że o budowie lub przebudowie stadionu możemy pomarzyć Marian błysnął tak intelektem w wypowiedziach że mnie kurwa trwale pozbawiło wzroku. Ide wymacać w lodówce browara
No ale o tym to nie słyszałem że Marian dosłatł od szczecińskich przedsiębiorców nagrodę... Szkodniaka Roku
Herman Haken. Takiego Prezydenta potrzeba Szczecinowi.
byloby to zbyt piekne, zeby moglo byc prawdziwe. I watpie czy PZPN by tak z dnia na dzien zdjal obowiazek posiadania cip
No ale o tym to nie słyszałem że Marian dosłatł od szczecińskich przedsiębiorców nagrodę... Szkodniaka Roku
moim zdaniem powinniśmy ufundować i postawic gdzieś w centrum olbrzymi pomnik przedstawiający popiersie Mariana
...ale nie za jego zasługi czy osiągnięcia ale ku przestrodze potomnych, żeby w przyszłości nigdy już nie doszło do takiej katastrofy jaka miała miejsce w ostatnich wyborach do fotela prezydenckiego miasta Szczecina
trzeba mieć nadzieję że może za 50 lat ludzie będa częściej posługiwali się intelektem a przez to nasza wioska stanie sie miastem z prawdziwego zdarzenia
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
"Nagrodę" tą otrzymyał już tydzień temu od Centrum Samorządu Gospodarczego a wraz z nim pare innych osób z magistratu. Oto artykuł z Głosu:
Najwięksi szkodnicy
Najgorzej przez przedsiębiorców został oceniony Marian Jurczyk, prezydent Szczecina. 60 proc. wszystkich negatywnych ocen dotyczyło właśnie jego. Nie otrzymał ani jednego głosu pozytywnego.
Na drugim miejscu czarnej listy znalazł się wiceprezydent Szczecina Mirosław Czesny, a na trzecim marszałek województwa prof. Zygmunt Meyer. Na dalszych miejscach źle ocenionych uplasowali się wiceprezydent Szczecina Jerzy Krawiec, wicemarszałek Henryk Rupnik oraz zachodniopomorski szef SLD Grzegorz Napieralski.
- Jeśli politycy nic nie robią, to szkodzą - uważa Andrzej Lebdowicz, przewodniczący rady programowej Centrum Samorządu Gospodarczego. - Zaniechanie decyzji, kiedy inni idą do przodu jest szkodzeniem. A proszę mi powiedzieć, czy w Szczecinie coś się dzieje?
Najlepsi nie szkodzą
Przedsiębiorcy głosowali również na najlepszego polityka/urzędnika. W tej kategorii zdecydowanie zwyciężył szczecinianin, wiceminister i przyszły minister gospodarki Jacek Piechota, który zebrał tylko 2 proc. niezadowolonych głosów.
Drugie i trzecie miejsca przypadły wojewodzie Stanisławowi Wziątkowi i prezydentowi Koszalina Mirosławowi Mikietyńskiemu.
W kuluarach mówiło się, że głosy ZA niekoniecznie oceniały pozytywnie pracę osób, na które głosowano. Przedsiębiorcy docenili również to, że wybrani politycy/urzędnicy po prostu nie przeszkadzali.
- Wojewoda angażował się w prace związane z rozwojem regionu - uważa Żaneta Krueger, członek CSG, oceniając wojewodę przez pryzmat prac Zachodniopomorskiej Izby Turystyki. - Marszałek nie odpowiadał na zaproszenia ZIT i nigdy się nie pojawiał.
Na trzech kolejnych pozycjach uplasowali się radni szczecińscy: Małgorzata Jacyna-Witt, prof. Teresa Lubińska oraz Arkadiusz Litwiński.
W plebiscycie wzięło udział około 300 przedsiębiorców z całego zachodniopomorskiego.
Karnet - 30/03/2005 10:46
Czy jest specjalne miejsce na stadion dla tych co maja karnety? Jesli tak to podajcie mi gdzie sie ono znajduje. Jestem zadko na necie dlatego prosze napiszcie do mnie e-mila... [email protected]
z gory wam dziekuje
moim zdaniem powinniśmy ufundować i postawic gdzieś w centrum olbrzymi pomnik przedstawiający popiersie Mariana
..
A moim zdaniem ktoś tego prezydenta wybrał prawda ? Oczywiście teraz nikt sie nie przyzna ze na niego głosował. Ja osobiście sie ciesze ze Marjan jest prezydentem, moze ludziom otworza sie oczy i podczas wyborów będą myśleć.
Odp: temat ogórkowy - 01/04/2005 11:18
To epokowa chwila dla kibiców ze Szczecina i Poznania. Przed dzisiejszym meczem postanowili połączyć siły i wspólnie dopingować swoje zespoły.
- To wielki dzień. Od dzisiaj między Lechem a Pogonią jest tylko przyjaźń - powiedział nam „Kizior”, dowódca szczecińskich fanów. - Kibice z zachodniej Polski muszą się trzymać razem. Sojusz z Lechem da nam wiele korzyści.
- Dzisiaj będziemy śpiewać: „I Pogoń też przyjacielem Lecha jest” - dodaje „Kartofel”, przywódca poznańskich ultras i hooligans. Czy za zgoda przezwycięży podziały? Dowiemy się podczas dzisiejszego spotkania.
To epokowa chwila dla kibiców ze Szczecina i Poznania. Przed dzisiejszym meczem postanowili połączyć siły i wspólnie dopingować swoje zespoły.
- To wielki dzień. Od dzisiaj między Lechem a Pogonią jest tylko przyjaźń - powiedział nam „Kizior”, dowódca szczecińskich fanów. - Kibice z zachodniej Polski muszą się trzymać razem. Sojusz z Lechem da nam wiele korzyści.
- Dzisiaj będziemy śpiewać: „I Pogoń też przyjacielem Lecha jest” - dodaje „Kartofel”, przywódca poznańskich ultras i hooligans. Czy za zgoda przezwycięży podziały? Dowiemy się podczas dzisiejszego spotkania.
źródło : Głos Szczeciński
Nie powiem chujowy ten żart ....
To dzisiaj najwiekszy beton jaki szlyszalem !!!!!!!
Swój cel widzę, do przodu idę i choćbyś chciał, nie podetniesz skrzydeł...
He nawet dobre wkońcu dzisiaj prima aprilis
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
He nawet dobre wkońcu dzisiaj prima aprilis
bauahahah ale sie usmialem
o kurde...przesada..skąd on to wytrzasneli..ja nie moge ...bzdura totalna
>>>Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham Cie ---->>>
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.