czytaj newsy na stronie glownej
"Transmisję z tego spotkania zapowiedziało Polskie Radio Szczecin (92,00 FM) od godz. 15.10.
My również na łamach naszego serwisu będziemy informować na bieżąco o wyniku tej pucharowej konfrontacji"
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
Odp: temat ogórkowy - 26/03/2005 09:30
Postanowilem ze warto sie czyms takim podzielic aby wszyscy byli szczesliwi sprawdze co...milego ogladania..to taki malutki prezencik ode mnie na swietaKliknij
Odp: temat ogórkowy - 26/03/2005 12:59
z okazji świąt wielkanocy życzę wszystkim forumowiczom wszystkiego najlepszego; mokrego dyngusa; żebyście się mocno nie obżarli; i za bardzo w palnik nie dawali bo już nie długo poznań czeka i trzeba być w formie.
Odp: temat ogórkowy - 27/03/2005 00:14
Arka Gdynia 2-0 Świt Nowy Dwór Mazowiecki
Piotr Jawny 49, Bartosz Ława 88 (k)
no to teraz Gdynia ma chyba nowwgo bohatera i nastpece Dymka a Lawa ma gdzie balowac w Trojmiescie
Odp: temat ogórkowy - 27/03/2005 00:26
Nie wiem, czy ktoś już tego nie pisał, ale Dymek został wybrany jako najlepszy zawodnik wybrzeża. Jak się mylę to sorry.
Odp: temat ogórkowy - 27/03/2005 11:27
A ja dostalem na Siweta SZALIK I KARNET NA POGON NA 5 SEKTOR SZALIK KARSLUHER SC - niemiecka BUNDESLIGA (szalik niebieski z bialym napisem ten adidasa) i jestem by happy
Odp: temat ogórkowy - 27/03/2005 22:43
Ej wie ktoś ile kosztuje dorobienie napisów (czy ilość liter ma wpływ na cene) i numeru (czy ilość cyfr ma wpływ) na koszulce Pogoni z Lotto ? Bo sama koszulka z tego co wiem to 100 zł. Chciałbym ksywe 7 liter i dwucyfrowy numer.
P.S: A może ktoś wie jak można taniej ? Jakieś promocje, rabaty albo coś podobego ?
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.