Odp: Pchli targ - 26/10/2013 12:29
Panowie i Panie. Oferta skierowana do posiadaczy iPhona, iPada i innych gadżetów z firmy apple. Mam do sprzedania kartę zdrapkę itunes do wykorzystania w sklepie Apple. Karta o wartości 25 funtów brytyjskich. Jest to około 125 zł PLN. Ja oddam ja za 100(kwestia dogadania). Jak by ktoś był chetny pisać na GG bądź priv
Odp: Pchli targ - 01/11/2013 17:06
Parę książek i encyklopedii na sprzedaż,jak ktoś zainteresowany jakąś "pozycją" to propozycje cenowe proszę pisać na maila ( Pogoń[email protected]) lub gg 4600659. W przypadku zakupu całości ostateczna cena do negocjacji.
Odp: Pchli targ - 04/11/2013 12:22Sony Xperia J z Android 4.0.4 (Ice Cream Sandwich)- to smartfon wyposażony w 4-calowy ekran o rozdzielczości 854 x 480 pikseli i kamerę o rozdzielczości 5 megapikseli. Sercem telefonu jest jednordzeniowy procesor Qualcomm Snapdragon S1 MSM7227A z zegarem 1,0 GHz, a zasialnie zapewnia akumulator o pojemności 1750 mAh. Xperia J wspiera łącznosć HSPA+/LTE oraz DLNA i NFC i posiada moduł A-GPS.
Zestaw posiada:
- Nowy Telefon dopiero co odebrany od kuriera
- Oryginalna bateria NIESFORMATOWANA
- Oryginalna ładowarka
- Instrukcja obsługi ( w języku polskim)
- Kartonik
- Kabel USB do transmisji danych
- Paragon lub faktura VAT MARŻA
- KARTA GWARANCYJNA 24 MIESIĄCE WRAZ Z ORYGINALNY DOWODEM ZAKUPU
Cena: 500zl do negocjacji,
tel 667658321
Łącznie jest ich 144 bez powtórek, składają się na to vlepki Pogoni, vlepki patriotyczne (też patriotyczna PS), zgodowe i Legijne. Za cały komplet oczekuję 100zł, dorzucam gratis jeszcze 30 vlepek - powtórek z tej kolekcji.
Łącznie jest ich 144 bez powtórek, składają się na to vlepki Pogoni, vlepki patriotyczne (też patriotyczna PS), zgodowe i Legijne. Za cały komplet oczekuję 100zł, dorzucam gratis jeszcze 30 vlepek - powtórek z tej kolekcji.
to chyba w tych vlepkach są same unikaty, skoro dałeś taką cenę?
Odp: Pchli targ - 07/11/2013 21:45
Jeśli ktoś jest zainteresowany, mam na zbyciu polo rugby Pogoni...Używane, ale stan dobry, na mnie już niestety za małe...Cena do dogadania się, kontakt w profilu.
to chyba w tych vlepkach są same unikaty, skoro dałeś taką cenę?
LFS czy Gryfy już podbijają wartość
A serio, w komplecie za 5zł masz 20 sztuk, ale z tego tylko 5 rodzajów. U mnie masz 144 vlepek i każda jest inna. + gratisowe powtórki. Mogę się licytować i dodać gratisy
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.