Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
ch.
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8411 dni

**

Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 17/06/2008 19:37
Fotki z Euro 2008:

[ Kobietki na Euro ]

Luigi
Kibic
Na forum od 7614 dni

Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 17/06/2008 19:39
Ja tam mam mieszane odczucia,jeśli chodzi o zmiane trenera,ale polemizować z tym,że byliśmy najgorzej przygotowaną i poukładaną drużyną nie można-Austria,a szczególnie Szwajcaria,kraje o mniejszym,bądż co najwyżej podobnym potencjale piłkarskim-mimo przegranych meczy,zaprezentowali o niebo lepsze przygotowanie fizyczne,szybkościowe,jak i to,że zespół miał swój styl-my go nie mieliśmy!-a warto zauważyć,że gdy nasza średnia wieku wynosiła 30 lat-Austrii 23....Gra była nieprawdopodobnie chaotyczna-i nie zawinił Webb,Golański i nie przez nich nie awansowaliśmy.Tak naprawde Boruc wyciągnął z 8 sytuacji sam na sam-gdyby nie on mecze z Austria w pierwszych 20 minutach skończyłby się pogromem,podobnie mecz z Chorwacją-i jego gra zakłamała troche siłe reprezentacji zbudowanej przez Leo.Z nazwiskami nie chcę plemizować,bo tutaj każdy zawsze będzie miał jakieś swoje inne zdanie-,ale brak zmiennika dla Krzynowka,który był zupełnie bez formy,czy zabranie jednego napastnika-jakim był Saganowski i wystawianie go na prawym skrzydle troche dziwi.
A Leo nie jest świętą krową zarabia gigantyczne pieniądze,mieli super warunki przygotowań,sam rozkręcał marketing,PR i nadmuchiwał balon nadziei,więc niech się nie obraża,gdy ktoś go krytykuje-a po mistrzostwach naprawde jest za co i mamy do tego prawo.A z kultem Leo chyba powinni ,co poniektorzy troche przyhamowac-nie jest to napewno zło,które spotkało polską piłke-ale zadnym cudotwórca też nie jest-normalny trener....

Nie rzucim ziemi skad nasz klub...
eF^
Kibic
Na forum od 7987 dni

*

Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 17/06/2008 20:10
Benhacker z jednej strony ' przyjmuje wszystko na klatę ' ale z drugiej cały czas w wywiadach zachowuje się arogancko i pokazuje jakby to nam Polakom robił łaskę, że cały czas trenuje kadrę i chce zostać po przegranych mistrzostwach Europy.

Co do piłkarzy którzy w kadrze według mnie zostać bezapelacyjnie powinni to Boruc, Saganowski, Zahorski, do tego Żewłakow, Smolarek (pomimo słabszych 2 pierwszych występów ma potencjał). Powoli trzeba przyzwyczajać się do myśli, że istnieje reprezentacja bez Bąka czy Krzynówka.
Co do definitywnych skreśleń to na pewno Jop pokazał że do gry w kadrze się nie nadaje, i pomimo wszystko Golański (nie tylko z powodu bubla w meczu z niemcami), słaby turniej Wasilewskiego niby gra w dobrym klubie belgijskim, a we wszystkich występach na Euro grał jakby miał nogi z waty i trząsł portkami przed każdym nadbiegającym przeciwnikiem.
A kogo bym do kadry jeszcze dorzucił? No na pewno Błaszczykowskiego, strasznie mi szkoda że nie wystąpił na Euro bo to mógł być jego turniej. Do tego na pewno nie zapominał bym o Jeleniu.

nowa od nowa
Kibic
Na forum od 6808 dni

Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 17/06/2008 20:32

Luigi napisał:  
Ja tam mam mieszane odczucia,jeśli chodzi o zmiane trenera,ale polemizować z tym,że byliśmy najgorzej przygotowaną i poukładaną drużyną nie można-Austria,a szczególnie Szwajcaria,kraje o mniejszym,bądż co najwyżej podobnym potencjale piłkarskim-mimo przegranych meczy,zaprezentowali o niebo lepsze przygotowanie fizyczne,szybkościowe,jak i to,że zespół miał swój styl-my go nie mieliśmy!-a warto zauważyć,że gdy nasza średnia wieku wynosiła 30 lat-Austrii 23....Gra była nieprawdopodobnie chaotyczna-i nie zawinił Webb,Golański i nie przez nich nie awansowaliśmy.Tak naprawde Boruc wyciągnął z 8 sytuacji sam na sam-gdyby nie on mecze z Austria w pierwszych 20 minutach skończyłby się pogromem,podobnie mecz z Chorwacją-i jego gra zakłamała troche siłe reprezentacji zbudowanej przez Leo.Z nazwiskami nie chcę plemizować,bo tutaj każdy zawsze będzie miał jakieś swoje inne zdanie-,ale brak zmiennika dla Krzynowka,który był zupełnie bez formy,czy zabranie jednego napastnika-jakim był Saganowski i wystawianie go na prawym skrzydle troche dziwi.
A Leo nie jest świętą krową zarabia gigantyczne pieniądze,mieli super warunki przygotowań,sam rozkręcał marketing,PR i nadmuchiwał balon nadziei,więc niech się nie obraża,gdy ktoś go krytykuje-a po mistrzostwach naprawde jest za co i mamy do tego prawo.A z kultem Leo chyba powinni ,co poniektorzy troche przyhamowac-nie jest to napewno zło,które spotkało polską piłke-ale zadnym cudotwórca też nie jest-normalny trener....

wszystko ładnie napiane,ale co miał powiedziec przed turniejem? że mamy patałachów i cudem sie dostalismy na euro?to teraz powiedział,może nie dosłownie,ale między wierszami. tylko naiwni wierzyli w tą drużyne,przecież wiekszość z nich pamięta czasy janasa a i kliku engela. niestety lepszych nie mamy z naszej ligi nawet nie opłaca sie nikogo brać bo jaka to liga wszyscy wiemy. jeżeli dizie o Błaszczykowskiego wyjdzie niebawem co tak naprawde sie stało ale coś czuje że powtórzy słowa wichniarka że to nei leo jest problemem tylko jego zastępcy i nie holendrzy a własnie Polacy w osobach Dziekana czy kaczmarka. Leo musi teraz kategorycznie odciąć sie od podpowiadaczy i zacząć sukcesywnie odmładzać kadre bo chyba frajer ten kto wierzy że taki głowacki wichniarek czy zieńczuk będą zbawieniem reprezentacji. oni mieli już swoje 5 minut-jakie cofnijcie sie do przeszłości. a kto ma zastąpić tych co teraz dali plame? choćby jańczyk,grosicki i paru innych którzy jako młodzi wyjechali na zachód zbierać szlifi i nie zostali zepsuci przez naszą skorumpowana lige. teraz tylko chyba w ten sposób mozna.

PZPN=Pieniądze Zagrabimy Piłke Niszczymy
nowa od nowa
Kibic
Na forum od 6808 dni

Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 17/06/2008 21:40
taksówka do rzymu 9 tys zł"-oby sie to dziś sprawdziło bo jeżeli Kolendrzy nie będą kalkulować i wypuszczą ich z grupy to zdobędą mistrza. jest taka szansa upiec dwie pieczenie na jednym ogniu,ale zobaczymy. może liczą że włosi pomęczą sie z hiszpanami ale prawda jest taka że ja tych drugich jakośniespecjalnie widze z niekonicznie pewna obroną w konfrątacji z makararoniarzami. a Holendrzy z drwalami ze skandynawi też lekko nie będą mieli więc konkluzja nachodzi jedna-włosi do domu!

PZPN=Pieniądze Zagrabimy Piłke Niszczymy
anathema
Kibic
Na forum od 7126 dni

Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 17/06/2008 23:20
no cóż-"wymarzony" finał : niemcy - makrony bardzo prawdopodobny. faktycznie uczciwość Holedrów może nie być opłacalna. Musze weryfikować pólfinał Turcja-Niemcy i Holandia-Włochy i chyba tak będzie. Obym sie mylił...

'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"

Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
SL
Kibic
Na forum od 6365 dni

Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 17/06/2008 23:39
Pófinał Niemcy - Chorwacja i Holandia - Hiszpania a w finale Niemcy - Hiszpania. Hiszpanie to wieczny faworyt który zawsze zawodzi ale licze ze tym razem im się uda zajść daleko.

zch
On jest cienki!
Kibic
Na forum od 6894 dni

Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 17/06/2008 23:54
Holandia - Portugalia ;) finał ;D Niemcy muszą odpaść !

eF^
Kibic
Na forum od 7987 dni

*

Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 18/06/2008 10:34
Szkoda Francuzów na pewno wolałbym ich oglądać w akcji niż Włochów.

Webb niech sobie obejrzy powtórki wczorajszego meczu i wtedy się dowie za jakie przewinienia dyktuje się rzuty karne.

Cytat:  
Zdaniem pomocnika Wisły Kraków, Wojciecha Łobodzińskiego w czasie spotkania z Chorwacją fani biało-czerwonych dopingowali za głośno!
- Na stadionie było tak głośno, że ciężko było się komunikować. Nie mogłem dogadać się z Marcinem Wasilewskim i w pewnych sytuacjach nie wiedziałem, jak się ustawić - skomentował po meczu Łobodziński.

Ale cyrk ja pierdole, jeszcze na kibiców niech zrzucą winę za klęskę.

Ostatnio edytowany przez: eF^, 18 czerwca 2008, 10:47 [1 raz(y)]

Orło
Kibic
Na forum od 8251 dni

*

Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 18/06/2008 11:15
Bardzo dobrze, Arrivederchi France :D:D:D Francja to powinna grać w mistrzostwach Afryki, a nie Europy :)

Babilon Team
DeeMeN.
Kibic
Na forum od 6671 dni

Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 18/06/2008 11:35
Holandia dobre zawody gra ;) Liczę, że zdobędą Mistrzostwo Europy :) Włosi też wczoraj się dobrze pokazali :)

Myślę, że sobie w życiu poradzę bo potrafię kombinować i swoich ideałów nie zdradzę !
TomY
Kibic
Na forum od 8447 dni

**

Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 18/06/2008 12:55
Tak jak Włochów nie lubię, tak muszę obiektywnie przyznać, że grają nawet niezłą piłkę.
Luca Toni to 85 % ich siły ofensywnej. Naprawdę nietuzinkowy zawodnik.
Mój faworyt to Holandia. Juz od 12 lat czekam na ich sukces i jakoś nie mogę sie doczekać...

Pit.
Kibic
Na forum od 7975 dni

Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 18/06/2008 14:14
Hiszpania - Włochy, najmocniejszy ćwierćfinał. Szkoda, że to się tak ułożyło dla Hiszpanów bo im kibicuje, ale jednak Włosi to jest mocno turniejowa ekipa. Jedyna szansa to brak Pirlo i Gattuso.

Holandia gra swoje. Skoro ofensywa Huntelar-Robben-Van Persie-Affelay jest tylko rezerwowa, to...:)

"Samba De Janeiro" hymnem mistrzostw, po bramkach heh. Nawet fajnie to brzmi szczególnie jak kibice śpiewają (albo mi się zdaje, że śpiewają, chociaż wczoraj po bramkach w meczu z Rumunami było to dobrze słychać)

"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
jns
Kibic
Na forum od 7667 dni

Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 18/06/2008 15:23

lub_czasopisma napisał:  
a nie widzicie ze jestesmy najgorzej przygotowanym zespolem fizycznie na turnieju.czyja to wina?a ten słynny program super tajny nasa to co to jest?!kupe szmalu wydane w bloto.na dwoch poprzednich imprezach Janas z Engelem potrafili przygotowac lepiej zespół bez pomocy holenderskich szamanów.i nie czepiam sie na sile leona, lecz fakty sa takie ze nigdy nic nie osiagnał z zadna reprezentacja i juz tak zostanie.
i jeszcze jedno jak nie mozna obwiniac ze Jop popelnial kuriozalne bledy?!38 milionów kibiców widzalo co ten pilkarz prezentuje a taki specjalista jak leon nie ?!wiec chyba cos jest nie tak
w ogole o selekcji pilkarzy mozna pisac wiele co robil Jop,Łobodzinski, Piszczek czy Zurawski w takie formie przeciez kompletnie sie nie nadawali na turniej.a gdzie byl Zienczuk, Głowacki, Brozek i paru innych ?!
po prostu przez 2 lata wciskał nam kit i jak ktos chce dalej to ciagnac prosze bardzo ale moje zdanie jest takie ze marnym jest trenerem co potwierdza jego bilans meczu w turnieju 5 remisów i 5 porazek a te jego gadanie we wczorajszym wywiadzie po meczu ze mial i ma wiele ofert prosze bardzo zobaczymy gdzie sie zalapiesz moze Kongo albo Uzbekistan tam sie moze nie skapna ze facet wali scieme.jak dla mnie podziekowal za wspólprace.

Ale co do zmiana trenera? Chcecie powrotu ludzi uwalonych po pachy w tym bagnie, wolicie by wrócił Endżel, Janas i inne tego typu wynalazki? Jaki to ma sens?
Beenhakker popełnił wiele błędów. To fakt. Jednak w moim odczuciu przyjście nawet i światowego trenera nie zrobi z nas ekipy na ćwierćfinały ME - nie mamy zawodników na odpowiednim poziomie. Ja bym dał szansę Beenhakkerowi popracować kolejne eliminacje i wtedy zobaczyć efekty. Pewne jest, że potrzebne są zmiany w sztabie reprezentacji. Co tam w ogóle robi De Zeeuw? Wywalić go i resztę speców od przygotowania fizycznego. Leo zna już nasze środowisko i niech kontynuuje budowę drużyny eliminując z niej najsłabsze ogniwa. Przy czym sam powinien trochę zluzować, bo nieraz już przesadził. Trzeba zaufać ponownie i do roboty.

P.S. Jesteśmy lepsi niż Francja okularki

Ostatnio edytowany przez: jns, 18 czerwca 2008, 15:28 [2 raz(y)]

Sampaio
Kibic
Na forum od 8077 dni

*

Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 18/06/2008 16:46

TomY napisał:  
Mój faworyt to Holandia. Juz od 12 lat czekam na ich sukces i jakoś nie mogę sie doczekać...

A co za sukces odnieślii 12 lat temu że tyle czekasz? Przegrany w karnych ćwierćfinał na Euro 96? Wszyscy fani Oranje na sukces czekają już od 1988, czyli od ekipy Marco van Bastena. Ale masz rację - tym razem będzie ostrooo i konkretnie :D

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
TomY
Kibic
Na forum od 8447 dni

**

Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 18/06/2008 20:30

Sampaio napisał:  

TomY napisał:  

A co za sukces odnieślii 12 lat temu że tyle czekasz? Przegrany w karnych ćwierćfinał na Euro 96? Wszyscy fani Oranje na sukces czekają już od 1988, czyli od ekipy Marco van Bastena. Ale masz rację - tym razem będzie ostrooo i konkretnie :D

Ano w 1996 roku spędziłem kilka miesięcy w tym kraju. Przeżyłem ME które odbywały sie w Anglii
Do końca życia będę pamiętał ćwierćfinał ( o którym wspomniałeś) z Francją i porażkę w karnych.
Od tamtej pory w każdej imprezie w której grają maja we mnie oddanego fana..

eF^
Kibic
Na forum od 7987 dni

*

Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 18/06/2008 20:36
Przygotowania Rusków i oprawa na Euro

Kartoniada niemców w meczu z Austrią:

Obrazek jpg wstawiony na forum

Ostatnio edytowany przez: eF^, 18 czerwca 2008, 21:26 [1 raz(y)]

TomY
Kibic
Na forum od 8447 dni

**

Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 18/06/2008 21:52
A Ruscy jadą po Szwedach.... aaaa2
Juz 2:0.

Luigi
Kibic
Na forum od 7614 dni

Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 18/06/2008 22:47

TomY napisał:  

Grając przy tym PRZEPIĘKNY football..
A tak,jak już się czepiłem Beenhakera-choć nie jego,a bardziej kult "Wielkiego Leo"-Hiddink jest wielki-każdy jego zespół awansowywał z grupy-Holandia,Korea,Australia,Rosja-a Beenhaker nie wygrał na wielkiej imprezie meczu z żadną reprezentacją,więc..

tak wole Beenhakera od Janasów tym bardziej Engeli i ludzi upapranych w bagnie polskiej skopanej-ale to nie zmienia faktu,że nie jest to fachowiec wart wielu milionów Euro,które mu płacimy,któremu ściągamy jakiś ultra wielki skład trenerski z 5-cioma Holendrami i któremu żaden dziennikarz nie może nic powiedzieć,bo Leo się obraża,,a kibice piszą "Kim jest ten dziennikarz,by wytykać coś Leo"...To tyle-już sie na Leo wyładowałem :)

Wygląda po tym meczu,że Holandia może nie mieć wcale łatwo z Rosją-bardzociekawy mecz się zapowiada...

Nie rzucim ziemi skad nasz klub...
DeeMeN.
Kibic
Na forum od 6671 dni

Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 18/06/2008 22:49

TomY napisał:  

I pojechali ;) Mogło być o wiele więcej :) Arshavin - kapitalny mecz.

Myślę, że sobie w życiu poradzę bo potrafię kombinować i swoich ideałów nie zdradzę !
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763388569 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.09 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005