Pobrałem tą pierwszą opcje (150 MB) i niestety podczas rozpakowywania wystąpił problem - wyskakuje informacja abym podał kod pliku? Możesz podać ten kod bądz powiedzieć jak mam się z tym uporać?
Pzdr.
"..każda strata wychodzi mi na lepsze.."
Pogoń ponad wszystko ..
Odp: FM 2006 - 24/08/2006 19:20
Mam pytanko, mógłby mi ktoś nagrać albo pożyczyć FMa 06 Pl bo moja płytka się zgubiła, a mam kłopoty z netem ostatnimi dniami. Mogę oddać kase za płytkę bądź z płytką, jakby ktoś był taki miły to prosze o kontakt na gg (pf) ->niewidoczny
Wielkie dzięki pytanie do fachowców przeinstalowałem ostatnio system , sciągnełem łatke 6.0.3 i uaktualnienie RR.40 i po zainstalowaniu tego ostatniego daje nowa gra i wyskakuje mi że nie można wczytać bazy danych gry wie ktoś o co chodzi ?
Odp: FM 2006 - 25/08/2006 13:48
[cytat=Macias]Gram Łęczną, w pierwszym sezonie siódmy ze stratą 3 pkt do czwartego miejsca dającego puchary, a teraz ładnie zaczęłem
/cytat]
Wielkie dzięki pytanie do fachowców przeinstalowałem ostatnio system , sciągnełem łatke 6.0.3 i uaktualnienie RR.40 i po zainstalowaniu tego ostatniego daje nowa gra i wyskakuje mi że nie można wczytać bazy danych gry wie ktoś o co chodzi ?
A RR.4.0 jest kompatybilne z latka 6.0.3? Sciagnij se RR 5.2 najnowsze gwarantuje ze bedzie dzialac na latce 603 ;]
Odp: FM 2006 - 25/08/2006 15:27
screenów niestety nie zarzucę ,ale u mnie w I składzie (2008/09- II liga) nadal grają kulig,
grzybowski, rogowski,golem, sandulović , tyton --reszta to zakupy
polecam konrada nowaka z rezerw, król strzelców !!!
taktyka 4-4-2 diamond ,
wku*** mnie toże nie chcą przychodzić dobrzy trenerzy, ale jakoś sobie radzę
trenning-domyślny (bardzo mało kontuzji !)
Odp: FM 2006 - 25/08/2006 15:38
Oto moi trenerzy, którzy jak narazie się spisują, bo piłkarzom popodnosily się staty elegancko:
PS: Kolumbijczycy rządzą
Odp: FM 2006 - 25/08/2006 15:59
Patch 6.0.3 + R.R 4.0.. i wszystko jest elegancko, kusik napisał ze jest nowsze 5.2 ale to dopiero jak mi sie znudzi gra Łęczną.. a narazie jestem wiceliderem za Wisłą i mamy tyle samo pkt i meczow... będzie ciekawie pzdr
PS: Ciekawostka.. za tego Yaira Moreno dałem okrągły 1 000 $
Tabela po 20 meczach...
Ostatnio edytowany przez: Macias, 25 sierpnia 2006, 22:55 [1 raz(y)]
Odp: FM 2006 - 28/08/2006 13:09
Szukamy z Maciasem kogoś do gry po sieci, najlepiej jakby mógłbyć serwerem z wmiarę szybkim połaczeniem.. Gramy na patchu 6.0.3 i update RR 4.0.... jakby co to gg
Kolumbia, Bułgaria i Argentyna to najwieksze kopalnie talentow ;]
Daniel Machacon
Mikhail Afanasiev
Sergey Kislyi - jakos nazwisko tak sie pisze, zreszta kazdy go raczej zna ;]
Enzo Giovanni Scorza
Evandro Roncatto
tych panow polecam w szczegolnosci
ja od siebie dorzucil bym jeszcze Ibere brazylijczyk z polskim obywatelstwem(!) - tylko trzeba miec pelna lige brazylijska badz w opcjach wybrac pelna liste zawodnikow z tego kraju
Kolumbia, Bułgaria i Argentyna to najwieksze kopalnie talentow ;]
Daniel Machacon
Mikhail Afanasiev
Sergey Kislyi - jakos nazwisko tak sie pisze, zreszta kazdy go raczej zna ;]
Enzo Giovanni Scorza
Evandro Roncatto
tych panow polecam w szczegolnosci
ja od siebie dorzucil bym jeszcze Ibere brazylijczyk z polskim obywatelstwem(!) - tylko trzeba miec pelna lige brazylijska badz w opcjach wybrac pelna liste zawodnikow z tego kraju
PS. Sergey Kislyak
Jemu chodzi o Sergey'a Kisliy, jeden ze zdolniejszych napastnikow w grze. Kyslyak to chyba obronca i nie przebil sie u mnie, podobnie zreszta jak wymienieni Machacon, Afansiev, Roncatto czy Gioda... gnija w rezerwach, a tak mi wszyscy ich polecali.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763426371 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.