Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Jan Paweł II nie żyje :( << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
punieq
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7717 dni

Odp: Jan Paweł II nie żyje :( - 06/04/2005 14:15
Podczas sobotniego spotkania z Groclinem kibice Pogoni pragną w sposób szczególny oddać hołd Wielkiemu Polakowi jakim był Jan Paweł II.
Tego dnia, podczas pierwszej połowy spotkania sektor nr 12, a więc ten zajmowany przez najzagorzalszych fanów Pogoni będzie pusty. Przed meczem każdy z nas będzie mógł jednak zapalić i zostawić tam na krzesełku znicz ku pamięci papieża.
Prosimy wszystkich fanów o powstrzymanie się od jakiegokolwiek dopingu, niezależnie od wydarzeń boiskowych przez pierwsze 45 minut gry. Niech to będzie nasze Pogońiarskie, symboliczne pożegnanie Jana Pawła II w ciszy i skupieniu.
W drugiej połowie spotkania natomiast skoncentrujmy się tylko i wyłącznie na dopingu dla naszego zespołu. Zapraszamy wszystkich na stadion przypominająć o zabraniu ze sobą znicza i godnym zachowaniu podczas całego meczu.

Pogońonline.pl

Pomysl jest bardzo dobry, to będzie najlepszy sposób na oddanie szacunku JPII, byle tylko ktoś w 1 połowie sie tam nie próbował wbić....

L.
Kibic
Na forum od 7973 dni

Odp: Jan Paweł II nie żyje :( - 06/04/2005 14:20

punieq napisał:  
Podczas sobotniego spotkania z Groclinem kibice Pogoni pragną w sposób szczególny oddać hołd Wielkiemu Polakowi jakim był Jan Paweł II.
Tego dnia, podczas pierwszej połowy spotkania sektor nr 12, a więc ten zajmowany przez najzagorzalszych fanów Pogoni będzie pusty. Przed meczem każdy z nas będzie mógł jednak zapalić i zostawić tam na krzesełku znicz ku pamięci papieża.
Prosimy wszystkich fanów o powstrzymanie się od jakiegokolwiek dopingu, niezależnie od wydarzeń boiskowych przez pierwsze 45 minut gry. Niech to będzie nasze Pogońiarskie, symboliczne pożegnanie Jana Pawła II w ciszy i skupieniu.
W drugiej połowie spotkania natomiast skoncentrujmy się tylko i wyłącznie na dopingu dla naszego zespołu. Zapraszamy wszystkich na stadion przypominająć o zabraniu ze sobą znicza i godnym zachowaniu podczas całego meczu.

Pogońonline.pl

Pomysl jest bardzo dobry, to będzie najlepszy sposób na oddanie szacunku JPII, byle tylko ktoś w 1 połowie sie tam nie próbował wbić....

Wchodzisz zapalasz znicz i wychodzisz

MW'03
punieq
Kibic
Na forum od 7717 dni

Odp: Jan Paweł II nie żyje :( - 06/04/2005 14:41
respect dla tego co to wymyslił

Kibic
Na forum od 7889 dni

Odp: Jan Paweł II nie żyje :( - 06/04/2005 16:21
Pomysł super ale jak zawsze pewnie znajdą się jakieś barany (obym się mylił) którzy będą musieli robić wszystko na odwrót...

Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Ambasador
Moderator**
Na forum od 7758 dni

Odp: Jan Paweł II nie żyje :( - 06/04/2005 16:24
Co to pustego sektora to nie mam obaw, w razie czego ktos moze stac przed wejsciem i pilnowac aby nikt nie wbil sie na sektor, ale mam male obawy o doping. Czy przypadkiem ktos nie zacznie dopingowac w I polowie. Mysle ze jak zacznie sie jakas forma dopingu to dobrze bylo by wtedy gwizdac albo spiewnac raz" Nie spiewamy".

Ps. Sorka za off- topic

Ostatnio edytowany przez: Ambasador, 6 kwietnia 2005, 17:08 [1 raz(y)]

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
k(c)ompanyPL
Kibic
Na forum od 7914 dni

Odp: Jan Paweł II nie żyje :( - 06/04/2005 16:55
Niech tylko ktoś nie przynosi ze sobą czasem szklanych zniczy. Bo raczej gwarantowane że mu zabiorą na bramie. Tylko plastiki;)

Wtacając do tematu. Wszędzie teraz pełno publikacji na temat papieża. Tu taka mała książeczka z eMula zassana. Ciekawsza to lektura niż dzisiejsza i wczorajsza gazeta;)

Obrazek jpg wstawiony na forum
Kwiatki Jana Pawła II - Janusz Poniewierski
"Książka o Papieżu, jakiej jeszcze nie było. Jej redaktorzy zebrali około setki "kwiatków" - opowieści i anegdot pokazujących znane i nieznane, czasem zabawne, a niekiedy budzące zadumę i wzruszenie wydarzenia z życia Karola Wojtyły - Jana Pawła II. Lektura tej książki pokazuje, że charyzmat Papieża, biskupa, księdza Wojtyły... przejawiał się nie tylko w jego oficjalnych wystąpieniach, ale także w codziennych, nieformalnych sytuacjach, w których na odsiecz autorytetowi przychodziło niejednokrotnie... poczucie humoru.

klik prawym i zapisz element docelowy

Herman Haken. Takiego Prezydenta potrzeba Szczecinowi.
ekil
Kibic
Na forum od 8081 dni

Odp: Jan Paweł II nie żyje :( - 06/04/2005 18:12

Cytat:  

A my wom zycymy:
pobierz
Barka:
pobierz

Ulubione pieśni Papieża, nadal ciezko jest się otrząsnąc...

Mika
Kibic
Na forum od 7536 dni

Odp: Jan Paweł II nie żyje :( - 06/04/2005 18:18
Jest mi bardzo :( ze taki wielki czlowiek jak On nie zyje:'( dobry pomysl z tym pustym sektorem i zapaleniem zniczy.Przyjmijmy takze dobrze pilkarzy z groclinu.

Pogoń to moja miłość!!:)
olo84
Kibic
Na forum od 8795 dni

Odp: Jan Paweł II nie żyje :( - 06/04/2005 18:33
Powracajac do tych trzynastek to tam ktos napisal ze znakiem zapytania 13 apostol , ja bym radzil wam zobaczyc w bibli ktorym rozdzialem jest apokalipsa.

Swój cel widzę, do przodu idę i choćbyś chciał, nie podetniesz skrzydeł...
Lrd
Moderator**
Na forum od 7578 dni

Odp: Jan Paweł II nie żyje :( - 06/04/2005 19:34
Dzien2.04.2005r.byl najsmutniejszym dniem w moim zyciu... :(Obrazek gif wstawiony na forum

Ostatnio edytowany przez: Lrd, 6 kwietnia 2005, 19:39 [1 raz(y)]

Against modern wszystko!
Guido z Pasewalku
Kibic
Na forum od 8084 dni

Odp: Jan Paweł II nie żyje :( - 06/04/2005 20:30
Immer noch. gelobt sei der Herr!

Guido z Pasewalku napisał:  
Interessuje?

www.fc-union-berlin.de/forum/thread.php?threadid=13818

I...

http://217.160.163.20/fc-sachsen.de/forum/forumdisplay.php?f=10

Witam was! Ich bin bei euch. Zawsze.

1. FC Union Berlin -
zelazna unia!

kontakt: [email protected]
A. Strzelba
Kibic
Na forum od 7749 dni

Odp: Jan Paweł II nie żyje :( - 06/04/2005 23:01

VasyL - Zawodowy Szaman napisał:  
www.liczba13.prv.pl

hahahaha, nie mow mi tylko Fasyl, ze w to wierzysz? wszystko na sile szukane... beznadziejne !!

RUDY 20
Kibic
Na forum od 7764 dni

Odp: Jan Paweł II nie żyje :( - 07/04/2005 16:06
dzisiaj o 14 został ogłoszony testament Jana Pawła II i co najwazniejesze w nim to że dnai 6 marca 1979 papież napisał ze neich o jego pochówku zadecyduje kolegium kardynalskie i rodacy (czyli my chyba)

na zawsze w moim sercu POGOŃ gool SZCZECIN
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8216 dni

**

Odp: Jan Paweł II nie żyje :( - 07/04/2005 16:45

RUDY18 napisał:  
dzisiaj o 14 został ogłoszony testament Jana Pawła II i co najwazniejesze w nim to że dnai 6 marca 1979 papież napisał ze neich o jego pochówku zadecyduje kolegium kardynalskie i rodacy (czyli my chyba)

Gdybys go przeczytal a nie sluchal dziennikarzy to bys wiedzial o kogo chodzilo... I jaki jest ostatateczny zapisek na ten temat.

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
Jay-J
Kibic
Na forum od 8347 dni

Odp: Jan Paweł II nie żyje :( - 07/04/2005 18:46
Najdziwniejsze jest to że we włoskiej wresji testamentu brak tego zapiska o rodakach i Metropolicie Krakowskim...

k(c)ompanyPL napisał:  

Już nie można ściągać... :/ Zna ktoś inny link, bo mi zależy an tym.

Obrazek gif wstawiony na forum
BeJot
Kibic
Na forum od 7973 dni

Odp: Jan Paweł II nie żyje :( - 07/04/2005 18:56
mie sie wydaje że Jan Paweł II napisał wprost pewne rzeczy , a oni ten tekst zredagowali

"Jaka jest różnica pomiędzy demokracją, a demokracją ludową? Taka sama jak pomiędzy krzesłem, a krzesłem elektrycznym"
RUDY 20
Kibic
Na forum od 7764 dni

Odp: Jan Paweł II nie żyje :( - 07/04/2005 20:42
byłem wczoraj na błoniach i dzisiaj też i prosili żeby dzisiaj zapalone świeczki na oknach o godzinie 21!!! ja codzinnie to robie więc wy też chyba mogliście to robić co to jest 2 złote za świeczke nic!!!

na zawsze w moim sercu POGOŃ gool SZCZECIN
k(c)ompanyPL
Kibic
Na forum od 7914 dni

Odp: Jan Paweł II nie żyje :( - 07/04/2005 22:23

Jay-J napisał:  
Najdziwniejsze jest to że we włoskiej wresji testamentu brak tego zapiska o rodakach i Metropolicie Krakowskim...

k(c)ompanyPL napisał:  

Już nie można ściągać... :/ Zna ktoś inny link, bo mi zależy an tym.

Podeślij mi swój adres skrzynki to ci wyśle, bo plik ma jakieś 1,2mb. Jakby ktoś mógł wrzucić to na swój serwer i podać tu linka byłoby gut. Mój mail w profilu.

Herman Haken. Takiego Prezydenta potrzeba Szczecinowi.
Aleksandra
Kibic
Na forum od 7886 dni

Odp: Jan Paweł II nie żyje :( - 07/04/2005 23:02
wrocilam z Błoni.. po raz pierwszy slyszalam tak wzruszajace kazanie, smutne ale zarazem prawdziwe. Zreszta jak kazde .. atmosfera? nie do opisania.. ponad 100 tys. szok.. dawno nie widzialam tylu ludzi w Szczecinie w jednym miejscu.

ps. co do punieq`a fakt hymn poruszyl

Ostatnio edytowany przez: Aleksandra, 7 kwietnia 2005, 23:20 [1 raz(y)]

Cz
Kibic
Na forum od 7739 dni

Odp: Jan Paweł II nie żyje :( - 07/04/2005 23:03
rzeczywiscie morze ludzi...nigdy nie widzialem tylu ludzi w jednym miejscu szkoda ze telebim ustawili tak nisko...

www.sectorshop.net
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763442792 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.06 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005