Odp: Jan Paweł II nie żyje :( - 06/04/2005 14:15
Podczas sobotniego spotkania z Groclinem kibice Pogoni pragną w sposób szczególny oddać hołd Wielkiemu Polakowi jakim był Jan Paweł II.
Tego dnia, podczas pierwszej połowy spotkania sektor nr 12, a więc ten zajmowany przez najzagorzalszych fanów Pogoni będzie pusty. Przed meczem każdy z nas będzie mógł jednak zapalić i zostawić tam na krzesełku znicz ku pamięci papieża.
Prosimy wszystkich fanów o powstrzymanie się od jakiegokolwiek dopingu, niezależnie od wydarzeń boiskowych przez pierwsze 45 minut gry. Niech to będzie nasze Pogońiarskie, symboliczne pożegnanie Jana Pawła II w ciszy i skupieniu.
W drugiej połowie spotkania natomiast skoncentrujmy się tylko i wyłącznie na dopingu dla naszego zespołu. Zapraszamy wszystkich na stadion przypominająć o zabraniu ze sobą znicza i godnym zachowaniu podczas całego meczu.
Pogońonline.pl
Pomysl jest bardzo dobry, to będzie najlepszy sposób na oddanie szacunku JPII, byle tylko ktoś w 1 połowie sie tam nie próbował wbić....
Odp: Jan Paweł II nie żyje :( - 06/04/2005 16:24
Co to pustego sektora to nie mam obaw, w razie czego ktos moze stac przed wejsciem i pilnowac aby nikt nie wbil sie na sektor, ale mam male obawy o doping. Czy przypadkiem ktos nie zacznie dopingowac w I polowie. Mysle ze jak zacznie sie jakas forma dopingu to dobrze bylo by wtedy gwizdac albo spiewnac raz" Nie spiewamy".
Ps. Sorka za off- topic
Ostatnio edytowany przez: Ambasador, 6 kwietnia 2005, 17:08 [1 raz(y)]
Wtacając do tematu. Wszędzie teraz pełno publikacji na temat papieża. Tu taka mała książeczka z eMula zassana. Ciekawsza to lektura niż dzisiejsza i wczorajsza gazeta
Kwiatki Jana Pawła II - Janusz Poniewierski
"Książka o Papieżu, jakiej jeszcze nie było. Jej redaktorzy zebrali około setki "kwiatków" - opowieści i anegdot pokazujących znane i nieznane, czasem zabawne, a niekiedy budzące zadumę i wzruszenie wydarzenia z życia Karola Wojtyły - Jana Pawła II. Lektura tej książki pokazuje, że charyzmat Papieża, biskupa, księdza Wojtyły... przejawiał się nie tylko w jego oficjalnych wystąpieniach, ale także w codziennych, nieformalnych sytuacjach, w których na odsiecz autorytetowi przychodziło niejednokrotnie... poczucie humoru.
Odp: Jan Paweł II nie żyje :( - 06/04/2005 18:18
Jest mi bardzo ze taki wielki czlowiek jak On nie zyje:'( dobry pomysl z tym pustym sektorem i zapaleniem zniczy.Przyjmijmy takze dobrze pilkarzy z groclinu.
Odp: Jan Paweł II nie żyje :( - 06/04/2005 18:33
Powracajac do tych trzynastek to tam ktos napisal ze znakiem zapytania 13 apostol , ja bym radzil wam zobaczyc w bibli ktorym rozdzialem jest apokalipsa.
Swój cel widzę, do przodu idę i choćbyś chciał, nie podetniesz skrzydeł...
Odp: Jan Paweł II nie żyje :( - 07/04/2005 16:06
dzisiaj o 14 został ogłoszony testament Jana Pawła II i co najwazniejesze w nim to że dnai 6 marca 1979 papież napisał ze neich o jego pochówku zadecyduje kolegium kardynalskie i rodacy (czyli my chyba)
Odp: Jan Paweł II nie żyje :( - 07/04/2005 20:42
byłem wczoraj na błoniach i dzisiaj też i prosili żeby dzisiaj zapalone świeczki na oknach o godzinie 21!!! ja codzinnie to robie więc wy też chyba mogliście to robić co to jest 2 złote za świeczke nic!!!
Podeślij mi swój adres skrzynki to ci wyśle, bo plik ma jakieś 1,2mb. Jakby ktoś mógł wrzucić to na swój serwer i podać tu linka byłoby gut. Mój mail w profilu.
Herman Haken. Takiego Prezydenta potrzeba Szczecinowi.
Odp: Jan Paweł II nie żyje :( - 07/04/2005 23:02
wrocilam z Błoni.. po raz pierwszy slyszalam tak wzruszajace kazanie, smutne ale zarazem prawdziwe. Zreszta jak kazde .. atmosfera? nie do opisania.. ponad 100 tys. szok.. dawno nie widzialam tylu ludzi w Szczecinie w jednym miejscu.
ps. co do punieq`a fakt hymn poruszyl
Ostatnio edytowany przez: Aleksandra, 7 kwietnia 2005, 23:20 [1 raz(y)]
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763442792 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.