Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> FM 2005 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
KoniO
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7814 dni

Odp: FM 2005 - 07/11/2004 20:27
i co facepacki gotowe bo dalej ich nie ma na stronce????

... Burza mózgów ... NAPIERDALA
Sampaio
Kibic
Na forum od 8078 dni

*

Odp: FM 2005 - 07/11/2004 20:44

Macieq napisał:  

tak jest zawsze... po prostu sam protokol torrenta nieraz odrzuca niektore dane - jak np. dwie osoby wysla ci to samo, lub pakiet bedzie uszkodzony ...
i zwykle nazbiera sie tego z pare mega ;]

mi jak na razie odrzuciło 7 mega z 565 MB ktore juz sciagnalem, 3 godzinki bedzie dobrze :P
nie obsmarowujcie juz tak tego torrenta bo az taki zly nie jest buhaha

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
barcish
Kibic
Na forum od 7859 dni

**

Odp: FM 2005 - 07/11/2004 21:07

KoniO napisał:  

FacePack Pogoni
www.republika.pl/barcishfp/Pogon_fp_by_barcish.rar

FacePack reprezentacji
www.republika.pl/barcishfp/Polska_fp_by_barcish.rar

FacePack Wisły
www.republika.pl/barcishfp/wisla_fp_by_barcish.rar

POGOŃ SZCZECIN!
KoniO
Kibic
Na forum od 7814 dni

Odp: FM 2005 - 07/11/2004 21:22

BarcisH napisał:  

KoniO napisał:  

FacePack Pogoni

FacePack reprezentacji

FacePack Wisły

wielkie dzieki mam nadzieje że na tym nie poprzestaniesz

barcish
Kibic
Na forum od 7859 dni

**

Odp: FM 2005 - 07/11/2004 21:25

KoniO napisał:  

BarcisH napisał:  

KoniO napisał:  

FacePack Pogoni

FacePack reprezentacji

FacePack Wisły

wielkie dzieki mam nadzieje że na tym nie poprzestaniesz

koncze robic kuchenki :)

EDIT:
skonczylem link:

www.republika.pl/barcishfp/Amica_fp_by_barcish.rar

Ostatnio edytowany przez: barcish, 7 listopada 2004, 22:20 [1 raz(y)]

POGOŃ SZCZECIN!
...
Kibic
Na forum od 7814 dni

Odp: FM 2005 - 07/11/2004 22:21
Koniec pierwszego sezonu i 9miejsce(walka byla tak wyrownana ze jakbym mial 3pkt wiecej to bym gral w P. Uefa lub Intertoto!-kilka druzyn mialo po tyle samo pkt) Moskala zostal krolem strzelcow!!!(5 bramek w Groclinie i 12 w Pogoni) a A. Blazejewski najlepszym graczem sezonu(7,45)!!! Jest to chyba jeden z najlepszych prawych pomocnikow w polskiej lidze. Mistrz oczywiscie Wisla a awans wywalczyl Ruch, Widzew i Arka po barazach. Szkoda tylko ze Ekstraklasa ma nadal 14 druzyn! A Fabiniak w mojej druzynie spisuje sie fatalnie! i nie robi zadnych postepow. Ogolnie gierka calkiem niezla, wprowadzone nowosci sa b. dobre i uatrakcyjniaja gre. Szkoda tylko ze (jak zwykle) jest kilka sporych bledow(nie powiekszona Ekstraklasa i stara formula PP).
P.S.
CL wygral Inter po karnych z Milanem, a PUefa MU po wygranej z Newcastle, za 2 sezony w finale CL bedzie Pogon :D

kln
Kibic
Na forum od 7805 dni

Odp: FM 2005 - 07/11/2004 22:46
Mysle ze na razie nie ma co porownywac swoich osiagniec bo za duzo zawodnikow ma ustawionych umiejetnosci na 0 (losowo) ;) Napewno u wszystkich Grzelak jest dobry, a u mnie np. Mauro bardzo dobrze wyszedl... :D
Jak wyjdzie update to pogadamy... ;P

Frz
Kibic
Na forum od 8828 dni

Odp: FM 2005 - 07/11/2004 23:09
Od 3 kolejki przegrywałem wszystko co się dało. Ale ostatnie 5 meczy wygrałem tracąc tylko 1 bramkę :).Po 1 rundzie rozgrywek zajmuję 10 miejsce.

2003/2004- Mistrzostwo Klasy B juniorów z Chrobrym Lisie Pole
barcish
Kibic
Na forum od 7859 dni

**

Odp: FM 2005 - 08/11/2004 00:00
FAcepack Legii...

www.republika.pl/barcishfp/Legia_fp_by_barcish.rar

...i biore sie za groclin

Ostatnio edytowany przez: barcish, 8 listopada 2004, 00:11 [1 raz(y)]

POGOŃ SZCZECIN!
MN
Kibic
Na forum od 7717 dni

Odp: FM 2005 - 08/11/2004 08:04
Chciałem wyjaśnić kilka nieporozumień:

1. Jestem reascherem Pogoni, niby jaki to porblem nim zostać. Wystarczy zgłosić się do głównego reaschera bazy danych. Ja miałem szczęście bo akurat kolega z serwisu internetowego Pogońi zrezygnowal, a ja bylem drugi w kolejce :)
2. Niektorzy mi mowia ze obiecywalem duzo juniorow a tymczasem nie ma wlasciwie nikogo. To ja powiem tak...... Na forum jedna osoba pisze ze zrobilem tylko celebana i niedzwieckiego, a tymczasem druga osoba mowi mi ze przesadzilem z umiejetnosciami chwalka , liszczaka i kamrowskiego. Z tego wynika ze w interencie kraza rozne wersje gry.
3. Niektorzy z was wytykaja mi ze zrypalem robote, jasne przyjmoje krytyke. Chcialem cos jednak wytlumaczyc. Niestety jak widzicie wiele zeczy jest totalnie niedopracowanych, nasz glowny reascher (osoba ktora wysyla baze danych do SI) zachorowal na 2 tygodnie, termin bazy byl 22 wrzesnia, a on wrocil 18 i po prostu nie zdazylismy skonsultowac niektorych decyzji........ :( Sami widzicie ze zrobilem dobrze nie robiac milara, bo chyba niezbyt fajnie gralo by sie z 2 milarami w druzynie.
4. Wlasnie dlatego chce stworzyc update w ktorym naprawilbym wszystkie swoje bledy.

P.S Mam olbrzymia prosbe, jesli ktos z was sciagal z torrenta to blagam przyslijcie mi na moj adres [email protected] 2 pliki: installi rovolver. Z góry dziekuje !!

barcish
Kibic
Na forum od 7859 dni

**

Odp: FM 2005 - 08/11/2004 11:04
dalessandro jak jestes ze szczecina to moge ci na jutro nagrac te gre:) nie pierdol sie juz z tym torrentem :)

POGOŃ SZCZECIN!
kus
Kibic
Na forum od 7814 dni

Odp: FM 2005 - 08/11/2004 14:31
Hmm d'allessandro. Niektórzy nie mają takich i owakich zawodników bo może kurde biorą Database size na najmniejszy. Ja wziolem normal wlasnie mi sie gra wladowala i zobaczymy jaki jest sklad...

MN
Kibic
Na forum od 7717 dni

Odp: FM 2005 - 08/11/2004 14:43

BarcisH napisał:  
dalessandro jak jestes ze szczecina to moge ci na jutro nagrac te gre:) nie pierdol sie juz z tym torrentem :)

Szkoda fatygi.... Wkurzylem sie strasznie bo sciagnołem wszystko i nic. Mam ściągnięte FmBin, FmCue, katalogi: tactics, languages, gamas, matches, training. Oraz 2 pliki: revolver i install, ktore są w formacje MS Info. Prosze , pomóżcie mi jak możecie jak ja mam to zainstalować.

Już wszystko działa :)

Ostatnio edytowany przez: MN, 8 listopada 2004, 15:02 [1 raz(y)]

barcish
Kibic
Na forum od 7859 dni

**

Odp: FM 2005 - 08/11/2004 15:20

kl@Nu napisał:  
Mysle ze na razie nie ma co porownywac swoich osiagniec bo za duzo zawodnikow ma ustawionych umiejetnosci na 0 (losowo) ;) Napewno u wszystkich Grzelak jest dobry, a u mnie np. Mauro bardzo dobrze wyszedl... :D
Jak wyjdzie update to pogadamy... ;P

Hmm ale wiesz sa takie dwa atrybuty ukryte Potancial Ability i Curent abillity i one ustalaja jaki zawodnik ma "talent" jak ma niski potencial abillity (poziom jaki moze kiedys osiagnac) to i niskie mu gra wylosuje wspolczynniki :) po tym jak gra fabianiak oceniam ze jest niezlym talentem :]

Kusik napisał:  
Hmm d'allessandro. Niektórzy nie mają takich i owakich zawodników bo może kurde biorą Database size na najmniejszy. Ja wziolem normal wlasnie mi sie gra wladowala i zobaczymy jaki jest sklad...

wszystko jedno od bazy danych twojadruzyna laduje sie cala...

POGOŃ SZCZECIN!
barcish
Kibic
Na forum od 7859 dni

**

Odp: FM 2005 - 08/11/2004 16:07
www.republika.pl/barcishfp/Dyskobolia_fp_by_barcish.rar

fp grocilnu :)

POGOŃ SZCZECIN!
kus
Kibic
Na forum od 7814 dni

Odp: FM 2005 - 08/11/2004 17:48
Nie wszyscy moze zaznaczaja extra detail :) Ale gierka całkiem w cipkę tylko za słaby sprzęcior mam lepiej mi pograć w Pro evolution soccer 4 na play'u 2 :)

kln
Kibic
Na forum od 7805 dni

Odp: FM 2005 - 08/11/2004 18:08

Kusik napisał:  
Nie wszyscy moze zaznaczaja extra detail :) Ale gierka całkiem w cipkę tylko za słaby sprzęcior mam lepiej mi pograć w Pro evolution soccer 4 na play'u 2 :)

To nie to... patrzałem w edytorze ;) Pogoń ma bardzo mało zawodników, ale w update'cie to sie zmieni, tak? :D

BarcisH napisał:  
Hmm ale wiesz sa takie dwa atrybuty ukryte Potancial Ability i Curent abillity i one ustalaja jaki zawodnik ma "talent" jak ma niski potencial abillity (poziom jaki moze kiedys osiagnac) to i niskie mu gra wylosuje wspolczynniki

No ale na razie nikt nie gra tyle zeby wytrenowac sobie poszczegolnych zawodników... raczej chodzilo mi o to zeby sie za bardzo nie wczuwac bo dopiero po udpdate'cie sie zacznie granie ;P

barcish
Kibic
Na forum od 7859 dni

**

Odp: FM 2005 - 08/11/2004 18:09
Runda Wiosenna poszla mi o wiele gorzej niz myslalem i skonczylem sezon na kiepskim 10 miejscu jednak z bezpieczna przewaga do spadkowicza (10pkt) teraz za mna polowa okna transferowego i nabylem miedzy innymi Mile i Wroblewskiego z Legii. Moj sklad na 2 sezon wyglada tak

| Bartosz Fabiniak | GK | |
| Krzysztof Pilarz | GK | |
| Mariusz Masternak | SW/D C | |
| Lukasz Nawotczynski | D RC |
| Dariusz Dudka | D LC |
| Dawid Kucharski | D C |
| Grzegorz Fonfara | D/DM R |
| Marcin Kus | D/DM RL |
| Lukasz Kosciuczuk | D/DM C |
| Igor Koziol | D/DM C |
| Sebastian Mila | D/M LC |
| Radoslaw Sobolewski | DM C |
| Maciej Terlecki | DM C |
| Lukasz Tralka | M C |
| Tomasz Parzy | AM R |
| Vahan Gevorgyan | AM RL |
| Rafal Grzelak | AM L |
| Michal Labedzki | AM LC |
| Filip Burkhardt | AM C |
| Przemyslaw Kazmierczak | AM C |
| Radoslaw Wroblewski | AM/F LC |
| Tomasz Moskala | F LC |
| Janusz Surdykowski | F C |
| Artur Bugaj | S C |
| Roberto Claudio Milar | S C |

POGOŃ SZCZECIN!
Andrzej_S
Kibic
Na forum od 8322 dni

Odp: FM 2005 - 08/11/2004 18:21

kl@Nu napisał:  
[cytat=Graciano]A czym ten fm2005.bin otworzyć??

Deamon tools, Alcohol, Clone,.... duzo jest tego :]

Alcohol i Deamon tools nie chca mi tego pliku otworzyc ?? Dlaczego? Mozesz wytlumaczyc?? :D

KoniO
Kibic
Na forum od 7814 dni

Odp: FM 2005 - 08/11/2004 18:28

Lord_Marflow napisał:  

kl@Nu napisał:  
[cytat=Graciano]A czym ten fm2005.bin otworzyć??

Deamon tools, Alcohol, Clone,.... duzo jest tego :]

Alcohol i Deamon tools nie chca mi tego pliku otworzyc ?? Dlaczego? Mozesz wytlumaczyc?? :D

w deamonie nie otwierasz pliku .bin tylko .cue

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763448366 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005