| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 28/06/2004 15:06
Już po pierwszym treningu... i tak się zastanawiałem: na prawej obronie jest Krzysiu Michalski, ale w pierwszych dwóch meczach nie wystąpi. Musimy kogoś kupić na prawą obronę, ale nie bylo kogo... Moje typy: Skrzypek, Wasilewski.
To samo z lewą obroną, jak nie Matlak to kto? Przecież on może złapać kontuzję, więc musimy ściągnąć też lewego obrońce. Mój typ: Grzesiu Kaliciak
|
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 28/06/2004 15:35
> dobra ja tam sie martwie co z Wisniewskim bo to jest naprawde dobry obronca!!
> MAm nadzieje ze Dawidek o nim nie zapomni bo inaczej to ja juz mu przypomne
Wisniewski prawie na 100% idzie za Mikulskim do Cracovii.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 28/06/2004 21:37
> Co to za kolo po prawej?? Jak ktos wie to niech da
> znac

gra juz u nas oddawna tylko ze w POGONI II w IV lidze, nazywa się chyba Przewoźniak. Mi niczym chłopak nieimponuje, choc bramki strzela w rezerwach
|

Naszą siłą nie jest to że nigdy nie upadliśmy, ale to że po każdym upadku potrafimy się podnieść jeszcze silniejszym
Juventus Turyn-historia wielkiej miłości
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 29/06/2004 12:06
Jak poinformował "Super Express", w przyszłym sezonie w barwach Pogoni Szczecin będzie występował polski napastnik Igor Sypniewski, który ostatnio przywdziewał koszulkę szwedzkiego Malmoe!
Działacze Malmoe rozwiązali jednak kontrakt z Sypniewskim i ten trafi teraz do Szczecina na zasadzie wolnego transferu.
Być może w Pogoni pojawi się także inny gracz Malmoe, 20-letni Krystian Wilczak, grający na pozycji rozgrywającego.
hehe no tak ale Siuper Express wiec wiemy wszyscy jak to sie do prawdy raczej ima , choc w kazdej plocie kropla prawdy, wiec.....
Juz bym nawet nie wiedział czy sie cieszyc czy płakac bo on zbyt dobrze pod sufitem nie miał nigdy :/
A o tym Wilczaku ktos cos wie zapowiada sie na perspektywicznego gracza
PS tu ktos na forum obiecywał ze nie wpusci Sypniewskiego do Szczecina wiec do boju 
|
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 29/06/2004 12:45
Chyba nikt nie ma watpliwosci, ze Sypniewski jest naprawde swietnym napastnikiem (mozna go smialo porownac z Miecielem), ale te jego wszystkie problemy pozasportowe...Ale moze jednak trzeba dac mu szanse, a nuz zaaklimatyzuje sie co najmniej tak jak w Halmstad (chyba dobrze wspolpracuje mu sie z mlodymi trenerami; w Halmstad byl Thern, u nas teraz prawdopodobnie bedzie Malura).Oby tylko nie zakumplowal sie za mocno z Giuliano
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 29/06/2004 13:07
> Tak jeszcze Karczorowskiego, Ławe, Kaliciaka, Yahaye i mamy druzyne anonimowych
> alkoholikow

Ale to fakt jest znakomitym napastnkiem bardzo dobrym technicznie , problemem jest tylko jego forma ( jak na boisku jak i poza)
Jkaby co to dochodzi Pogoni dodatkowy wydatek dobry psycholog zeby nam sie "sypek" nie sypnął ( bez skojarzen) psychicznie.
|
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 29/06/2004 13:45
Dziś w klubie pojawił się były defensywny pomocnik Widzewa i reprezentacji Polski -Radosław Michalski. W najbliższym czasie ma rozpocząć treningi pod okiem szczecińskich szkoleniowców. W sparingu z Dyskobolią (sobota, 16:00 w Grodzisku Wielkopolskim) zagra 45 minut. Po tym spotkaniu zostanie podjęta decyzja odnośnie włączenia tego zawodnika do kadry Pogoni.
Na podobnych zasadach będzie testowany w Pogoni pomocnik Górnika Zabrze - Michał Probierz.
źródło: oficjalka
----------------------------------------------------------------------------------------------
Krótko o zawodnikach:
Michał Probierz - 32 lata. W tym sezonie grał w Górniku Zabrze (24 występy, 2 gole). Wcześniej gracz m.in. Ruchu Chorzów i Gwarka Zabrze. Gra w Górniku od 7 lat.
Radosław Michalski - 35 lat. W tym sezonie grał w AS Anórthosis. Wcześniej gracz m.in. Maccabi Hajfa, Widzewa Łódź i Legii Warszawa. Od 2 lat gra w AS Anórthosis (Cypr) z którym zdobył 2 razy puchar krajowy.
Dane za 90minut.pl [Ostatnio edytowane przez Piterek_: 2004-06-29 13:58]
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 29/06/2004 14:10
> Dziś w klubie pojawił się były defensywny pomocnik Widzewa i reprezentacji
> Polski -Radosław Michalski. W najbliższym czasie ma rozpocząć treningi
> pod okiem szczecińskich szkoleniowców. W sparingu z Dyskobolią (sobota, 16:00 w
> Grodzisku Wielkopolskim) zagra 45 minut. Po tym spotkaniu zostanie podjęta
> decyzja odnośnie włączenia tego zawodnika do kadry Pogoni.
Na podobnych
> zasadach będzie testowany w Pogoni pomocnik Górnika Zabrze - Michał
> Probierz.
źródło:
> oficjalka
----------------------------------------------------------------------------------------------
Krótko
> o zawodnikach:
Michał Probierz - 32 lata. W tym sezonie grał w Górniku
> Zabrze (24 występy, 2 gole). Wcześniej gracz m.in. Ruchu Chorzów i Gwarka
> Zabrze. Gra w Górniku od 7 lat.
Radosław Michalski - 35 lat. W tym
> sezonie grał w AS Anórthosis. Wcześniej gracz m.in. Maccabi Hajfa, Widzewa Łódź
> i Legii Warszawa. Od 2 lat gra w AS Anórthosis (Cypr) z którym zdobył 2 razy
> puchar krajowy.
Dane za 90minut.pl
E...Nie no ja nie chce 2 Michalskich w klubie a pozatym starzy oni po co nam zawodnicy na jeden sezon!
|
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 29/06/2004 14:19
Sypniewskiego rozumiem ze wzgledu na jego duze umiejetnosci pilkarskie, ale Probierz i Michalski?Nie maja nic poza doswiadczeniem.To na pewno nie sa zawodnicy ktorzy mieliby pewne miejsce w pierwszej jedenastce.Probierz to lewy pomocnik, a tam mamy Grzelaka (a moga tam grac jeszcze Moskalewicz i Kazmierczak).Michalski zapewne brany jest pod uwage jako partner do obrony dla Masternaka.Ale czyt jest sens brac zawodnika, ktory pogra rok w pilke?To juz lepiej ogrywac w 1 lidze Julcimara i Magdonia (chyba ze chca Michalskiego wziac na rezerwe...), bo przeciez i tak w tym roku nie spadniemy na pewno (spada tylko jedna druzyna) .Ps.A poza tym dwoch Michalskich w druzynie to chyba za duzo
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 29/06/2004 15:02
działanie Ptaka zaczyna przypominać mi działanie Bekdasa..ściąganie starych, ogranych piłkarzy, którzy mają szybko osiągnąć sukces...a chyba nie w tym rzecz...lepiej postawić na młodych, pesperktywicznych piłkarzy, którzy będą sie ogrywać przez ten sezon a w następnym powalczą o jakieś większe cele.
|
Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7