OStatnio wogole nie moge wejsc na strone MZ A jeszcze nie przyjalem wyzwania na jutro od mojego rywala. Pisze bo nie chce oddac meczu walkowerem a chce rozegrac emcz w najblizszym terminnie tzn. kiedy wejde na strone MZ i wysle wyzwanie ok
Moze uda mi sie wejsc dzisiaj i przyjac wyzwania na jutro i bedzie ok
do wszystkich bioracych udział w lidze zachodniopomorskiej Wyzej wymienieni managerowie graja w Turnieju Miast wiec , nie zawsze moga grac we wtorki w lidze - wiec mozecie grac z nimi w inne dni tygodnia
z tego co wiem mecze w lidze mozna rozgrywac w inne dni niz wtorek - ale prosił bym organizatorow o potwierdzenie tego faktu tu na forum , bo niektorym tak zalezy na wygranych ze nie chca grac w inne dni
przyklady z KG grega 18
"hej. a co ty sobie myslisz. gramy co wtorek a nie we srody w lidze zach. walkower dla mnie"
"Kolego
Co jest na stronce? Jakie masz daty w terminazu. Nie obchodzi mnie to ze ty sobie grasz kiedy chcesz. Ja sie trzymam regulaminu i tyle. Miales miec 1.02 wolny !!!"
To nie wiem, ja gram od wrzesnia i musialem zaplacic 10 zl za aktywacje druzyny. A jak zbankrutowales to nie wiem czy sie placi czy co bo ja nie zbankrutowalem. WEjdz na forum managerzone i popytaj sie. Forum managerzone
Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 02/02/2005 17:56
Daniel-->>Kurcze, nie wiedziałem, że greg gra w TM Ale fakt, potwierdzam, że drużyny grające w TM swoje mecze rozgrywają w innych dniach tygodnia i proszę wszystkich o uwzględnienie tego. Postaram sie jeszcze gdzieś to na stronce umieścić(zaraz pomyślę w jaki sposób
kijevo-->>Jeśli zbankrutowałeś, to chyba wygląda tak jakbyś stracił drużynę, więc przy założeniu nowej musisz placić za aktywacje. Ale nie jestem tego pewien, więc lepiej spytaj sie na forum, które podał Pogońfan
Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 02/02/2005 18:18
Ja rozumiem, że mają inne rozgrywki ale mam ogranicziną możliwośc grania pierwszym składem i przerzucanie meczy na następny tydzień formy odpada, więc pewnie znów będą mecze przekładane na koniec sezonu, a to troszkę bezsens...
Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 02/02/2005 18:45
christoph-->> Tak, ale ja mówię o graniu w innym dniu w tym samym tydodniu. Postaram się umieścić w terminarzu przy drużynach grających w TM skrót TM, i będzie to oznaczało, że ta drużyna gra swoje mecze w innym dniu niż wtorek.
Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 02/02/2005 20:33
Dobra, po naradzie z piterkiem i rozmowie z danielem postanowiłem(no dobra postanowilismy z piterkiem ), że mecze od 5 kolejki będą docelowo rozgrywane w środy. Jutro albo pojutrze wszystko umieścimy na stronce i porozsyłamy zawiadomienie o tym na GB (dla kumatych inaczej księdze gości )
christoph-->> Mam nadziję, że dogadasz się z bonzo i rozegracie niedługo ten meczyk
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1772462636 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.