Perz czy Biernat ? (Pewnie Perz...) A Ryhanycz spoko - trzydzieści (kumaci wiedzą )
JA jestem w gimn. 10 i moim wychowawca jest ... Ryhanycz . Trzydzieści - chyba jego szczesliwa liczba Aha no i pompowanie. Smielaq ty tam chodziles do 10 :> ?
Perz czy Biernat ? (Pewnie Perz...) A Ryhanycz spoko - trzydzieści (kumaci wiedzą )
JA jestem w gimn. 10 i moim wychowawca jest ... Ryhanycz . Trzydzieści - chyba jego szczesliwa liczba Aha no i pompowanie. Smielaq ty tam chodziles do 10 :> ?
bartollo, ty tam mało u niego pompowalesno własnie drogi Smielaqu ty tam chodzisz czy skonczyles edukacje w tej szkole
Ostatnio edytowany przez: Szczeper, 5 października 2005, 20:20 [1 raz(y)]
###Pogoń Szczecin&Legia Warszawa - na zawsze razem###
No chyba łatwo się domyślić i mile sobie wspominam Z kim jeszcze ciekawym macie lekcje ?
Rzepkowska - fizyka, Kulig - Polski, Miszczak - Polski, Cichocka - Angielski, Macioł - Biologia, Szewczyk (?) - Niemiecki, Głąbińska - Geografia, i taka w czarnych dosc krotkich wlosach chemii ; aha no i wfu oczywiscie Ryhanycz
P.S. Informatyke bedziemy mieli z Farynska, ale narazie mamy z takim kolesiem ktory dopiero skonczyl studia.... wporzadku jest
No chyba łatwo się domyślić i mile sobie wspominam Z kim jeszcze ciekawym macie lekcje ?
Rzepkowska - fizyka, Kulig - Polski, Miszczak - Polski, Cichocka - Angielski, Macioł - Biologia, Szewczyk (?) - Niemiecki, Głąbińska - Geografia, i taka w czarnych dosc krotkich wlosach chemii ; aha no i wfu oczywiscie Ryhanycz
P.S. Informatyke bedziemy mieli z Farynska, ale narazie mamy z takim kolesiem ktory dopiero skonczyl studia.... wporzadku jest
Z Rzepkowską trudno i dziwne zasady ma...,
Z Kulig nie miałem ale ponoć spoko,
Misztak jest do matmy Jak umiesz matme to luz u niej a jak nie to będzie ciężko...
Cichocka - jakaś nowa ja miałem z Kujanek (oprócz tego była wych.)
Szewczyk - też chyba nowa..
Z Głąbińska jest tak średnio ale w sali 18 fajne lekcje są (szczególnie w tylnych ławkach )
Ogólnie szkoła ma klimat choć jakoś super nie jest. Ja mile wspominam. Miałem super klasa (tyle przypałów, faz i brechtów przeżyłem przez te 3 lata że mi starczy na całe życie ) i dośc dobrze szło mi w nauce więc nie narzekałem. Wielkim plusem jest radiowęzeł (zobaczycie jak będą dyżiury) Na szczęście miałem okazje 1,5 roku korzystać z nowej sali. Bo w tej małej to była katorga (tam teraz jest mini-siłownia) A na koniec trzeciej klasy będziecie tańczyć poloneza Jak coś chcecie wiedzieć to pytajcie
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Gastronomik na Sowinskiego , technik zywienia, klasa maturalna !!!
hehe ja też Sowińskiego ale ekonomiik
ktora klasa ??
Podbij do mnie na gg 3661799 pogadamy
Tak Cebulka Ekonomik nasz "Kochany" i Pani. F. =/
hehe pozdro Olcia =D no nie wiem czy ten ekonomik jest taki "kochany":/ czyżbyś miała na myśli pisząc Pani F. matematyczke Fauczyńską??
a jak tam nasz melanż?? bo już chyba zapomniałaś?=D
Dziękuje że jesteś...
Chcem byś była...
Dla Ciebie Pogonko
Będe żyła...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763437659 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.