W tej szkole wszystko jest możliwe
Jeśli chodzi o nauczycieli to są wymagający i sztywni ale przynajmniej są z nich niezłe brechty ( zwłaszcza z pana H. ) . Ogólnie jak jesteście słabi z fizyki i matematyki to nie polecam ,co do reszty przedmiotów to niby trzeba zakuwać ale większość moich znajomych i tak jakoś jedzie nie ucząc się...
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
Ja skonczylem LO 9 Fakt, ze profil ogolny, ktorego juz nie ma, ale skonczylem Klasy profilowane sa ble ble Nie wiem jak jest teraz, ale mi sie nawet podobalo
Co do 7lo. KOńczylem go w tamtym roku i jestem naprawdę zadowolony. Powiem tak ... moim zdaniem jezeli ktos chce sie czegos tam nauczyc to to zrobi, natomiast jezeli ktos bedzie chciał iśc po najmniejszej linii opóru to również mu się to uda. Jednym slowem dla każdego coś miłego. Ja na przykłąd bardzo sobie ceniłem lekcje z Panem G. od polskiego. Pieprzyl głupoty ale zawsze możnabyło podyskutować i przedstawic swoje zdanie. Do kónca zycia nie zapomne sytuacji :
Pan G: A tutaj na zdjęciu BAczyński ma pod płaszcze ukryty karabin. Zrobił to zdjecie po chciał zaimpnować swojej dziewczynie, że walczy o niepodległość Polski.
zoe: Panie profesorze ale to zdjecie było robione przed wojną
PanG: eee mmm no faktycznie chciałem trochę ubarwić ...
Poprostu w 7lo odchodziłza mocne akcje. Długo by tu opisywać, bo mówiąc szczerze nawet na lekcjach było czasami śmiesznie. A szczególnie na zastępstwach
"Jak nie chcesz słuchać to wyjdź"
" no to cześć"
Jednak najlepsze były geografie z Panią radną CH.
"a czemu to jest morze skoro to jest jezioro? "
"bo jest duże"
"A jezeli to jest morze to jest tam słona woda"
"no przeciez mowiłam wam ze to jest jezioro nawzane morze"
"to dlaczego to jest morze"
"a czemu to jest morze skoro to jest jezioro? "
"bo jest duże"
"A jezeli to jest morze to jest tam słona woda"
"no przeciez mowiłam wam ze to jest jezioro nawzane morze"
"to dlaczego to jest morze"
Nigdzie nie ma takich faz jak w 7LO
Pamietam ,ze wyjebali ja po indydencie z artykulem w prasie... Ale geografie z nia przezylem:
"ogladaliscie bezposrednia REtransmisje z Marsa??"
"te stare ery jakies dziwne, kreda, siarka (?? )..."
"zapisz mi swoje odpowiedzi na tablicy, zebym miala dowod, ze nie klamiesz..."
Odp: temat ogórkowy - 19/03/2005 13:45
Osobiście polecam LO11 Dla osób, które niezbyt sie przykładają do nauki to szkółka jest oki. Ja ją kończe za miesiąc i w sumie miło wspominam te lightowe 3 latka
Odp: temat ogórkowy - 19/03/2005 13:47
To moja najlepsza lekcja jak narazie w LO7 to historia z Panem Ł. Właśnie ten osobnik na jednej z lekcji pociągnoł krzesło z kopa i wydarł się na cały głos: "Co za gówniana klasa!!" Hehe Myślałem, że umrę ze śmiechu
"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."
"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
a co myślicie o LO nr 2 i LO nr 9 ?
chodzi/ł do niego ktoś z forum ?
dzieki za odpowiedz
pozdrawiam
Ja chodzę do LO2 (patrz mój poprzedni wpis). Jak kończyłem gimnazjum składałem papiery do LO 2, 9 i 14. Ale wiedziałem że chce iść do dwójki bo 14 mimo wszystko trochę odstawała od tych szkół a w 9 nauczyciele są ponoć dość ostrzy, dlatego wybrałem 2. Zresztą mój kumpel z klasy po pół roku został z 9 wywalony za picie i przyszedł do nas (z dobrych szkół tylko nasza nie robiła problemów że za alkohol) i cały czas jest szczęśliwy że wydostał się z 9 i jest u nas. Tu naprawdę nie jest ciężko...
Odp: temat ogórkowy - 19/03/2005 14:00
libacji za Syriuszem nie polecam az roi sie tam od konfidentow...My na geografii z Pania Radna Ch kupowalismy dla niej gazety i przez cala lekcje mielismy spokoj , akcje na PO z Panem E.ktory za duzo nie widzi...a nad glowa lataly mu kalafiorypozniej dziwil sie co tu tak brudno,albo podpalenie smietnika na Niemieckim,latajace flaszki na chemii i oczywiscie religia na ktorej zostalismy wyzwani od pogan i diablowktos tam pisal ze ma Polski z Pania P......wspolczuje radze nie mowic nic zle na kosciol przy niej.Jak bedziecie mieli wf z Panem Ł.to przerobicie cala gimnastyke z faza lotu lacznie najlepszy nauczyciel to wuefista Pan P.kilkanascie razy nas uratowal przed nauczycielami i dyrektorem...wzor nauczyciela i kolegipozdro dla niego,pewnie bedzie dzisiaj na meczu.
.Jak bedziecie mieli wf z Panem Ł.to przerobicie cala gimnastyke z faza lotu lacznie najlepszy nauczyciel to wuefista Pan P.kilkanascie razy nas uratowal przed nauczycielami i dyrektorem...wzor nauczyciela i kolegipozdro dla niego,pewnie bedzie dzisiaj na meczu.
Pan P. hehe kiedys go widziałem na meczu ledwo po schodach schodził
A Pan Ł. ja miałem szzczecis miec z nim przez 4 lata w-f . Przez piewsze dwa lata poznalem jak sie lata. A potem prze zkolejne zmienił sie nie do poznania. Oczywiscie mała zabawa biegowa 50 kółek dookoła boiska pamieta sie długo ale sami chcielismy sie pobawic
Odp: temat ogórkowy - 19/03/2005 18:26
taaak zgadzam sie lo7 to zdecydowanie najlepsza szkola! a pan P. - idealny nauczyciel bylam z nim na paru wycieczkach... no i trzeba przyznac, ze w sportowych klasach jest najciekawiej sama chodze do takiej Polecam!
...ktos tam pisal ze ma Polski z Pania P......wspolczuje radze nie mowic nic zle na kosciol przy niej.Jak bedziecie mieli wf z Panem Ł.to przerobicie cala gimnastyke z faza lotu lacznie
Zdarzyłem zauważyć że, pani P. ma bzika na punkcie kościoła wystarczy mówić dobrze o kościele i odrazu ocenka jest lepsza
...Jak bedziecie mieli wf z Panem Ł.to przerobicie cala gimnastyke z faza lotu lacznie...
Całe szczęście że. ja nie mam W-Fu z panem Ł. bo to poprostu jest tragedia. Zamisat garć w piłe lub siate to sama gimnastyka
... no i trzeba przyznac, ze w sportowych klasach jest najciekawiej sama chodze do takiej Polecam!
Ale i tak moja kalsa sportowa jest lepsza
Pozdro dla tych którzy chodzili, chodzą i bedą chodzić do LO7!!!
Odp: temat ogórkowy - 19/03/2005 20:16
Kurde nie wiedziełam że niedaleko mnie tak rzeczy się dzieją/działy (chodzi mi o LO7) Tak szkoła a ja o tym nie wiedziałem. Osobiście się kiedyś zegara przestraszyłem (nie wiedziałem co to)
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Kurde nie wiedziełam że niedaleko mnie tak rzeczy się dzieją/działy (chodzi mi o LO7) Tak szkoła a ja o tym nie wiedziałem. Osobiście się kiedyś zegara przestraszyłem (nie wiedziałem co to)
chodzi Tobie o zegar na budynku szkonym?? bo to ciekawa historia w sumie. Jak glosi legenda, zegar zacznie na nowo chodzic, jak mury LO7 opusci po latach nauki jeszcze dziewica. i tak biedny nie dziala juz szmat czasu i chyba dlugo nie zadziala.
chodzi Tobie o zegar na budynku szkonym?? bo to ciekawa historia w sumie. Jak glosi legenda, zegar zacznie na nowo chodzic, jak mury LO7 opusci po latach nauki jeszcze dziewica. i tak biedny nie dziala juz szmat czasu i chyba dlugo nie zadziala.
Faktycznie ciekawe
patrząc na dzisiejsze statystyki, to chyba nigdy nie zacznie działać
Pozdrawiam
Faktycznie ciekawe
Pozdrawiam
ej ej chlopaki nie szarzujcie tak zegar dziala przed ta matura zaczal dzialac pewnie jakas dziewica sie uchowala w szkole u mnie w klasie duzo w sumie bylo w kazdym razie zegar dziala i o pelnej godzinie wkurwiajaco bije a o 12 jest melodyjka taka chujowa
a tak przy okazji zupelnie to w poniedzialek na TVP 3 o 20 bodajze ma byc GKS Bełchatów - Jagiellonia. to Krzycha w akcji bedziemy mogli zobaczyc
Ostatnio edytowany przez: tribu, 20 marca 2005, 11:05 [1 raz(y)]
Faktycznie ciekawe
Pozdrawiam
jakby nie patrzeć to lepiej szukać wśród żeńskiej kadry nauczycielskiej i którąs wyrzucić... może wtedy?
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
ej ej chlopaki nie szarzujcie tak zegar dziala przed ta matura zaczal dzialac pewnie jakas dziewica sie uchowala w szkole u mnie w klasie duzo w sumie bylo w kazdym razie zegar dziala i o pelnej godzinie wkurwiajaco bije a o 12 jest melodyjka taka chujowa
no to chlopaki to nie wystawia Wam najlepszej opinii... za mojego rocznika i rocznikow wczesniejszych zegar nie mial prawa dzialac cos wam slabo idzie...
Odp: temat ogórkowy - 20/03/2005 12:50
faktycznie przed matura zaczal dzialac Wlodek zaprosil nawet tvp3 zeby zdali relacje w kronicedobre bylo jak krecili przybylych uczniow a polowa nie umiala rownowagi utrzymacco do Pana Ł.zdarzyly mu sie nawet bojki z uczniaminajlepsze akcje byly jak sie klocili na korytarzu z Pania B.od angielskiego.Dobra ekipa to wozni jeden stoi na obczajce a reszta kirzy po chwili zmiana itd znak ze zbliza sie jakis nauczyciel to 3 kopniaki w kantorekMike zapewniam Cie ze jak byscie mieli niektore takie jak u nas w roczniku byly to zegar zaczal by u was chodzic
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.