Kurde ja przy dobrych wiatrach wyciągnę może ponad 130....Do 7 się na bank dostanę ale nie wiem jednak czy tam chce iść..Bartollomeo a wiesz ile jest tam tak średnio pkt. potrzebnych do dostania się ? Na dzień dzisiejszy składam do: 7,6,1 (tylko nie wiem w jakiej kolejnośći)
P.S: Widze, że fajną dyskusje rozwinęłem
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Odp: temat ogórkowy - 18/03/2005 23:08
Heh ja tam śmiało polecam LO8 Przez 3 lata mojej edukacji tutaj (za miecha zdaje mature) były może ze dwa momenty gdzie przysiadłem i coś tam sie uczyłem, a tak to w zasadzie zero jakieś konkretnej nauki A ocenki są w miare sympatyczne(chociaż wszystko wyjdzie w praniu czyli na maturze heh). Klimat też ciekawy, ogólnie lajcik.Z nauczycielami idzie sie dogadać, trzeba z nimi poprostu dobrze żyć i pokazać, że Ci zależy.No i wg rankingu GW LO8 zajmuje bodajże 5 miejsce w Szczecinie. Jedynym minusem jest jakiś kurewski regulamin szkolny ale co raz mniej przestrzegany No i Netto jest niedaleko, także na przerwach jest co robić. Zresztą na tym forum jest chyba kilku obecnych i byłych uczniów tej szkoły i myślę,że potwierdzą moje słowa.
pzdr
Odp: temat ogórkowy - 18/03/2005 23:09
Walić LO, only ZSŁ. Lissek ja polecam tobie właśnie ZSŁ. Wesoło tam jest i ogólnie luzik, chociaż nie można się opierdalać w 100%. Pan Bielawski wygrywa . Ktoś wspomniał o LO23 no z tego co słyszałem to zgadzam się z tym komentarzem, mój znajomy tam śmigał.
Odp: temat ogórkowy - 18/03/2005 23:21
wklejam wam moja rozmowe teketowa z skaypa tak dla wyjasnienia mam napisane ze mieszkam w na Jamajce
[20:30:15] slim napisał(a) :a na czo mam czekac
[20:33:48] slim napisał(a) :widze ze nie chcesz mowic ze mna
[20:33:56] slim napisał(a) :
[20:34:22] Dagmara Packowska napisał(a) :przepraszam ale gadałam przez telefon
[20:34:34] slim napisał(a) :aha
[20:35:12] Dagmara Packowska napisał(a) powiedz mi jak jest najamaice
[20:36:19] slim napisał(a) :wiecz u nasz njapopularniszy jest krykiet
[20:36:37] slim napisał(a) :duzo palm jest turystow
[20:37:19] Dagmara Packowska napisał(a) :duzo jest tam polaków
[20:38:13] slim napisał(a) :mowilem ze malo polska
[20:38:30] Dagmara Packowska napisał(a) :a jak masz na nazwisko ?
[20:38:53] slim napisał(a) :wiesz ja tylko znam ciebe i papeza
[20:39:02] slim napisał(a) :Tempton
[20:39:19] Dagmara Packowska napisał(a) :
[20:39:57] slim napisał(a) :a ime Michel
[20:40:35] Dagmara Packowska napisał(a) :dzieki wysle ci list jak chcesz?
[20:40:47] slim napisał(a) :no jaszne
[20:41:25] Dagmara Packowska napisał(a) :a moge liczyc na odpowiedz?
[20:41:35] slim napisał(a) :yes
[20:41:48] slim napisał(a) :tylko npiasz w liscie adresz
[20:42:08] Dagmara Packowska napisał(a) :a masz swoje zdjeci zeby wysłac w liscie?
[20:42:18] slim napisał(a) :mam]
[20:42:21] slim napisał(a) :
[20:42:46] Dagmara Packowska napisał(a) :to zapisz sobie moj adres i wyslij mi je a ja w tys czasie napisze ci list
[20:43:15] slim napisał(a) :to napisz w liscie adresz
[20:43:32] Dagmara Packowska napisał(a) :to zapisz sobie teraz
[20:43:51] slim napisał(a) :ale pmetaj muszysz dac znaczek lotniczy
[20:44:26] Dagmara Packowska napisał(a) :OK
[20:44:53] slim napisał(a) k zapiszalem
[20:45:22] slim napisał(a) :a u wasz w polska jakie sa sporty
[20:45:43] Dagmara Packowska napisał(a) :ile ile list do ciebie na jamaice
[20:45:52] Dagmara Packowska napisał(a) :koszykowka
[20:46:02] Dagmara Packowska napisał(a) :piłka nozna siatkówka lekkoatketyka
[20:46:07] Dagmara Packowska napisał(a) :skoki narciarskie
[20:46:16] slim napisał(a) :a co to skoki
[20:46:42] Dagmara Packowska napisał(a) :skacza ludzie na nartach z duzej skoczni
[20:46:50] Dagmara Packowska napisał(a) :spytaj sie mamy ona bedzie wiedziec
[20:47:05] slim napisał(a) k
[20:47:09] Dagmara Packowska napisał(a) :ile potrwa zamin dostaniesz list ode mnie
[20:47:16] Dagmara Packowska napisał(a) :ile to potrwa
[20:47:18] Dagmara Packowska napisał(a) :?
[20:47:34] slim napisał(a) :nie wiem nie mialem nigdy lisztow z polszka
[20:48:03] Dagmara Packowska napisał(a) k
[20:48:28] Dagmara Packowska napisał(a) :napisz mi jeszcze cos o jamaice
[20:49:36] slim napisał(a) :u nasz roszna cytrusu banany orange i czytryny
[20:49:59] Dagmara Packowska napisał(a) :a jaka macie kulture
[20:51:01] slim napisał(a) :tzn jaka muzyka??
[20:51:14] Dagmara Packowska napisał(a) :no ja wiem reggae
[20:51:22] Dagmara Packowska napisał(a) :bo samam jej słucham
[20:51:27] Dagmara Packowska napisał(a) :
[20:51:31] Dagmara Packowska napisał(a) :
[20:51:35] slim napisał(a) :jeszcze hip hop amerykanski
[20:52:02] Dagmara Packowska napisał(a) :wiesz moze gdzie jest pochowany Bob Marley?
[20:52:23] slim napisał(a) :nie wiem
[20:53:28] Dagmara Packowska napisał(a) :szkoda
[20:53:40] Dagmara Packowska napisał(a) :nie wiesz nawet w jakim miescie?
[20:54:12] slim napisał(a) :nie wiem bo jak bym wiedzial to bym tam sie przerowadzic
[20:54:32] Dagmara Packowska napisał(a) :tez lubisz Boba?
[20:54:58] slim napisał(a) :wiesz ja luie bardziej hip hop amerykanski
[20:55:15] Dagmara Packowska napisał(a) :tez nosisz takie szerokie spodnie?
[20:55:22] slim napisał(a) :tak
[20:55:45] Dagmara Packowska napisał(a) :powiedz mi cos jeszcze o sobie
[20:57:01] slim napisał(a) :czeszto jezdze na mecze krykieta na BUENO STARS
[20:57:33] slim napisał(a) :a zawsze w srody jezdze po boksyty pickupem na budowa
[20:57:57] Dagmara Packowska napisał(a) :co to sa boksyty?
[20:59:58] slim napisał(a) :to mineraly
[21:00:17] Dagmara Packowska napisał(a) :po co wam te minerały?
[21:01:20] slim napisał(a) :u nasz to sie wydobywa tak jak u wasz wegiel
[21:01:34] Dagmara Packowska napisał(a) :aha
[21:02:29] slim napisał(a) :wiesz czo musze juz jechac po boksyty tata czyczy juz
[21:02:34] Dagmara Packowska napisał(a) :jutro napisze ci list i wysle
[21:02:53] slim napisał(a) ki
[21:02:53] Dagmara Packowska napisał(a) :mozesz mi tez jutro wysłac swoje zdjecia?
[21:03:01] slim napisał(a) :wyszle
[21:03:05] Dagmara Packowska napisał(a) :prosze strasznie chciałabym cie zobaczyc
[21:03:10] slim napisał(a) :pogadamy jutro??
[21:03:16] Dagmara Packowska napisał(a) :no pewnie
[21:03:22] slim napisał(a) :papa
[21:03:44] Dagmara Packowska napisał(a) :jak bede wysyłała wist to jaki znaczek ma byc?
[21:03:52] slim napisał(a) :lotniczy
[21:04:08] Dagmara Packowska napisał(a) k
[21:04:14] Dagmara Packowska napisał(a) :ty juz idziesz?
[21:04:33] slim napisał(a) :tak bo musze jechac po boksyty
[21:04:45] slim napisał(a) :tata czyczy na mnie juz
[21:04:49] Dagmara Packowska napisał(a) :a bedziesz jedszcze dzisiaj?
[21:05:09] slim napisał(a) :raczej bo ja wrocze ok 1 w noczy i ide spac
[21:05:16] Dagmara Packowska napisał(a) k
Odp: temat ogórkowy - 18/03/2005 23:34
Żeby nie było kilka słów o 7 a dużo widze osób się wypowiada..
Jak ktoś wcześniej napisał, opierdalanie się, zdać zdasz raczej, na przerwach na browara do żabki albo syriusza bo najbliżej, większość nauczycieli wyluzowana, ogólem POLECAM!!
Polecam LO 21 jak chcesz sie troche poopierdalac przez 3 lata i miec 5 na koniec to tam wal
Pamiętne LO XXI. Kogo ze znajomych bym nie spotkał teskni mu sie za tamtymi czasami... A jak przychodziło lato i w parku robiło się zielono to... aż żal dupe ściska że tak szybko minęły te 4 lata. Ale jak się nic kompletnie nie robi to czas wtedy zapierdala.Tym bardziej że nas w klasie było 5 a dziewczyn prawie 30
Najlepsi zawsze byłi pierwszoklasiści z podstawówki obok.. zawsze po ogień przychodzili i rwali laski z ogólnaika.. te czasy już nigdy nie wrócą
Herman Haken. Takiego Prezydenta potrzeba Szczecinowi.
Odp: temat ogórkowy - 18/03/2005 23:52
nie wiem smielaq. wydaje mi sie ze jak lacznie, za oceny + testy bedziesz mial te 130 pkt to sie powinienes dostac. zalezy jeszcze na jaki profil. www.lo1.szczecin.pl tam masz na glownej zasady rekrutacji, poczytaj.
Odp: temat ogórkowy - 19/03/2005 00:56
Jak coś to omijajcie LO4 bo i na pewno nauczycie się tam sporo ale towarzycho jest mocno dojebane (nielicząc paru wyjątków).
"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
Już jutro Legia zagra drugie ligowe spotkanie tej wiosny. Przeciwnikiem naszego klubu będzie wroniecka Amica. Przyjazd fanów z Wronek wzbudzał sporo emocji, a Stowarzyszenie "Sekcja Sympatyków" zaapelowało do Klubu i PZPN o wpuszczenie kibiców gości, bez konieczności posiadania kart wyjazdowych. Wiemy już, że ostatecznie obie strony przychyliły się do prośby kibiców Legii. Według naszych informacji, do Warszawy przyjedzie 34 kibiców Amiki.
Autor: Bodziach
Źródło: www.legialive.pl
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Prosze, prosze Lepsze 34 niz 0!!Wczesniej vlepki wydali, teraz biora sie za wyjazdy(na meczu PP z Lechem bylo ich okolo 70 osob). I bardzo dobrze:
Odp: temat ogórkowy - 19/03/2005 08:39
Ja z kolei poleciłbym swoją szkołę, tylko nie ma szkoły w Szczecinie do której ciężej byłoby się dostać... Roczniki 86 i 87 są bardzo fajne ale to jak patrzę na to co przyszło w tym roku i co było na dniach otwartych to mnie strach ogarnia
W piątek, zamiast myśleć o nadchodzącym meczu Pogoni z Górnikiem biegał po schodach jednego z towarzystw ubezpieczeniowych. Uczestniczył bowiem w kolizji, której sprawczynią była kobieta kierująca drugim samochodem.
- Nic mi się nie stało. Trochę ucierpiało moje auto - mówi napastnik Pogoni. W jego BMW porysowany został i pognieciony jeden z błotników.
Odp: temat ogórkowy - 19/03/2005 10:48
A JA NIE IDE NA POGON !!!! ola boga !!! kiedy ja ostatnio nie bylem na meczu u siebie ?? (Dlatego nie ide bo jestem po/w trakcie grypy. ... i moga byc jakies powiklaniua pogrypowe .. ) Ale pozyczam karnet qmplowi wiec masek nie bedzie mniej (przynajmniej o mnie) Trzeba bedzie sobie odbic w Poznaniu ! DO WYJAZDU AEEEJJAAAOO TYLKO POGON !
A JA NIE IDE NA POGON !!!! ola boga !!! kiedy ja ostatnio nie bylem na meczu u siebie ?? (Dlatego nie ide bo jestem po/w trakcie grypy. ... i moga byc jakies powiklaniua pogrypowe .. ) Ale pozyczam karnet qmplowi wiec masek nie bedzie mniej (przynajmniej o mnie) Trzeba bedzie sobie odbic w Poznaniu ! DO WYJAZDU AEEEJJAAAOO TYLKO POGON !
Cracovia - Gornik Ł.
Cracovia niespodziewanie zremisowała 0:0 z Górnikiem Łęczna w meczu 15. kolejki Idea Ekstraklasy. Piłkarze z Łęcznej po raz pierwszy w tym sezonie zdobyli punkt w meczu wyjazdowym.
Mecz rozegrano na rozmokłym, błotnistym boisku podczas nieustannie padającego deszczu. Trenerzy obydwu drużyn przed spotkaniem złożyli propozycję sędziemu, aby mecz odwołać i przesunąć na inny termin. Arbiter jednak uznał, że murawa nadaje się do gry i spotkanie doszło do skutku.
Do trudnych warunków lepiej dostosowali się goście, którzy przeprowadzali szybkie kontry, stwarzając groźne sytuacje pod bramką Cracovii. Gospodarze grali bardziej ofensywnie, jednak nie mogli sobie poradzić z twardo walczącymi obrońcami Górnika.
Pierwsza groźną sytuację w meczu stworzyli krakowianie. W 8. minucie Łukasz Skrzyński silnie strzelił z rzutu wolnego z 30 metró, a Andrzej Bledzewski z trudem odbił piłkę. Dobitkę Marcina Bojarskiego także obronił bramkarz gości.
W pierwszej części meczu więcej sytuacji podbramkowych stworzyli piłkarze Górnika. Groźnie strzelali Andrzej Kubica i Sebastian Szałachowski, ale bramkarz Marcin Cabaj nie dał się zaskoczyć. W 19. minucie Sławomir Nazaruk silnie strzelił z kilku metrów, ale piłka minęła minimalnie cel. Trzy minuty później Grzegorz Wędzyński strzelał z rzutu wolnego z 16 metrów, ale i tym razem Cabaj popisał się skuteczną interwencją.
W 37. minucie Cracovia była bardzo bliska zdobycia prowadzenia. W zamieszaniu podbramkowym Tomasz Moskała dwukrotnie strzelał z trzech metrów, jednak Bledzewski popisał się znakomitym refleksem. Tuż przed zakończeniem pierwszej części spotkania Andrzej Kubica, po błędzie bramkarza Cracovii, znalazł się z piłką przed pustą bramką - nie wykorzystał jednak tej znakomitej sytuacji.
Po przerwie oba zespoły grały nadal szybko. W 51. minucie Wędzyński starał się zaskoczyć Cabaja strzałem z 25 metrów, z rzutu wolnego, ale bramkarz Cracovii wybił piłkę. W 70. minucie znów Tomasz Moskała zmarnował znakomitą szansę zdobycia gola, "pudłując" z 8 metrów, w sytuacji sam na sam z Bledzewskim.
Jeszcze lepszą sytuację do wpisania się na listę strzelców miał Kubica, który w 76. minucie minął bramkarza Cracovii, ale piłkę po jego strzale wybił z pustej bramki Łukasz Skrzyński. W 89. minucie Cracovia mogła zdobyć zwycięskiego gola - strzał Kazimierza Węgrzyna minął jednak minimalnie cel.
Mimo fatalnego stanu murawy mecz był ciekawy i dostarczył sporo emocji. Spotkanie było zacięte, twarde i prowadzone w szybkim tempie.
Po meczu powiedzieli:
Trener Cracovii Wojciech Stawowy: "W tak trudnych warunkach terenowych trudno było przeprowadzać składne akcje, natomiast znacznie łatwiej było się bronić. Mimo to obie drużyny zaprezentowały się z dobrej strony. Dobrze się stało, że żaden z zawodników nie doznał na tej błotnistej murawie kontuzji".
Trener Górnika Bogusław Kaczmarek: "Mimo trudnych warunków widowisko było ciekawe. Jedna i druga drużyna mogła zdobyć gole. Cieszę się, że mój zespół zdobył jeden punkt z wyżej od nas notowaną Cracovią".
Cracovia Kraków - Górnik Łęczna 0:0
Żółte kartki: Kazimierz Węgrzyn (Cracovia), Andrzej Kubica, Sebastian Szałachowski, Grzegorz Bronowicki (Górnik).
Sędziował Antoni Fijarczyk (Stalowa Wola).
Widzów 6 000.
Walić LO, only ZSŁ. Lissek ja polecam tobie właśnie ZSŁ. Wesoło tam jest i ogólnie luzik, chociaż nie można się opierdalać w 100%. Pan Bielawski wygrywa . Ktoś wspomniał o LO23 no z tego co słyszałem to zgadzam się z tym komentarzem, mój znajomy tam śmigał.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763432005 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.