Do dziś Telewizja Polska nie podpisała umowy z Polskim Związkiem Piłki Nożnej na transmisję spotkań II ligi. I nie podpisze.
TVP3 miała od tego roku transmitować wybrane mecze II ligi piłkarskiej. Prawa do transmisji udostępniono za darmo. Choć runda rewanżowa ma rozpocząć się w najbliższy weekend, do dziś nie podpisano jednak umowy w tej sprawie.
- Nie wiem, dlaczego TVP ociąga się z podpisaniem umowy. Ze strony PZPN wszystko jest przygotowane - niepokoi się Marcin Stefański, szef departamentu rozgrywek PZPN. Jak dowiedziało się Życie Warszawy, decyzja była odwlekana przez jednego z wiceprezesów TVP. Wczoraj ostatecznie okazało się, że transmisji nie będzie.
Dlaczego? To tajemnica, ale na Woronicza aż huczy od plotek. Jak jednak mają się do tego deklaracje władz TVP o chęci pokazywania i promowania sportu na antenie telewizji publicznej? - Widocznie takie są potrzeby programowe - lapidarnie skomentował rzecznik TVP Jarosław Szczepański.
W niedzielę widzowie mieli obejrzeć transmisję spotkania Korony Kielce z Widzewem Łódź. Nie obejrzą. - Na prośbę telewizji przesunęliśmy termin tego meczu. Zależy nam na promocji w ogólnodostępnej telewizji II ligi, dlatego przekazaliśmy prawa na rundę wiosenną za darmo. Wierzymy, że wszystko zakończy się pozytywnie - dodaje Stefański. Oba kluby, które walczą o awans do ekstraklasy, poczyniły już przygotowania do spotkania pod kątem transmisji telewizyjnej. Znalazły sponsorów, przygotowały banery reklamowe. Dzięki relacji z meczu kluby mogłyby zarobić dodatkowe pieniądze. Telewizja musi jedynie ponieść koszty związane z transmisją - około 50 tys. zł.
źródło: Życie Warszawy
------------------------------------------------------------------------------------------------
i to jest Polska rzeczywistość, zwłaszcza to co się dzieje w publicznej TV, jak coś dostanie inne komercyjna stacja płaczą, jak im się proponuje praktycznie za darmo nie chcą tego puścić na swojej antenie
nie ukrywam, że bylem bardzo zainteresowany oglądaniem II ligi w TVP3 i widać, że nic z tego nie będzie
zresztą w TVN też miał być magazyn ligowy i od roku już nic się nie dzieje
jeśli nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o KASE
Fajny wywiad z Labedzkim na glownej
Wierzysz, że wyjdziesz dzisiaj w podstawowym składzie?
wg mnie mecz za 2 dni
hmm, z pewnością znasz zasady umieszczenia wiadomości na GW, że lekko trzeba je przerabiać (tutaj mój błąd)
w sumie nie wiem, czy traktujesz to jako żart, czy jakąś złośliwą docinkę
niestety ja tak łatwo nie daje się sporowkować do dyskusji
powiem tajmeniczo - coraz więcej ludzi widzi to, co ja widze od dawna, tajemniczo prawda
Do dziś Telewizja Polska nie podpisała umowy z Polskim Związkiem Piłki Nożnej na transmisję spotkań II ligi. I nie podpisze.
TVP3 miała od tego roku transmitować wybrane mecze II ligi piłkarskiej. Prawa do transmisji udostępniono za darmo. Choć runda rewanżowa ma rozpocząć się w najbliższy weekend, do dziś nie podpisano jednak umowy w tej sprawie.
- Nie wiem, dlaczego TVP ociąga się z podpisaniem umowy. Ze strony PZPN wszystko jest przygotowane - niepokoi się Marcin Stefański, szef departamentu rozgrywek PZPN. Jak dowiedziało się Życie Warszawy, decyzja była odwlekana przez jednego z wiceprezesów TVP. Wczoraj ostatecznie okazało się, że transmisji nie będzie.
Dlaczego? To tajemnica, ale na Woronicza aż huczy od plotek. Jak jednak mają się do tego deklaracje władz TVP o chęci pokazywania i promowania sportu na antenie telewizji publicznej? - Widocznie takie są potrzeby programowe - lapidarnie skomentował rzecznik TVP Jarosław Szczepański.
W niedzielę widzowie mieli obejrzeć transmisję spotkania Korony Kielce z Widzewem Łódź. Nie obejrzą. - Na prośbę telewizji przesunęliśmy termin tego meczu. Zależy nam na promocji w ogólnodostępnej telewizji II ligi, dlatego przekazaliśmy prawa na rundę wiosenną za darmo. Wierzymy, że wszystko zakończy się pozytywnie - dodaje Stefański. Oba kluby, które walczą o awans do ekstraklasy, poczyniły już przygotowania do spotkania pod kątem transmisji telewizyjnej. Znalazły sponsorów, przygotowały banery reklamowe. Dzięki relacji z meczu kluby mogłyby zarobić dodatkowe pieniądze. Telewizja musi jedynie ponieść koszty związane z transmisją - około 50 tys. zł.
źródło: Życie Warszawy
------------------------------------------------------------------------------------------------
i to jest Polska rzeczywistość, zwłaszcza to co się dzieje w publicznej TV, jak coś dostanie inne komercyjna stacja płaczą, jak im się proponuje praktycznie za darmo nie chcą tego puścić na swojej antenie
nie ukrywam, że bylem bardzo zainteresowany oglądaniem II ligi w TVP3 i widać, że nic z tego nie będzie
zresztą w TVN też miał być magazyn ligowy i od roku już nic się nie dzieje
jeśli nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o KASE
JEBA** JEBA** TVP ! ! ! juz sie cieszylem ze sobie nagram meczyk a pozniej ogladne na spokojnie .. no coz chory jestem a na POGON trzeba isc tylko trzeba jakos uciec przed starszymi moimi kochanymi hehe nie no cos sie wykombinuje ^^
JESTESMY ZAWSZE TAM GDZIE NASZA POGON GRA !
Fajny wywiad z Labedzkim na glownej
Wierzysz, że wyjdziesz dzisiaj w podstawowym składzie?
wg mnie mecz za 2 dni
hmm, z pewnością znasz zasady umieszczenia wiadomości na GW, że lekko trzeba je przerabiać (tutaj mój błąd)
w sumie nie wiem, czy traktujesz to jako żart, czy jakąś złośliwą docinkę
niestety ja tak łatwo nie daje się sporowkować do dyskusji
powiem tajmeniczo - coraz więcej ludzi widzi to, co ja widze od dawna, tajemniczo prawda
Odp: temat ogórkowy - 18/03/2005 13:31
Śmieszne jest to ,że zwracasz uwage na jakieś drobnostki . Ciekawa jestem jakby to wyglądało jak to Ty byś pisał ,każdy ma prawo pomylić sie i tyle a Ty robisz z tego tragedię na Forum i piszesz ,że cos jest smieszne .
Ostatnio edytowany przez: Niunia, 18 marca 2005, 13:36 [1 raz(y)]
Bo Najlepsza w Polsce jest Pogoń Szczecin MKS!!!!!!!!!!!!
Odp: temat ogórkowy - 18/03/2005 13:45
mam pytanie do hakerow. jak chce uruchomic gadu gadu to mi wyskakuje jakis blad, i sie pyta czy wyslac raport o bledach. odinstalowywuje i instaluje rozne wersje i ciagle to samo :/ czy jestem skazany na formata? czy moze da sie jakos to naprawic? uzywam teraz tlena, ale tesknie za gg dziekowa z gory za pomoc
mam pytanie do hakerow. jak chce uruchomic gadu gadu to mi wyskakuje jakis blad, i sie pyta czy wyslac raport o bledach. odinstalowywuje i instaluje rozne wersje i ciagle to samo :/ czy jestem skazany na formata? czy moze da sie jakos to naprawic? uzywam teraz tlena, ale tesknie za gg dziekowa z gory za pomoc
masz xp? jesli tak to albo zainstaluj sp albo ustaw w ustawieniach zeby gg uruchamialo sie w trybie zgodnosci z win98 (klikasz prawym na gg.exe, dajesz wlasciwosci i tam tryb zgodnosci)
Odp: temat ogórkowy - 18/03/2005 17:05
I ja mam pytanie do informatykow... Chodzi prawdopodobnie o spywary badz tez jakies wirusy - problem polega na stronce internetowej ktora wlacza mi sie jako strona startowa about blank - jakas wyszukiwarka. Ogolnie nic strasznego, problem z tym ze nie mozna tego zmienic w Internet Options....Co gorsza ta stronka wlacza mi sie automatycznie przy wchodzeniu na wiele stron w tym m.in yahoo. Po prostu na ulamek sekundy pokazuje sie dana strona (np yahoo)by po chwili znow zmienic ja na tą glupia wyszukiwarke. Ogolnie mam program antyspyware, antywirusowy tez, ale zbytnio one nie pomagają - po prostu zawsze cos zostaje. Jak ktos ma na ten problem rozwiazanie systemowe, lub zna program ktory by sie tym zajal prosze o pomoc.
"Bo jest wśród Sopliców taka choroba,
że nic prócz Pogoni im się nie podoba".
Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz" ks. VII
I ja mam pytanie do informatykow... Chodzi prawdopodobnie o spywary badz tez jakies wirusy - problem polega na stronce internetowej ktora wlacza mi sie jako strona startowa about blank - jakas wyszukiwarka. Ogolnie nic strasznego, problem z tym ze nie mozna tego zmienic w Internet Options....Co gorsza ta stronka wlacza mi sie automatycznie przy wchodzeniu na wiele stron w tym m.in yahoo. Po prostu na ulamek sekundy pokazuje sie dana strona (np yahoo)by po chwili znow zmienic ja na tą glupia wyszukiwarke. Ogolnie mam program antyspyware, antywirusowy tez, ale zbytnio one nie pomagają - po prostu zawsze cos zostaje. Jak ktos ma na ten problem rozwiazanie systemowe, lub zna program ktory by sie tym zajal prosze o pomoc.
Hmm wydaję mi się, że Ad-aware powinno pomóc...
"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."
"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
Odp: temat ogórkowy - 18/03/2005 19:14
Mam pytanie do III klasistów (gim) ale także do licealistów. Jakie jest dobre liceum bo niedługo będzie trzeba się na coś zdecydować (co prawda jeszcze troche czasu ale trzeba myśleć powoli) Oczywiście bez 13 bo jestem normalny Ale z tych normalnych ? Chciałem do 7 (bo mam bliziutko) ale wszyscy mi odradzają i słysze że taka sobie. (Chodzi ktoś do 7 z forum ?) I nie gdzieś na słoneczynym...
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763432068 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.