Odp: temat ogórkowy - 12/03/2005 19:13
Ale rozwaliła mnie ta sytuacja na Wiśle.
pierwszy raz widze, żeby obserwator przerwał spotkanie, aby ściagnąć transparenty.
z tego co zdążyłem zauwazyc (raczej skupialem sie na ogladaniu zielonej murawy ) to bylo tam cos o żydowstwie czy jakos tak
hmmm... ale pewnosci nie mam bo jak sedzia zatrzymal gre to juz kamery celowo omijały transparenty
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Odp: temat ogórkowy - 12/03/2005 21:51
Transparenty były skierowane do pewnych kibiców drużyny zza miedzy... Zresztą ogólnie mecz był żenujący i stał na poziomie niegodnym ekstraklasy.
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
Ale rozwaliła mnie ta sytuacja na Wiśle.
pierwszy raz widze, żeby obserwator przerwał spotkanie, aby ściagnąć transparenty.
cos wiecej powiedz
z tego co zdążyłem zauwazyc (raczej skupialem sie na ogladaniu zielonej murawy ) to bylo tam cos o żydowstwie czy jakos tak
hmmm... ale pewnosci nie mam bo jak sedzia zatrzymal gre to juz kamery celowo omijały transparenty
Tez ogladalem mecz . Jeden z transparentow : " Metal Neo dwa pedały co nawzajem sie sprzedały" teraz wisiala czarna flaga z twarza Fudżina i dalej dwa transparenty wlasnie o tresci "żydowskiej" ale co dokladnie tam bylo nie wiem bo trudno bylo sie rozczytac...polowe transparentu zaslanialy usypane kupy sniegu A no i oczywiscie nie obylo sie bez bardzo glosnego "cracovia to stara kur**...."
-------------------------------------------------------
"Po dzisiejszym meczu Wisła - GKS nasz klub piórem swojego rzecznika wydał oświadczenie. "Pragnę wyjaśnić iż transparenty wywieszone przez kibiców Wisły Kraków podczas dzisiejszego spotkania Wisła - GKS nie miały charakteru antysemickiego oraz nie odnosiły się do jakichkolwiek grup narodowych lub religijnych".
"Dwa z transparentów nawiązywały do dwóch aresztowanych kibiców konkurencyjnego krakowskiego klubu MKS Cracovia. Transparent trzeci (o treści "RoMan to żydowski konfident") był reakcją na publikacje krakowskiego dodatku Gazety Wyborczej (autorstwa red. Rafała Romanowskiego) opisujące kontrowersyjne vlepki kibicowskie "White Star Power". Oczywistym jest, że stwierdzenie "żydowski" jest wywodzącym się z wielopokoleniowej tradycji kibicowskiej tradycyjnym określeniem kibiców MKS Cracovia."
Ostatnio edytowany przez: L., 12 marca 2005, 22:05 [3 raz(y)]
Odp: temat ogórkowy - 14/03/2005 00:00
a ja poprosze górny rząd na vipach bo chcialbym zobaczyc jak wygląda świat oczami ptaka - może wtedy uda mi sie choc czesciowo zrozumiec pewne rzeczy
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Odp: temat ogórkowy - 14/03/2005 01:51
Cholera nie wiedziałem, że będzie tylu chętnych na odśnieżanie. Będzie trzeba zrobić listę obywatelską, podobnie jak podczas sprzedaży akcji PKO.
BTW Słyszałem, że są wolne miejsca do sprzątania na dachu, (bo jest wymóg policji taki)
Ostatnio edytowany przez: Niebuszewiak, 14 marca 2005, 02:17 [1 raz(y)]
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763437560 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.