Zeniu pewnie we wszystkich Szczecinskich pubach... soccerze moze w diablo (czy jakos tak) moze ... w duzo a ja nie pamietam do jakiego ide mysle ze inni pamietaja hehe wiem ze rezerwacja miejsc byla za 5zl
A w hali przy ul. Twardowskiego jest jakis Pub ?? Bo slyszalem ze jest. Dzieki. Pozrdro.
jest tam Pub tylko nazwy niepamietam wchodzi sie głownym wejsciem
Zeniu pewnie we wszystkich Szczecinskich pubach... soccerze moze w diablo (czy jakos tak) moze ... w duzo a ja nie pamietam do jakiego ide mysle ze inni pamietaja hehe wiem ze rezerwacja miejsc byla za 5zl
A w hali przy ul. Twardowskiego jest jakis Pub ?? Bo slyszalem ze jest. Dzieki. Pozrdro.
jest tam Pub tylko nazwy niepamietam wchodzi sie głownym wejsciem
Diablo
A tam jest limit wiekowy do Diablo?? I ile kosztuje wjazd i od ktorej otwarte.. (Jezeli sie płaci) Dzieki. Pozdro.
Odp: temat ogórkowy - 10/03/2005 19:02
Jak ja tam byłem na Groclin-Pogoń to żadnego limitu nie było, wstęp gratis. Tylko nie możesz sę wbić na zyda i oglądać mecz, musisz coś zamówić. Ja zamówiłem wtedy najtańszą rzecz, Cole za 2,50 i oglądałem meczyk
wie ktoś czy jest jakiś limit wiekowy do klubu "Kontrasty" lub do "Lech Sport"
do Lecha nie bedziesz mial zadnych problemow z wejsciem, moze tam se siedziec kazdy, tyle ze zeby usiasc bedziesz musial pewnie duzo wczesniej uderzyc bo szybko sie zapelnia ludzmi, w Kontrastach tez nie bedziesz mial problemow, a i meczyk na telebimie obejrzysz ( nie wiem jak z tym jest w Lechu bo nie zawsze rozwieszaja)
"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
Odp: temat ogórkowy - 10/03/2005 21:01
W dniu dzisiejszym w Salonie Sportowym Lotto przy ul Piłsudskiego 31 nastąpiło przekazanie kibicom nowej sektorówki Pogoni w kształcie koszulki.
Ma ktoś fotke tej sektorówki (chociaz w to wątpie ale moze...)
Odp: temat ogórkowy - 11/03/2005 15:01
panowie a ja mam typowe pytanie ... gdzie i na jakiej ulicy zsa dobre puby gdzie mozna ogladnac LEGIA-POGON PROSZE O SZYBKA ODPOWIEDZ !!!
[I ZEBY BYL DUZY TELEBIM !!!]
Ostatnio edytowany przez: Safe, 11 marca 2005, 15:23 [1 raz(y)]
panowie a ja mam typowe pytanie ... gdzie i na jakiej ulicy zsa dobre puby gdzie mozna ogladnac LEGIA-POGON PROSZE O SZYBKA ODPOWIEDZ !!!
Kur....ile osob dzis jeszcze zapyta o to gdzie mozna obejrzec mecz Legia- Pogon , czy tak ciezko jest cofnac sie o jedna strone wczesniej w tym temacie i sprawdzic........
Kur....ile osob dzis jeszcze zapyta o to gdzie mozna obejrzec mecz Legia- Pogon , czy tak ciezko jest cofnac sie o jedna strone wczesniej w tym temacie i sprawdzic........
latwo ale niestety nie ma tu dobrych pubow ... a nieiwem gdzie one sa bo nie wszyscy podawali ...
Odp: temat ogórkowy - 12/03/2005 14:21
Tak sobie wracałem wczoraj z centrum w porze meczowej i jedna rzecz mnie rozbiłą, do tramwaju wsiadło paru gówniarzy z piwami i glośno sobie dyskutowali i to akurat jest wporzo ale co jakisz czas slyszalem jakies bluzgi z ich strony na inne kluby. I sie wkurwiłem zdeczka bo jak gówniarstwo jest mocne w gębie to niech nie otwiera buzi, to jest żałosne, gowniarz bluzga na inny klub ale na wyjazd do tego miasta nie pojedzie bo sie boi wiec po co takie zachowanie??!!
"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.