Odp: Pogon w najnowszym FM 2005 - 06/11/2004 16:45
szczerze nie za bardzo mi sie podoba te eFeM. Zdecydowanie lepszy, był Cm 03/04. Jakos nie moge sie przyzywaczic. a jakie osiągniecia. Z bełchatowem wyrałem 4:2 i z Wartą 5:1
Odp: Pogon w najnowszym FM 2005 - 06/11/2004 22:43
Dzieki za facepack b.fajny!!! Ja gram pierwszy sezon. Po jesieni bylem na 12(!!!) miejscu z 5pkt straty do 11 pozycji. W przerwie zrobilem kilka transferow i powazne zmiany w skladzie(Bugaj i Milar do rezerw, Moskalewicza sprzedalem za 150.000 do Corintians )Moj obecny sklad: Pilarz-Masternak, Julcimar, Pęczak-Sobolewski- Grzelak, Batata, Terlecki, Blazejewski-Sypniewski, Moskała R:Fabiniak, Michalski, Labedzki, Lawa , Robert Klos(z Zaglebia, gral dzisiaj przeciwko Pogoni ), Kazimierczak, Slawomir Kaminski. Rezultaty tych zmian przerosly moje oczekiwania. Pierwsze 3 mecze na wiosne i 3 zwyciestwa i to w jakich rozmiarach:
Pogon-Zaglebie 4:0
Pogon-Wisla 2:0!!!
Pogon-Gornik 6:1!
Teraz bedzie wyjazd do pyrlandii
Moskala prowadzi w Tabeli strzelcow (3 bramii wiecej od Zurawskiego!!!) jak do mnie przyszedl mial 8 teraz ma 13
Odp: Pogon w najnowszym FM 2005 - 06/11/2004 23:24
Ja już zaczynam 3 sezon i mam zamiar stoczyć ciężki bój o europejskie puchary albo nawet o mistrza. Poprzedni sezon zakończyłem na 6 miejscu co dało mi udział w pucharze intertoto(Euro Vise),Dwei pierwsze rundy tego pucharu przeszedłeem bez problemu i mając nadzieje na łatwe losowanie w trzeciej przejde dalej. Niestety Bets sevilla rozwiał moje nadzieje u siebie poległem 0 2 natomiast na wyjeźdze az 5 0 i tak skończyła sie moja przygoda z pucharami. Na początku sezonu przegrałem z ŁKS em w PP tracąc bramke w ostatniej minucie dogrywki(wczesniej dwóch moich zawodników obejrzało czerwony kartonik). W lidze idzie m dobrze. W pierwszym meczu pokonałem amice u siebie 1 0 a w drugim ruch chorzów na wyjeździe 3 0
Odp: FM 2005 - 07/11/2004 12:14
zmienilem temat na 'FM 2005' i przenioslem do HP
mam nadzieje ze d'alessandro sie nie obrazi ;]
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ... tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Odp: FM 2005 - 07/11/2004 12:29
ok to ja mam prosbe czy ktos posiada na kompie zdjecia michala niedzwieckiego z Pogońi Szczecin i filipa burkharda z kuchenek brakuje mi tych zdjec do facepakow
Odp: FM 2005 - 07/11/2004 12:30
a ja mam pytanie do BarcisHa:
czy ten facepack z twarzami repry juz sie gdzieś ukazał bo na tej stronie co podałes to ciś nie moge zznaleść
Odp: FM 2005 - 07/11/2004 12:37
hehe nie ukazal sie narazie przez moj blad zapomnialem wyslac maila z nim ... dzis juz powinien byc razem z facepackiem wisly wiec razem beda juz trzy
Odp: FM 2005 - 07/11/2004 16:08
wezcie mi prosze powiedzcie czy jak sciagaliscie przez torrenta to pisalo wam np. odrzucono 9 mg, bo nie wiem czy moje sciaganie ma jakis sens.
ok troche przez te facepacki zaniedbalem gre i dzis postanowilem nadrobic narazie za mna runda jesienna pierwszego sezonu miejsce 5 na polmetku dobrze pisze na przyszlosc... ale roznice sa tak male ze moge na wiosne rownie dobrze grac o puchary co o utrzymanie z transferow strzalem w dzisiatke byly gevorgyan fonfara i kus (ale akurat tych nazwisk bylem pewny) piotr tyszkiewicz malo gral ale ostatnie mecze mial niezle wiec jeszcze go sprawdze janeczko zaczal stroic fochy i do tego gra tak ze szkoda slow zreszta nie lepszy od niego jest lukasz kosciuszczuk i oboje zostali wystawieni na liste transferowa 1 grudnia ma do mnie przejsc 3 z groclinu Igor Koziol, Radoslaw Sobolewski i Tomasz Moskala wszyscy za free co do zawwodnikow ktorych mam to zdecydowanie fabiniak bije na glowe pilarza z obroncow...nie ma najlepszego (najlepszy u mnie jest fonfara) to co bylo w Pogońi od poczatku to dno... dlatego miedzy innymi sprowadzam Koziola. Wsrod pomocnikow swietnie graja Łabedzki grzelak i terlecki... ogolnie pomoc to najmocniejsza linia Pogońi. co do ataku to najlepszym napastnikiem jest.... artur bugaj (i to dla mnie jest najwieksza porazka) milar tak raczej slabiutko... niedzwiedzki ogrywa sie w rezerwach i mam 2 miejsce w lidze rezerw (niedzwiecki wykancza swietne akcje inicjowane przez mlodszego z braci burkhardow).
hehe no i sie troche zmienilo zaraz na poczatku przerwy zimowej przyszla oferta dla bataty za 600tys $... to byla oferta nie do odrzucenia wiedzac ze mam swietnego mlodego burkharda ktory za 2 lata bedzie o wiele lepszy od bataty i labedzkiego ktory doskonale go do czasu jak burkhard dorosnie zastapi no wiec batata poszedl do san lorenzo a do Pogońi oprocz sobolewskiego koziola i moskaly sprowadzilem dariusza dudke za 260 tys$ lukasza nawotczynskiego za 140tys$ i dawida kucharskiego za 80 tys$ a co za tym idzie mam z chyba jednej z najslabszych linii obrony mechanizm nie do przejscia jednym slowem WALCZE O PUCHARY
Ostatnio edytowany przez: barcish, 7 listopada 2004, 17:34 [3 raz(y)]
niesciagaj z torrenta bo tam nigdy niesciagniesz a jak allesandro robiles Pogoń chwialiles sie ze bedzie tyle juniorów a tam jest tylko Niedzwiecki i Celeban
Odp: FM 2005 - 07/11/2004 19:28
Mam pytanie do ciebie BarscisH. Przy dodawaniu zdjęć zawodników jak mogę sprawdzić, ID poszczególnych graczy ? Muszę je podać w edytorze,w którym dodaje się herby,zdjęcia itd.
2003/2004- Mistrzostwo Klasy B juniorów z Chrobrym Lisie Pole
tak jest zawsze... po prostu sam protokol torrenta nieraz odrzuca niektore dane - jak np. dwie osoby wysla ci to samo, lub pakiet bedzie uszkodzony ...
i zwykle nazbiera sie tego z pare mega ;]
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ... tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763448366 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.