Odp: Rusza magazyn Ligowy w TVN.... - 29/03/2006 15:15
spece z tvn znowu sie popisali, nie wiem czy zauwazyliscie, ale jak pokazuja bramki kandydujace do "zaszczytnego" miana bramki tygodnia, to na samym poczatku mowia o bramce Burkharda z meczu Odra-Legia a pokazuja gola Dźwigały, juz 2 razy dzisiaj to widzialem i wciaz sie nie zmienilo pelen profesjonalizm rozumiem ze mozna sie pomylic, ale to juz przesada ...
Jak długi był skrót?Ja naszczescie przysnalem na tym jebanym magazynie i nie mialem "przyjemnosci" ogladania.Rano sciagnalem sobie skrot z c+ i nie narzekam
skrót był w kurwe długi - ręka i strzał williama czyli ok. 5 sekund...
Jak długi był skrót?Ja naszczescie przysnalem na tym jebanym magazynie i nie mialem "przyjemnosci" ogladania.Rano sciagnalem sobie skrot z c+ i nie narzekam
Co Ty!!! Nawet ręki nie pokazali, pokazali tylko jak piłka do siatki wpada!!
Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763437471 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.