Odp: Pchli targ - 16/06/2005 12:59
To ja poinformuje z wyprzedzeniem osoby z forum , które wybierają sie do Mołdawi.
Kupie bilety z meczu Tiligur Tiraspol-Pogoń cena do uzgodnienia. nr GG w profilu
Odp: Pchli targ - 16/06/2005 21:41
mam na sprzedarz troche biletównie nie chce mi sie liczyc ale maja juz troche lat ! Posiadam bilety od 97 roku do 2005 ! Moge tez wymienic sie na szale ! wszelkie informacje na Gygy ! Pozdro
Odp: Pchli targ - 17/06/2005 09:20
mam szalik liverpoolu ,kupilem go na meczu ligi mistrzow Borusia-Liverpool
Chce go wystawic na "licytacje"niewiem ile jest warty ale kupi go ten kto da najwiecej i komu zalezy na takej pamiatce do tego wysle zdjecie z tego meczu gdzie mam ten szalik na sobie
ofrerty pisac na adres [email protected]
jutro do 20
pozdrowionka
mam na sprzedarz troche biletównie nie chce mi sie liczyc ale maja juz troche lat ! Posiadam bilety od 97 roku do 2005 ! Moge tez wymienic sie na szale ! wszelkie informacje na Gygy ! Pozdro
Jestem zainteresowany ale cos ciezko cie zlapac na gadulcu?! Daj cyne kiedy bedziesz albo podaj meila.
Odp: Pchli targ - 20/06/2005 20:50
Hehe przed chwila myslałem zeby zgadac do Ciebie na GyGy w sprawie szali bo widzeze troche ich masz ! na gg jestem nawet teraz ! ale i tak napisze nr gygy bo w profilu moze mam zły 6272290 ! Pozdro
Odp: Pchli targ - 27/06/2005 18:27
Jak ktoś ma jakis złom do sprzedania (telefon) typu 3210 lub coś takiego to niech da znać na forum lub przez gg w profilu byle szybko
Bęben - 01/07/2005 19:34
Witam was wszystkich,nie wiem czy bedzie to kogokolwiek interesowalo ale chcę sprzedac duzy bęben ktory moze posluzyc jako atrybut kazdego kibica na stadionie,jrobi dosc duzo hałasu,bęben jest kompletny z mozliwoscią przewieszenia np.przez ramię do bębna dodaję pałkę ,jezeli jest ktos zainteresowany to zapraszam pod numer telefonu 501-962-758, cena bębna 120 zł,pozdrwiam wszystkich,Sebastian
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.