Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Cypek
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8100 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 31/12/2004 12:48
...Volve - dobrze Christoph mówi, powinny sie liczyć bezpośrednie spotkania, później dopiero bramki...bo jak druzyny ze sobą grające bedą miały 2 remisy to powinny sie liczyć bramki:Dchyba mnie wszyscy zrozumieli, nie?

volve
Kibic
Na forum od 8008 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 31/12/2004 12:59
Cypek-->>Ale jestes pewny, że tak jest w Lidze Polskiej?? Bo wlasnie tego nie jestem teraz pewny:)

Maly09
Kibic
Na forum od 8638 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 31/12/2004 13:27
znalazłem to na stronce PZPN - chyba o to chodzi :) - to dane dotyczacze biezacego sezonu :)

§ 9

1. W rozgrywkach I i II ligi kolejność zespołów w tabeli ustala się według liczby zdobytych punktów.

2. W przypadku uzyskania równej liczby punktów przez dwie lub więcej drużyn, o zajętym miejscu decydują:

2.1 przy dwóch zespołach:
a. liczba zdobytych punktów w spotkaniach między tymi drużynami,
b. przy równej liczbie punktów korzystniejsza różnica między zdobytymi i utraconymi bramkami w spotkaniach tych drużyn,
c. przy dalszej równości, według obowiązującej reguły UEFA, że bramki strzelone na wyjeździe liczone są „podwójnie,” korzystniejsza różnica między zdobytymi i utraconymi bramkami w spotkaniach tych drużyn,
d. przy dalszej równości, korzystniejsza różnica bramek we wszystkich spotkaniach z całego cyklu rozgrywek,
e. przy dalszej równości, większa liczba bramek zdobytych we wszystkich spotkaniach z całego cyklu,
f. W przypadku, gdy dwoma zespołami o jednakowej liczbie punktów są zespoły zajmujące pierwsze i drugie miejsce w tabeli I ligi, zespoły mające uczestniczyć w rozgrywkach UEFA, a także zespoły których kolejność decyduje o spadku bądź o miejscu 13 w I lidze, stosuje się wyłącznie zasady określone w punktach a, b i c, a jeżeli one nie rozstrzygną o kolejności, zarządza się spotkanie barażowe na neutralnym, wyznaczonym przez PZPN, boisku.

2.2. przy więcej niż dwóch zespołach:
a. liczba zdobytych punktów w spotkaniach między tymi drużynami,
b. przy równej liczbie punktów korzystniejsza różnica między zdobytymi i utraconymi bramkami w spotkaniach tych drużyn,
c. przy dalszej równości, korzystniejsza różnica bramek we wszystkich spotkaniach z całego cyklu rozgrywek,
d. przy dalszej równości, większa liczba bramek zdobytych we wszystkich spotkaniach z całego cyklu,

Janie Pawle II - [*]
christoph
Kibic
Na forum od 8626 dni

**

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 31/12/2004 14:04
No właśnie nie mogłem wczoraj tego znaleźć ale szukałem w nocy więc to mnie tłumaczy ;) ale wiedziałem, że tak jest, ważniejszy jest bezpośredni pojedynek...

Dziękuję :)
volve
Kibic
Na forum od 8008 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 31/12/2004 14:10
christoph__>> No to zwracam honor:) Czyli od przyszlego sezonu(tzn. tego co teraz bedzie) robimy tak, ze przy rownej liczbie punktow na koniec sezonu bedą brane pod uwagę bezpośrednie mecze. Ale w trakcje sezonu, żeby nie robić zamieszania bedzie decydował bilans bramkowy:) Dopiero na koniec sezonu sprawdzi sie mecze pomiedzy poszczegolnymi druzynami i ustali sie wtedy kolejność:)

Ambasador
Moderator**
Na forum od 7862 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 03/01/2005 17:52
-->Volve
Dopisales mnie?? Druzyna: Bogusz Szczecin login:boguszd
Pozdro dla tych ktorzy to organizuja

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
volve
Kibic
Na forum od 8008 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 03/01/2005 23:01
pogonfan-->> Spokojnie pamietam o wszystkim:)

Kurcze, raczej sie nie wyrobimy do 11 sycznia, ponieważ już jutro bym musiał podać gotowy terminarz, a raczej jest to niemozliwe. Wiec rozpoczecie przesunie sie o jeden tydzień i start ligi odbedzie sie 18 stycznia. Za opoznienia przepraszam:)

Ambasador
Moderator**
Na forum od 7862 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 04/01/2005 15:12

volve napisał:  
pogonfan-->> Spokojnie pamietam o wszystkim:)

Kurcze, raczej sie nie wyrobimy do 11 sycznia, ponieważ już jutro bym musiał podać gotowy terminarz, a raczej jest to niemozliwe. Wiec rozpoczecie przesunie sie o jeden tydzień i start ligi odbedzie sie 18 stycznia. Za opoznienia przepraszam:)

To sie ciesze ze o mnie nie zapomniales:D Pozdro 4 U. A z tym opoznieniem to nawet dobrze bo przynajmniej forme podszlifuje:P

Ambasador
Moderator**
Na forum od 7862 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 05/01/2005 13:57
-->Do organizatorow
Mecze sa rozgrywanem systemem mecz i rewanz??? I jedna kolejk trwa 1 tydzien tak???Z gory dzieki za odpowiedz

Pit.
Kibic
Na forum od 8080 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 05/01/2005 14:18

pogonfan napisał:  
-->Do organizatorow
Mecze sa rozgrywanem systemem mecz i rewanz??? I jedna kolejk trwa 1 tydzien tak???Z gory dzieki za odpowiedz

meczyki są ustalone na wtorek, ale jak ktoś nie może z różnych powodów, to zgłasza to "opiekunowi" swojej ligi i gra w innym terminie. Jest meczyk i rewanż, najlepiej jednego dnia.
Zajrzyj na stronke ligi (tutaj) w dział "regulamin" i tam się wszystkiego "doinformujesz";) Pozdro

"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Ambasador
Moderator**
Na forum od 7862 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 05/01/2005 15:51

PiteRek napisał:  

pogonfan napisał:  
-->Do organizatorow

meczyki są ustalone na wtorek, ale jak ktoś nie może z różnych powodów, to zgłasza to "opiekunowi" swojej ligi i gra w innym terminie. Jest meczyk i rewanż, najlepiej jednego dnia.
Zajrzyj na stronke ligi (tutaj) w dział "regulamin" i tam się wszystkiego "doinformujesz";) Pozdro

Juz sie doinformowalem:D Dzieki i pozdro dla organizatorow

christoph
Kibic
Na forum od 8626 dni

**

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 11/01/2005 19:44
No i co jest panowie ? Nic się nie dzieje, a czas goni...

volve
Kibic
Na forum od 8008 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 11/01/2005 20:35
christoph00>> Oj panie, panie dzieje sie i to wiele :P Wlasnie wrzucam na serw stronke, pozniej podam adres i jak tylko zobacze, że wszystko bedzie chodzić wporzadku to qwysylam wszystkim z Ekstraklasy zawiadomienia(z I i II ligi już zaczał wysylać piterek:)

volve
Kibic
Na forum od 8008 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 11/01/2005 21:22
Tak jak powiedzialem i tak sie stało:D Wlasnie wszystko wrzucilem i jeszcze dzis wieczorem powysylam do wszystkich z Ekstraklasy powiadomienia(z 1 i 2 ligi juz powinni dostac:)

Adres stronki to:
http://www.liga-zach-pom.prv.pl/
i wchodzćie tylko przez niego:D

Pozdrawiam volve

Ambasador
Moderator**
Na forum od 7862 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 11/01/2005 22:16
18 Stycznia- moj debiut w lidze zach-pom:D Na poczatek gram z FC Police:( Bedzie trudno
Pozdro dla uczestniczacych i dla organizatorow

volve
Kibic
Na forum od 8008 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 11/01/2005 22:36
Hehe...ja też nie mam latwo...piterekm mi ustawil jako pierwszy mecz z Adamusem, wiec raczej juz moge liczyć 6 punktów w plecy(no chyba, że zdarzy sie cud:)

Pit.
Kibic
Na forum od 8080 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 12/01/2005 13:04

volve napisał:  
Hehe...ja też nie mam latwo...piterekm mi ustawil jako pierwszy mecz z Adamusem, wiec raczej juz moge liczyć 6 punktów w plecy(no chyba, że zdarzy sie cud:)

Wiesz...to nie było wcale specjalnie;)hihi

A co do ligi...wyszło, że w 2 lidze jest 15 drużyn, więc w każdej kolejce będzie jedna pauzować. Dzisiaj pewnie volve "uruchomi" dział "historia Pogoni", a reszte sukcesywnie będzie uzupełniana;)
Jest jeden błąd w tabeli, a mianowicie TIMEFORCE powinno być w 1 lidze, a Fc Gollnov w 2 - jak volve będzie do poprawi (dzisiaj do wieczora powinno być poprawione). W terminarzach jest wszystko dobrze (TIMEFORCE już jako 1-wszo ligowiec, a Fc Gollnov w 2 lidze), wiec nie powinno być problemów.
Tyle...

"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
christoph
Kibic
Na forum od 8626 dni

**

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 12/01/2005 16:18
A mnie ten adres przekierowuje na starą stronkę ze starymi danymi....

volve
Kibic
Na forum od 8008 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 12/01/2005 16:53
christoph-->> hmm...kurde dziwne. U mnie chodzi wszystko wporzadku i nikt mi poki co nie zglaszal, żeby komuś źle chodzilo. Fakt, na tej domenie chodzila poprzednia stronka, ale wczoraj jak uruchomilem nową, to wsyzstko pouruchamialem. Pousuwaj moze historie, cookies itp., może pomoże. Jak nie to daj tu jeszcze znac:)

piterek-->>wiem, że to nie bylo specjalnie:) Co do druzyn to juz jest poprawione:)

christoph
Kibic
Na forum od 8626 dni

**

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 12/01/2005 17:36
Spox już chodzi tak jak powinno...

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772462677 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005