Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Łącznościowiec Szczecin hool's << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Ambasador
Moderator**
IP: zapisany
Na forum od 7758 dni

Odp: Łącznościowiec Szczecin hool - 29/01/2005 20:35
Dowiem sie kiedy nastepny mecz?????? Z gory wielki dzieki

Ps. Istnieje jakas stronka Lacznosciowca???

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
kijevo
Kibic
Na forum od 7808 dni

Odp: Łącznościowiec Szczecin hool - 29/01/2005 20:37

pogonfan napisał:  

http://www.dop.szczecin.pl/lacznosciowiec.htm

12.02.05 Łącznościowiec - AZS AWFiS Gdańsk

Ambasador
Moderator**
Na forum od 7758 dni

Odp: Łącznościowiec Szczecin hool - 29/01/2005 20:40

kijevo napisał:  

pogonfan napisał:  

Wielki dzieki za adres i date natepsnego meczu:D Pozdro for You

kijevo
Kibic
Na forum od 7808 dni

Odp: Łącznościowiec Szczecin hool - 29/01/2005 21:02

pogonfan napisał:  

kijevo napisał:  

pogonfan napisał:  

Wielki dzieki za adres i date natepsnego meczu:D Pozdro for You

data ulegnie chyba zmianie na 14 ale to jeszcze nic pewnego
pozdro

tekst dnia... zaaa trzy - bodajże Patyk :Da propo Panie moderator odblokuj mnie Pan na GG :D

Ostatnio edytowany przez: kijevo, 30 stycznia 2005, 15:10 [3 raz(y)]

Ambasador
Moderator**
Na forum od 7758 dni

Odp: Łącznościowiec Szczecin hool - 29/01/2005 21:09
A na Lacznosci sie tylko spiewa " Lacznosciowiec" , "LAcznosc gol" i jeszcze "NO i CO" :D:D???

Ps. Moze potworzymy jakies nowe piosenki???

Safe
Kibic
Na forum od 7729 dni

Odp: Łącznościowiec Szczecin hool - 29/01/2005 23:06
dupki grajcie tylko ciala nie dajcie ;)

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
P.
Do końca!
Na forum od 8066 dni

Odp: Łącznościowiec Szczecin hool - 30/01/2005 12:46

bartollomeo napisał:  

a po meczu jaka chamska avanti na jagielonskiej ;) ale w tej sprawie czekamy na obiektywna relacje Jarka - obserwatora

Ja tylko dodam, ze uzycie sprzetu przez ekipe NĘDZY bylo usprawiedliwione podejzezwaniem o niehonorowsc hulsuf z BIEDY ;)

Sami przeciw wszystkim!!!
BzM
Kibic
Na forum od 7793 dni

Odp: Łącznościowiec Szczecin hool - 30/01/2005 13:02

Patyk84 napisał:  

bartollomeo napisał:  

a po meczu jaka chamska avanti na jagielonskiej ;) ale w tej sprawie czekamy na obiektywna relacje Jarka - obserwatora

Ja tylko dodam, ze uzycie sprzetu przez ekipe NĘDZY bylo usprawiedliwione podejzezwaniem o niehonorowsc hulsuf z BIEDY ;)

ja powiem tylko, że nasza grupa przestrzega pewnych ustaleń, natomiast WY złamaliście je. Teraz będziecie w całej Polsce uaważani za oszustów...
"Jeśli już walczysz to rób to z honorem
ze sprzętem nie jesteś dla nikogo wzorem!"
:D:D:D:D

Ostatnio edytowany przez: BzM, 30 stycznia 2005, 13:45 [1 raz(y)]

P.
Do końca!
Na forum od 8066 dni

Odp: Łącznościowiec Szczecin hool - 30/01/2005 14:09

BzM napisał:  

Patyk84 napisał:  

bartollomeo napisał:  

ja powiem tylko, że nasza grupa przestrzega pewnych ustaleń, natomiast WY złamaliście je. Teraz będziecie w całej Polsce uaważani za oszustów...
"Jeśli już walczysz to rób to z honorem
ze sprzętem nie jesteś dla nikogo wzorem!"
:D:D:D:D

Chcialbym zauwazyc ze z Waszej strony tez polecialo troche 'niebzepicznego' sprzetu(wedlug podejrzen o niehonorowosci :P) ...My sprzet mielsmy tylko na starcie,zeby Wam pokazac juz z daleka,ze chcemy walki(krzyknac nie moglismy poniewaz wszyscy mielsicie czapki na uszach i byscie nie uslyszeli;) )...Czekam na opinie Yarka,ale sadze,ze zdecydwoanie walka dla nas(mimo Waszej przewagi liczebnej)

BzM
Kibic
Na forum od 7793 dni

Odp: Łącznościowiec Szczecin hool - 30/01/2005 14:32

Patyk84 napisał:  
Chcialbym zauwazyc ze z Waszej strony tez polecialo troche 'niebzepicznego' sprzetu(wedlug podejrzen o niehonorowosci :P) ...My sprzet mielsmy tylko na starcie,zeby Wam pokazac juz z daleka,ze chcemy walki(krzyknac nie moglismy poniewaz wszyscy mielsicie czapki na uszach i byscie nie uslyszeli;) )...Czekam na opinie Yarka,ale sadze,ze zdecydwoanie walka dla nas(mimo Waszej przewagi liczebnej)

Teraz to już przegiołeś, a że sprawa jest poważna to wolę rozwiązać ją na żywo...:D Jedno jest pewne: talent opisu zdarzeń przejąłeś chyba od Dyskobolii.
A co do Yarka- to lepiej nie wspominaj o nim, bo on zamiast stanąc po naszej stronie (Bieda) stał się obserwatorem.
A tak poza tym nie rozmazjmy poważnego tematu Łącznościowiec Szczecin hool

A. Strzelba
Kibic
Na forum od 7749 dni

Odp: Łącznościowiec Szczecin hool - 30/01/2005 15:45
wg mnie tez akcja na nasza korzysc ;) trzeba podkreslic odwage naszej ekipy, gdyz was bylo wiecej i nie wiedzielismy ilu podejmie walke ;) jesli dalej macie watpliowosci to juz we wtorek bedzie szansa zeby znowu Wam pokazac Wasze miejsce w szeregu :P

P.
Do końca!
Na forum od 8066 dni

Odp: Łącznościowiec Szczecin hool - 30/01/2005 16:37

bartollomeo napisał:  
wg mnie tez akcja na nasza korzysc ;) trzeba podkreslic odwage naszej ekipy, gdyz was bylo wiecej i nie wiedzielismy ilu podejmie walke ;) jesli dalej macie watpliowosci to juz we wtorek bedzie szansa zeby znowu Wam pokazac Wasze miejsce w szeregu :P

Tak Bartek...zawsze pierwszy szereg Boks

kijevo
Kibic
Na forum od 7808 dni

Odp: Łącznościowiec Szczecin hool - 30/01/2005 16:41
Moderatorze odblokujesz ty mnie kiedyś na GG? nawet nie wiem za co spotkał mnie taki zaszczyt:)

Ostatnio edytowany przez: kijevo, 30 stycznia 2005, 19:55 [2 raz(y)]

BzM
Kibic
Na forum od 7793 dni

Odp: Łącznościowiec Szczecin hool - 30/01/2005 17:37

kijevo napisał:  
widze żę sporo przegapiłem a miałem iść Jagiellońską :D
Moderatorze odblokujesz ty mnie kiedyś na GG? nawet nie wiem za co spotkał mnie taki zaszczyt:)

Bator napisz coś tym dwóm internetowym napinaczom, bo ja już sił nie mam. Nie dali nam rady (z naszej strony tylko nas 2 walczyło- reszta wydygała) w rzeczywistym świecie to teraz w necie chcą sobie odrobić straty. Jedno jest pewno: Kto ma wiedzieć ten wie jak tam naprawd było!!!
P. i B.- w pierwszym szeregu, ale chyba w uciekaniu. heh. Pozdro ziomki.

A Kijevo- nie wpierdalaj się między wódkę, a zakąskę...

Jarasija
Kibic
Na forum od 8712 dni

*

Odp: Łącznościowiec Szczecin hool - 30/01/2005 22:54
BzM ja nie byłem obserwatorem tylko paparacji i robiłem co robi się w tym zawodzie hihi Z moich spostrzeżeń wynika, że na początku obie ekipy urzyły latającego sprzętu a póżniej ekipa Nędzy wyciągnęła bardziej hardcorowy sprzęt i na chwile uzyskała przewagę na placu boju. Ogółem starcie oceniam na remis :D

"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
kijevo
Kibic
Na forum od 7808 dni

Odp: Łącznościowiec Szczecin hool - 31/01/2005 13:07
EKSTRAKLASA PIŁKAREK RĘCZNYCH. Emocje do ostatnich sekund i dla szczecinianek pierwsze punkty w tym roku. - Liczyłyśmy na rehabilitację. Udało się - cieszy się kołowa Łącznościowca Ania Szott po zwycięstwie nad Zagłębiem Lubin.

W meczu 17. kolejki rozgrywek, a po dwóch ostatnich porażkach z Pogonią Żory i Zgodą Ruda Śląska, szczypiornistki szczecińskiej siódemki nie zawiodły kibiców. Na halę przybyło ich mniej niż zwykle, ale ci, co byli - z pewnością nie żałują. Podopieczne trenera Grzegorza Gościńskiego uporały się z lubiniankami, mimo że przed meczem więcej przesłanek zwiastowało sukces przyjezdnych. Kontuzja wyłączyła z gry najgroźniejszą zawodniczkę zespołu - Kamilę Całużyńską. Sylwia Piontke i Olena Naumienko po kontuzjach grają coraz więcej, ale do dobrej formy jeszcze trochę im brakuje, a z gorączką grała kołowa Iwona Brzozowska.

- Chcę wygrywać, ale nie warto ryzykować zdrowiem dziewczyn dla dwóch punktów. Zagrają te, które mogą - mówił przed meczem Gościński.

Spotkanie od początku było bardzo wyrównane, ale szczecinianki mogły zapewnić sobie bezpieczną przewagę i kontrolować przebieg meczu. Grając bardzo ambitnie, prowadziły w 40. minucie już 16:12. Kilka błędów w ataku i lubinianki doprowadziły do remisu.

Najistotniejsze okazało się jednak ostatnie pięć minut. Przy remisie 20:20 nastąpiła kumulacja błędów po obu stronach: błąd kroków Kai Daszewskiej, starta piłki Sylwii Piontke, faul w ataku Renaty Jakubowskiej, kary dwóch minut dla obu zespołów. Pierwsze uspokoiły się gospodynie i po faulu na Piontke Olena Naumienko w 58. minucie zdobyła bramkę z karnego. W odpowiedzi, po jednej z nielicznych w tym meczu dobrych akcji, Marzena Kot (wychowanka Łącznościowca, od pięciu lat reprezentująca Zagłębie) także wypracowała karnego. Rzut Renaty Jakubowskiej nogą obroniła świetnie dysponowana Sołomija Szywierska

- Nie załamuję się przestrzelonym karnym: raz trafia się w bramkarkę, raz jest się matką zwycięstwa - stwierdziła Bożena Karkut, trenerka Zagłębia.

Fani śpiewali, wiwatowali, ale trener Gościński nie był jeszcze pewny swego. Na minutę przed końcem wziął czas i rozrysował ostatnią akcję. Taktyka poskutkowała i Emilia Rogucka zdobyła ostatnią w tym spotkaniu bramkę.

- Wygrałyśmy, bo potrafiłyśmy zatrzymać Marzenę Kot. Tydzień temu rzuciła AZS-owi Gdańsk aż 12 bramek, dziś tylko trzy. To był klucz do sukcesu - tłumaczyła Szywierska. - Sylwia Piontke i Ania Szott zrobiły kapitalną pracę w obronie. To był ich wielki dzień.

ŁĄCZNOŚCIOWIEC SZCZECIN 22 (11)
ZAGŁĘBIE LUBIN 20 (11)
Łącznościowiec: Szywierska - Rogucka 9, Naumienko 3, Sawicka 3, Brzozowska 3, Andrzejewska 2, Zaniewska 1, Szott 1, Piontke 0.

Zagłębie: Kubisztal, Tsvirko - Shtefan 9, Jakubowska 4, Kot 3, Daszewska 2, Romańczukiewicz 1, Orzeszka 1, Ziółkowska 0, Semeniuk 0, Kordic 0, Ciepłowska 0.

gazeta.pl

BTR
Kibic
Na forum od 7611 dni

Odp: Łącznościowiec Szczecin hool - 01/02/2005 11:15
Swojego rodzaju ewenementem jest że dwie czołowe ekipy z górnego śląska ścierają się na drugim
końcu polski... Wg.mnie starcie na remis choć ekipa nędzy atakując użyła sprzętu a ekipa biedy zakoczona nie miała zbyt dużo czasu na zorientowanie się w sytuacji,jednak w miare szybko odpowiedziała po dozbrojeniu się na pobliskim trawniku i podjeła wyrównaną walke.Niestety część ekipy nędzy nie postawiła się tylko przejeła role obserwatorów...Na koniec wypada mieć nadzieje że obie ekipy spotkają się w miare szybko i wyrównają rachunki,a najbliższy mecz Łącznościowca zapowiada się niezwykle atrakcyjnie ze względu na atrakcje pozaparkietowe...box

BzM napisał:  

A Kijevo- nie wpierdalaj się między wódkę, a zakąskę...

no właśnie...

''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
kijevo
Kibic
Na forum od 7808 dni

Odp: Łącznościowiec Szczecin hool - 07/02/2005 17:40
wracając do tematu

SPR Lublin - Łącznościowiec Szczecin
33:23 (17:15)
:(
porażka z wicemistrzyniami Polski wciąż aktualnymi

kijevo
Kibic
Na forum od 7808 dni

Odp: Łącznościowiec Szczecin hool - 11/02/2005 20:04
Łącznościowiec - AZS AWFiS Gdańsk
w poniedziałek o17.00.
Zapraszamy :D do zobaczenia:)

EDIT

dziewczyny walczą o puchary wiec trzeba je wspomóć dopingiem

Ostatnio edytowany przez: kijevo, 14 lutego 2005, 10:26 [2 raz(y)]

Ambasador
Moderator**
Na forum od 7758 dni

Odp: Łącznościowiec Szczecin hool - 14/02/2005 11:46
Kto wybiera sie dzisiaj na Lacznosc???

Ps. Dzisiaj sa Walentynki i jako prezent od kibicow moglibysmy je caly mecz wesprzec dopingiem:D:D:D
Moze by juz tak zosatlo ze caly mecz by sie spiewalo na LAcznosci:D:D:D

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763448320 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005