Ja tam chodzę i nie narzekam Faktycznie chodzi tam dużo osób z Golęcina, Stołczyna ale nie są oni jacyś ''niebezpieczni'' Ci faktycznie najgorsi albo wogóle nie chodzą do szkoły, albo na Gocław...
Nie myśl, ze Gim nr.43 jest jakąś słabą szkołą, bo społeczności jest rózna, ale infrastruktura bardzo dobra
a czy ktos moze chodzi, chodzil badz bedzie chodzil do GM 10 na ul. Siemiradzkiego chcialbym cos nie cos dowiedziec sie o tej szkole
Skończyłem ta szkole jakiś czas temu...Jeśli chodzi o Nauczycieli to są Przyjebani ale to jak większość...w szkole Dużo Małolatów...dzieci w wieku 14 lat a wyglądają jak 10 latki to wszystko pozdro...
Ps. Dobra Hala od Wf-u!
no hala to jest zajebista wychowawce mam Jarosława Rychanycza(po kilku dniach nawet w porzo) ale reszta nauczycieli zwlaszcza od historii rzeczywiscie przyjebani.
Perz czy Biernat ? (Pewnie Perz...) A Ryhanycz spoko - trzydzieści (kumaci wiedzą )
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
a czy ktos moze chodzi, chodzil badz bedzie chodzil do GM 10 na ul. Siemiradzkiego chcialbym cos nie cos dowiedziec sie o tej szkole
Skończyłem ta szkole jakiś czas temu...Jeśli chodzi o Nauczycieli to są Przyjebani ale to jak większość...w szkole Dużo Małolatów...dzieci w wieku 14 lat a wyglądają jak 10 latki to wszystko pozdro...
Ps. Dobra Hala od Wf-u!
no hala to jest zajebista wychowawce mam Jarosława Rychanycza(po kilku dniach nawet w porzo) ale reszta nauczycieli zwlaszcza od historii rzeczywiscie przyjebani.
Perz czy Biernat ? (Pewnie Perz...) A Ryhanycz spoko - trzydzieści (kumaci wiedzą )
Perz, ona mnie dobija, a z tym trzydziesci to juz zdolalem sie przekonac o co chodzi
###Pogoń Szczecin&Legia Warszawa - na zawsze razem###
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763437659 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.