kurwa ja mialem kolo 25 kapsli - teraz nic nie mam na karcie przykro nam ale tym razem sie nie udalo:[ pierdole to lepiej bedzie chyba isc do sklepu i sobie kupic koszulke normalnie niz na nich liczyc... bo za darmo to mozna w dziob zarobic a nie cos dostac (chyba ze wpierdol)na mnie juz sobie nie zarobia ale Bosmana dalej bede pic
No kurde strasznie mnie to irytuje przecież to qrwa nei jest konkurs ogolnopolski, jest dużo nagród a jeszcze nie słyszałem żeby ktoś wygrał....
Wyslalem 14 Kodów i Wygrałem Smycz i Koszulke. Dzwoniła do mnie jakaś konsultantka i kazala zwycieskie kapsle wyslac do Warszawy wraz z tym zgloszeniem co sie zrywa z tylu butelki. Po wysłaniu kapsli w ciagu miesiaca koszulka i smycz maja do mnie dotrzec. Sie okaze czy dotra. Pozdro.
Gartulacje a o której wysyłałeś według jakiego czasu??
Smycz 01,03,05 o Godzinie 10:30
Koszulka 01,03,05 o Godzinie 17:30
Grałem w 1 dzien konkursu
Dzieki za Gratulacje.
Wygrał ktos jeszcze cos w tym konkursie ?? Pozdro.
kurwa ja mialem kolo 25 kapsli - teraz nic nie mam na karcie przykro nam ale tym razem sie nie udalo:[ pierdole to lepiej bedzie chyba isc do sklepu i sobie kupic koszulke normalnie niz na nich liczyc... bo za darmo to mozna w dziob zarobic a nie cos dostac (chyba ze wpierdol)na mnie juz sobie nie zarobia ale Bosmana dalej bede pic
No kurde strasznie mnie to irytuje przecież to qrwa nei jest konkurs ogolnopolski, jest dużo nagród a jeszcze nie słyszałem żeby ktoś wygrał....
Wyslalem 14 Kodów i Wygrałem Smycz i Koszulke. Dzwoniła do mnie jakaś konsultantka i kazala zwycieskie kapsle wyslac do Warszawy wraz z tym zgloszeniem co sie zrywa z tylu butelki. Po wysłaniu kapsli w ciagu miesiaca koszulka i smycz maja do mnie dotrzec. Sie okaze czy dotra. Pozdro.
Gartulacje a o której wysyłałeś według jakiego czasu??
Smycz 01,03,05 o Godzinie 10:30
Koszulka 01,03,05 o Godzinie 17:30
Grałem w 1 dzien konkursu
Dzieki za Gratulacje.
Wygrał ktos jeszcze cos w tym konkursie ?? Pozdro.
Żeniu ale mi chodzi według jakiego czasu wysyłałeś czy tak poprostu czy według zegarynki czy jakoś inaczej??
Odp: temat ogórkowy - 06/03/2005 21:34
Mam pytanko ma ktos moze link na stronke gdzie mozna znalesc zdjecie jak Legia pokazuje Wisły sektorowke z napisem "Wisła szmato co ty na to". Z gory dzieki.
Odp: temat ogórkowy - 07/03/2005 14:21
bardzo pilnie poszukiwana jest FORUMOWICZKA która posiada kartę chipową a nie wybiera się do Warszawy. Proszę o kontakt GG 6251827
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.