Odp: Pchli targ - 04/12/2012 21:30
Sprzedam siłownie marbo(starsza linia semi-pro). Sprzedaję z powodu braku czasu na trening. Sprzęt posiadam z około 1.5 roku, nie jest zdezelowany, widać normalnie ślady użytkowania jednak stan ogólny oceniam na 5! Za cały zestaw chcę 1300zł. Na sprzedaż mam:
Obciążenie(1kg/4.3zł):
5x10kg
4x5kg
4x2.5kg(przyczym 2x2.5kg od marbo, a pozostałe dwa krążki od innej firmy)
4x1kg
2x1.25kg(nie od firmy marbo, minimalnie większa średnica)
Gryfy/sztangi:
gryf prosty 180cm(65zł)
gryf lekko łamany 140cm(50zł)
gryf do hantli na zaciski śrubowe 40cm(40zł)
gryf prosty(około 120cm, nie od firmy marbo)
Inne:
ławeczka(szeroka)z linii semi-pro, kolor czarny zintegrowana ze stojakami(300zł)
wyciąg górny i dolny, z siedziskiem i blokadą na uda(500zł)
modlitewnik wsuwany do ławki wyciągu (40zł)
Uchwyty itd.:
zaciski(srebne 3zł/szt, złote 2zł/szt)
drążek długi do wyciągu(15zł)
drążek krótki "trójkąt" do wyciągu(15zł)
obrotowy drążek na jedną rękę do wyciągu(15zł)
lina- dorzucę jako gratis przy większym zakupie
Sprzedaż na terenie zachodniopomorskiego(Szczecin i okolice). Opcja dostarczenia wszystkiego pod dom/mieszkanie za dopłatą
Odp: Pchli targ - 07/12/2012 20:37
Wyprzedaż odzieży sportowej! Tapout,Everlst itd! link do aukcji - Klik (więcej w opcji "wszystkie produkty sprzedającego")
W sprzedaży (poza allegro) także ciuchy oraz akcesoria Manto!
Wszystko w Mega promocyjnych cenach!
konakt: 534 581 942 ZAPRASZAM!
Siła płynie z krwią, duma razem z nią. Szczecin, Polska jestem właśnie stąd..
Odp: Pchli targ - 10/12/2012 20:46
Koszulki dostępne w rozmiarach od M do XXL na [email protected]
Ponawiamy komunikat, osoby które zapisywały się na koszulkę prosimy o kontakt na maila, gdyż z powodu kłopotów z serwerem nie mamy poprzednich maili.
Odp: Pchli targ - 13/12/2012 15:13
Sprzedam zewnętrzny dysk twardy 320 gb. Jak najszybciej. Cena 80 zł. Tylko brak kabla, żeby podłączyć, ale jest to taki standardowy jak przy drukarkach są, więc nie będzie problemu. gg 11698701.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.