Odp: temat ogórkowy - 01/03/2005 15:45
mam pytanie czy mozna ze skeypa zadzwonic na numer domowy np w szczecinie i
jezeli tak to czy to jest platne a moze mozna to jakos ominac
dzieki za informacje
[MODERATOR: a wiesz co to edycja? nie mozesz wszystkiego w jednym poscie napisac?]
Odp: temat ogórkowy - 01/03/2005 20:06
Siema mam pytanie wygrał ktoś już coś w bosmanie bo chyba strasznie przycinają w uja Wysłałem chyba z 15 sms-ó i lipa :/ Dajcie znać jak ktoś wygra o której wysyłał
Odp: Ratunku!!! Milicja :) - 02/03/2005 13:52
dobre, dobre, to jest slynna polska, o przepraszam polonijna goscinnosc, mozna by przypuszczac ze to jakas prowokacja i kibice innych klubow sie tam wpisywali, gdyby nie ilosc postow napisaneych przez ogarniajacych przyjecie urzytkownikow, swiadczac ze to jednak czrnokoszulowcy, hehe ciekawe co na to Arka.
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Odp: Ratunku!!! Milicja :) - 02/03/2005 14:52
Jeśli to nie prowokacja to niezły beton swojak jak cholera, chętnie bym poczytal jeszcze coś może tym razem jak witają Cracovie lub Korone
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
Odp: temat ogórkowy - 02/03/2005 17:12
hahahaha "moze ktos przyniesie sniadanie obiad itp. tylko bedzie problem z odgrzaniem" lol albo
"Kanapki to myślę, że będą w moim zasięgu. Zrzutka to tylko parę groszy, sam nie mam. Może mi się uda parę browczyków załatwić.
nie no dobry beton LEGIA POGON 2 bratanki a cfele polonijne nie moga nic zrobic to po takie opcje siegaja
EDIT :
PANOWIE !!! kto ma filmik z ADRIANO (tym co jest w Pogońi) ... ten filmik gdzie jest to jak strzela brazylije z wolnego ..inne tez moga byc prosze o pomoc
Ostatnio edytowany przez: Safe, 2 marca 2005, 17:38 [1 raz(y)]
nie, to nie on
ale faktycznie podobny
Ali G to Sacha Baron Cohen a ten klient co gral policjanta to Arthur Bostrom
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Odp: temat ogórkowy - 02/03/2005 22:11
A ja chcialem zlozyc Panu Kazimierzowi Gorskiemu wszystkiego najlepszego z okazji 84 urodzin..100 lat w zdrowiu panie Kazimierzu!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.