Odp: Pchli targ - 01/11/2012 18:38
Panowie do sprzedania nowe korki wkręty Reeboka. Ani razu nie używane. Dostałem od brata ale niestety za duże. Rozmiar 44,5. Może ktoś gra w gałę to sie przydadzą. Koszt 80 zł (do niewielkiej negocjacji). Zainteresowani pisać na gg bądź tutaj. 1 zdjęcie i 2 zdjęcie
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Pchli targ - 18/11/2012 22:46
Nie masz w jaki sposób przekazać darów na Dom Dziecka albo na Schronisko w naszych akcjach dobroczynnych?! Wystarczy,że zalicytujesz szalik dzielnicy Pogodno Listujemy 2 nowe szaliki.
Cały zysk idzie na dobroczynne akcje Zachodniej Brygady
Tym razem do licytowania mamy:
-Vlepki Pogoni Szczecin
-Koszulkę wyjazdową na Lecha
-Koszulkę meczową z końca lat 80 z autografami piłkarzy
-Maskotkę Gryfusa z autografem Olgierda Moskalewicza
-Koszulkę The Bebzons Pogoń Szczecin
-Koszulkę SPR Pogoń Baltica Szczecin wraz z autografami zawodniczek!
CAŁY ZYSK IDZIE NA AKCJĘ GRANATOWO-BORDOWY MIKOŁAJ!
Jak możecie proszę o udostępnianie info u siebie na facebookach itp
Jednocześnie wielkie dzięki wszystkim, którzy przekazali nam przedmioty na licytację oraz osoby, które wsparły dzisiejszą zbiórkę darów!
Tym razem do licytowania mamy:
-Vlepki Pogoni Szczecin
-Koszulkę wyjazdową na Lecha
-Koszulkę meczową z końca lat 80 z autografami piłkarzy
-Maskotkę Gryfusa z autografem Olgierda Moskalewicza
-Koszulkę The Bebzons Pogoń Szczecin
-Koszulkę SPR Pogoń Baltica Szczecin wraz z autografami zawodniczek!
CAŁY ZYSK IDZIE NA AKCJĘ GRANATOWO-BORDOWY MIKOŁAJ!
Jak możecie proszę o udostępnianie info u siebie na facebookach itp
Jednocześnie wielkie dzięki wszystkim, którzy przekazali nam przedmioty na licytację oraz osoby, które wsparły dzisiejszą zbiórkę darów!
.
Ostatnio edytowany przez: Wozi, 21 listopada 2012, 08:39 [1 raz(y)]
Gdybym miał wybrać raz jeszcze to tylko Pogoń i tylko Szczecin....
ten jest większy i po parametrach widać o wiele lepszy i nie długo kończy mi się umowa w play i na pewno będę brał go w mixie 40 albo 30 doładowań po 30 zł za złotówkę
Czasami bywają dni, gdy nie wpada żaden kwit,
Wtedy możesz liczyć tylko na swój wyuczony spryt,
Rozkminie to zakręce, co wykręce to moje,
Od ryzyka nie stronie, za to fartem się raczę,
Wystarczy ruszyć głową, i podążać dalej,
Pamiętaj o tym bracie na mecie i na starcie,
Po drodze na pewno będzie nie jedno wyzwanie,
Wiedz tylko jedno, że przejdziemy to razem,
W ekipie zawsze raźniej, radzić sobie lepiej,
Szacunek dla tych, co podali pomocną ręke,
Odp: Pchli targ - 22/11/2012 16:48
ja zrobilem ten blad, ze mialem do wyboru samsunga wave 3 , nokia 500 i nokiac3, wzialem nokie c3. Tylko dlatego, ze przemiła pani nie chciala mi przeczytac cos wiecej na temat tego samsunga. Po tygodniu nokie sprzedalem, teraz jakiegos smartfona planuje znowuż kupić. nie wiem czy nie HTC ChaCha, z wygladu interesujacy
Odp: Pchli targ - 23/11/2012 17:29
Następne aukcje!
Szalik Legii z PP który się nie odbył http://allegro.pl/show_item.php?item=2817338761
Książka na 50-lecie Pogoni Szczecin http://allegro.pl/show_item.php?item=2817331072
Zdjęcia z autografami m.in. Kuras, Ława, Dymkowski i inne http://allegro.pl/show_item.php?item=2817340779
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.