Odp: Pchli targ - 04/09/2012 12:22
Szukam holendra damki z koszykiem dla żonki, może ma ktoś coś na sprzedaż w rozsądnej cenie ??
Ewentualnie, gdzie w Szczecinie, oprócz giełdy mogę coś znaleźć ?? Pilne !!
Odp: Pchli targ - 15/09/2012 00:43
Witam mam do sprzednia gry na PlayStation2 bardzo TANIO . Podróbki ale z wypaloną okładką na płycie .
Gry następujące :
COMMANDOS STRIKE FORCE
DRIVER PARALLEL LEVES
TEST DRIVE
WARRIOR
NEED FOR SPEED PRO STREET
GTA SAN ANDREAS
CHAMPIONS LEAGUE 2006 - 2007
GOD OF WAR
SPLINTER CELL
FIFA STREET 2 ( ORGINAŁ GRANA Z 3,4 RAZY )
ORAZ PARE GIER NA PSP .
GTA LIBERTY CITY
WORLD TOUR SOCCER 2
FINAL FANTASY TACTICS
FIFA 10
SMACK DOWN VS RAW 2007
NBA LIVE 08
HARRY POTTER AND THE GOBLET OF FIRE
NEED FOR SPEED UNDERCOVER
Rozmiar XXL !
ORYGINALNA KURTKA ORTALIONOWA !
W celu jakichkolwiek informacji proszę kierować sie pod mail [email protected] lub 797118809
LINK TABLICA.PL
http://tablica.pl/oferta/kurtka-ortalionowa-pogon-szczecin-xxl-nowa-ID1sWuj.html
Po pierwsze nie musisz zakładać specjalnie tematu żeby coś ogłosić o wątpliwym znaczeniu dla innych.
Po drugie - to jakaś klubowa kurtka, czy prywatna produkcja
Odp: Pchli targ - 01/10/2012 11:16
A ja sprzedam piłkę nike z autografami naszych z 1 ligi (ostatnia runda, piłka ta co rzucali co mecz) za 100zł...Niby nic wielkiego, ale zbieram na 18-stkowy prezent dla siostry i potrzebuje kasy ...Może akurat ktoś postanowi sobie kupić na pamiątkę ..
Jakby ktoś był chętny. niech wyśle nr tel na [email protected].
Odp: Pchli targ - 02/10/2012 00:13
Sprzedam ciuchy po likwidacji sklepu. Ceny poniżej ceny zakupu.
Tutaj jest link do allegro klik tam można zobaczyć wszystkie aukcje (Wszystkie przedmioty sprzedającego) Jeżeli ktoś będzie chciał kupić więcej rzeczy to możemy się jeszcze dogadać z cenami Polecam!
Tel: 534 581 942
Siła płynie z krwią, duma razem z nią. Szczecin, Polska jestem właśnie stąd..
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.