Odp: temat ogórkowy - 20/02/2005 17:35
heh a ja mialem pelnych kilka na poleczce ale ze sie termin konczyl przydatnosci do spozycia to oproznilem zawartosc i mam pelno tych butelek na chacie chyba wrzuce na allegro i bede bogaty
Odp: temat ogórkowy - 20/02/2005 22:22
wlasnie w tvn bylo pod napieciem... i dzisiaj o grupie z palacyka, ktorzy wymuszaja hajs.. i pokazani ludzie z wydowni, kilku typokow w szalikach Pogoni
Odp: temat ogórkowy - 22/02/2005 19:56
Mam prosbe moze ktos mi dac linka do piosenke o Pogoni w wykonaniu Quo Vadis albo wyslac mi je na poczte [email protected] pamietam ze kiedys byly na styronie Pszczolka ale jak wszedlem to ich juz tam nie ma
Looknijcie sobie na tej stronie filmik i powiedzcie kogo widzicie śpiewającego obok kaczorowskiego... (w pierwszej części filmiku stoi "pod nim", a w drugiej części wali razem z nim w sufit).
Looknijcie sobie na tej stronie filmik i powiedzcie kogo widzicie śpiewającego obok kaczorowskiego... (w pierwszej części filmiku stoi "pod nim", a w drugiej części wali razem z nim w sufit).
CZyzby to byl Grzelak
Dokładnie... To jest Grzelak, obok niego Kaczorowski, a koło Michniewicza Reiss pije piwko
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
mam pytanie czy jezeli slucham radia to tez jesst traktowane jako transfer tzn tak jak bym sciagal muzyke
bo ja moge tylko sciagnac 10 gb miesiecznie
jezeli tak to jaki to jest transfer,czy nie przkrocze tego limitu bo juz mialem ostrzezenia 2miesiace temu i mialem czerwone swiatlo
troche pozno ale znalazlem przypadkowo takie cos na stronie neostrady - moze sie przyda :
Miesięczna aktywność w Internecie - Szacunkowa wielkość transferu dla aktywności
- słuchanie radia przez Internet przez około 30 godzin tygodniowo - 2,2 GB -
Po prostu kumam schemat, jak wszyscy liżą się po dupach, to progresu nie ma.
Odp: temat ogórkowy - 25/02/2005 19:07
Na TV4 w programie "Ja tylko pytam" jest coś o kibicach. Gadają jakieś ziomki z Lecha. Przed chwilą jeden mówił że mają największe kosy z Legią i Pogonią
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Na TV4 w programie "Ja tylko pytam" jest coś o kibicach. Gadają jakieś ziomki z Lecha. Przed chwilą jeden mówił że mają największe kosy z Legią i Pogonią
No nie same leszki, jest L, koronka. Ja to bym w tym studio nie wyrobił...
Ostatnio edytowany przez: ARO, 25 lutego 2005, 19:51 [1 raz(y)]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.