Sciagnij sobie programik do mierzenia ilosc sciagnietych i wyslanych danych - ja uzywam BWMeter. Jak przez wieksza czesc dnia slucham radia jakosci okolo 56k - 96k to dziennie razem z innym ruchem internetowym wychodzi mi okolo 300 MB. Przy czym nie sciagam praktycznie wcale plikow.
O KURWA!!
Wygrywa text Niektóre propozycje nie mają szans na realizację. Mieszkaniec Bielan zaproponował, żeby autobusowy przystanek w rejonie ul. Przybyszewskiego nosił jego nazwisko (do wiadomości redakcji). Przekonywał, że jest dobrze znany w okolicy, w związku z czym każdy bez problemu powinien skojarzyć to miejsce. ZTM prośbę odrzucił.
Dla niekumatych napisze, ze niedawno odbyla sie akcja zeby pisac wlasnie takie mejle, bo kolega G. jest wg nas bardziej znany na Bielanach niz jakis tam Przybyszewski
buahahahahaha... przystanek dla G.!!!
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
Odp: temat ogórkowy - 18/02/2005 12:41
Jesli ktos z Was bedzie cos slyszal lub wie o jakiejs pracy dorywczej zeby cos zarobic to niech da info na GG bo jest mi potrzebna kasa na Wa-we.........z gory dzieki
Jesli ktos z Was bedzie cos slyszal lub wie o jakiejs pracy dorywczej zeby cos zarobic to niech da info na GG bo jest mi potrzebna kasa na Wa-we.........z gory dzieki
Ja też poprosze
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
Ja też poprosze
hehe cos mi sie zdaje ze zaraz bedzie jeszcze wiecej chetnych wiec chyba trzeba zrobic jakis komitet kolejkowy
Ja też poprosze
hehe cos mi sie zdaje ze zaraz bedzie jeszcze wiecej chetnych wiec chyba trzeba zrobic jakis komitet kolejkowy
ja slyszalem ze jest do pomalowania sufit w kinie derby tylko potrzebna jest dluga drabina a ja takiej niemam
Odp: temat ogórkowy - 19/02/2005 09:29
Wczoraj kupując Nasze piwko , zauważyłem żę Bosman wprowadza nawą promocje związana z Pogonia - po wysłaniu kodu pod kapslem można wygrać koszulki , szaliki i itp. Promocja obowiązuje od 1 marca !
Sytuacja jak z filmu "Dług'. Pętla zadłużenia, stres, życie w ciągłym zagrożeniu, brak nadziei na koniec dramatu. Inny jest tylko finał. To dłużnik niemal nie odebrał sobie życia a podstępni wierzyciele mają się całkiem dobrze. Rzecz dzieje się w Choszcznie. To miasteczko na północno-zachodnim krańcu Polski. Terroryzują je "ludzie z pałacu". Nikt im nie podskoczy. Ani prokuratura, ani policja, ani komornik. Styl ich pracy opisuje Gazeta Wyborcza:
"Na drzwiach mieszkania Józefowiczów widać wyraźny ślad po siekierze. Znaleźli ją wbitą wraz z kartką: "Kat - to ostatnie ostrzeżenie". Później były zdjęcia dzieci na szubienicy i wyjazd do lasu.
- Kazali kopać grób, przystawili do głowy pistolet - mówiąc o tym Zbigniew Józefowicz wciąż ma w oczach strach. - To byli "ludzie z pałacu". Gospodarzem pałacu w Stradzewie pod Choszcznem (Zachodniopomorskie), wokół którego biegają rottweilery, jest Kazimierz Turzański, były radny sejmiku zachodniopomorskiego z PSL. Jego znajomi: muskularni, z wyrokami na karku, w luksusowych autach"
Józefowiczowie zrobili błąd, bo gdy grad wytłukł im zbiory pieniądze na przeczekanie najgorszego pożyczyli od sąsiada. Początkowo znośne odsetki urosły do niebotycznych rozmiarów, zaczęły się groźby bandytów, wyciskanie rodziny z wszelkiego majątku. Na poczet długu, który na początku sięgał 75 tysięcy złotych Józefowicze spłacili już półtora miliona i ciągle jest za mało! Policja aresztowała oskarżonych o wymuszenia podejrzanych, ale prokuratura załatwiła im wyjście na wolność. Wtedy czterech innych poszkodowanych nagle wycofało zeznania. Józefowicze zostali sami pozbawieni pieniędzy, bezpieczeństwa i wiary w wymiar sprawiedliwości...
Jak długo lokalny układ będzie chronił złoczyńców? Jak żyć z pętlą lichwiarskich długów zaciskającą się na szyi? Jak przerwać ten dramat?
Pod Napięciem już w najbliższą niedzielę z Choszczna o 21. 50...
Ja tak od siebie ...
Pan G.W jest dużyyy nie znam go nie moje lata ale syn pana G.W czyli W.W (też duży)jest spoko chodziłem z nim do Piasta dobrze grał tylko troszke za wysoki był i przewracał sie o własne nogi
Józefowicz Z. Znam jeszcze innych Józefowiczów ale oni są wpożadku i nie mają nic wspólnego z tymi poprostu zbieżność nazwisk
Na Ziemi Choszczeńskiej Wychowani Z Pogonią Od Zawsze Związani...
Odp: temat ogórkowy - 19/02/2005 13:36
Zabudowa Gryfina składała się w 1866 roku z 1753 budynków, w tym 546 domów mieszkalnych. Liczba mieszkańców szacowana jest na około 2000 - 2500 w wieku XV, w roku 1740 - 2152 osoby, w 1812 - 3569, w 1861 - 6497, w 1919 - 7344, w 1928 - 9000 osób mieszkających w około 800 domach.
To nawet w zakładach karnych nie mają takiego przepełnienia 11,25 osób na chate, chata 2 pokoje
Na Ziemi Choszczeńskiej Wychowani Z Pogonią Od Zawsze Związani...
Odp: temat ogórkowy - 19/02/2005 21:48
Co do Gryfina to wczoraj w radiu uslyszalem jakas piosenke hh, nazwa zespolu 100% Ekipa Gryfino...Ktos sobie nazwe przywlaszczyl czy jednak mamy utalentowanych kibicow?
Odp: temat ogórkowy - 20/02/2005 13:05
chcialbym sciagnac film TERMINAL a w mule sa tylko po francusku i hiszpansku
wie ktos moze gdzie moge znalesc z polskimi napisami tak zeby byly odrazu
z gory dziekuje
tam poszukaj. kiedys widzialem ze bylo w nowosciach. a tak zeby napisy polskie odrazu na filmie byly to watpie zebys znalazl. normalna wersje sciagnij a napisy sa na: napisy.info napisy.org
mialem kiedys - poszukam, jakby co to wal na gg, tylko ze mnie wiekszosc czasu nie ma bo zapierdol straszny mam teraz ale zostaw wiadomosc to odpisze jak bede
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.