Misja dla informatykow.
Zwiesza mi sie jebany Internet Explorer, czesto samoczynnie zamykaja sie stronki i takie tam.
Jest jakas rada na to/ ;]
Z gory thx
tez tak kiedys mialem ale tylko jak wchodzilem na Twojego bloga,( wchodzilem i mi sie wylaczaly wszystkie stronki ktore mialem otawarte) ale juz jest dobrze
Misja dla informatykow.
Zwiesza mi sie jebany Internet Explorer, czesto samoczynnie zamykaja sie stronki i takie tam.
Z gory thx
Zacznij uzywac Firefoxa a jesli sie uparles na ten szmelc microsyfu to sciagnij najnowsze laty bo jest ich nawet calkiem duzo, w tym kilka do IE.
Misja dla informatykow.
Z gory thx
Polecam Avant browser'a Jedna z lepszych przeglądarek jaka znam SCIĄGNIJ
Misja dla informatykow.
Z gory thx
Polecam Avant browser'a Jedna z lepszych przeglądarek jaka znam SCIĄGNIJ
to nie jest przegladarka tylko nakladka na IE
ja polecam FireFoxa. obecnie najlepsza przegladarka. mnostwo pluginow, mozna z nia zrobic co sie chce
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Misja dla informatykow.
Z gory thx
rada najlepsza FORMAT C: albo zainstaluj najnowsza wersje
P.S dzieki za vlepki
Misja dla informatykow.
Z gory thx
Witam, czasem nawet się zdarza reset samoistny... Jeśli pracujesz na win 2000 (może nawet Pro) to proponuję wejście w Ustawienie>Dodaj/Usuń Programy - tam znajdziesz pozycję IE - przeprowadź próbę deinstalacji wtedy pojawi się okno dialogowe z informacja, propozycją naprawy programu... Po tym komputer dokona kontrolowanego restartu i wszystko winno być już OK. Pozdrawiam.
Odp: temat ogórkowy - 15/02/2005 14:17
Mam pytanko... kto ma film pt. ,,Hooligans & Thugs - Soccer's Most Violent Fan Fights,, jak macie to podbijcie do mnie na gg
Odp: temat ogórkowy - 15/02/2005 15:23
Wie ktoś może jak odinstalowac (czy sie wogule da) Internet explorer na XP ? Zaznaczam że w "dodaj usuń programy" nie ma IE.
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
Odp: temat ogórkowy - 15/02/2005 16:52
w dniu dzisiejszym zakonczyla sie moja krotka przygoda z Politechnika Szczecinska wydzialem elektrycznym. moze ktos mial podobna sytuacje kiedys ze go po 1 semestrze wywalili z uczelni?? co zrobic zeby wojo nie dziabnelo?? czy jakos sie na pol roku do policealnej zapisac czy co?? bo od pazdziernika chcialem informatyke zaczac ale nie wiem co z tym okresem do pazdziernika czy sie wlasnie nie dowali WKU do mnie. takze jak ktos ma doswiadczenia w tym temacie to bym prosil o pomoc bo mi sie nie chuj do wojska nie spieszy...:/ dzieki z gory.
w dniu dzisiejszym zakonczyla sie moja krotka przygoda z Politechnika Szczecinska wydzialem elektrycznym. moze ktos mial podobna sytuacje kiedys ze go po 1 semestrze wywalili z uczelni?? co zrobic zeby wojo nie dziabnelo?? czy jakos sie na pol roku do policealnej zapisac czy co?? bo od pazdziernika chcialem informatyke zaczac ale nie wiem co z tym okresem do pazdziernika czy sie wlasnie nie dowali WKU do mnie. takze jak ktos ma doswiadczenia w tym temacie to bym prosil o pomoc bo mi sie nie chuj do wojska nie spieszy...:/ dzieki z gory.
No musisz kombinować z policealnymi studiami bo inaczej cie wezma i masz to jak w banku ponieważ jako były studen jesteś idealnym kandydatem na wojaka tak sie sklada ze wlasnie chyba zaczynaja się pobory do takich szkol ktore wypadaja na luty i jakos po lub przed wakacjami wiec mozesz polatac po stronach internetowych i popatrzec. Jakby jednak ci sie nie udało to kombinuj z roznymi pismami do WKU, moj kolega napisal w podaniu ze chce isc od pazdziernika na kolejne studia i dali mu odroczenie na pol roku, ale to rzadkosc....tak czy inaczej kombinuj ....
"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
Odp: temat ogórkowy - 15/02/2005 17:52
Jak ja zrezygnowałem po I semestrze to nie odezwali się do mnie przez pół roku, a później już byłem przyjęty na nowe więc z głowy...
Możesz próbować tak jak radził Ci u góry albo wysłać kogoś z rodziny żeby powiedzieli, że wyjechałeś np. za granicę, tak zrobiła moja mama u brata, a później już był na studiach...są na to różne sposoby
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.