Niestety też tak myślę...po pierwsze robią sobie wycieczkę za nasze pieniądze, a po drugie spieprzają przed odpowiedzialnością...co by się nie wydarzyło w mieście to będą się tłumaczyć, że ich nie było....po za tym myślę, że od szukania inwestorów powinni być jacys specjaliści, a nie "zdezelowany" stary niby-prezydent...on powinien siedzieć na dupie w mieście i dobrze hehehe nim zarządzać
Odp: temat ogórkowy - 12/02/2005 18:18
-
no to panowie zrobią sobie super wycieczkę
znów na pare tygodniu po powrocie będą opowiadać o swoich wizjach itd. itd.
jakie to banalne, ale widać dla nich wygodne
to już za oceanem trzeba szukać inwestorów na basen na Gontynce i do budowy centrum handlowego Kaskada
a może coś dla kibiców przywiązą - jakąś propozycję budowy nowego stadionu, kto wie
a moze by sie kurwa przejechali na golecin stilczyn skolwin i zobaczyli jak ludze zyja dzieciaki niemaja gdzie sie bawic a o graniu normalnie w pilke moga zapomniec
jada szukac chyba chu...a do dupy ,a jak chca poje.....c anonimowao to im zajade pare tel fajnych panienek
jacy inwestorzy nowy hypermarket albo stacja paliw o co tu kurwa chodzi w tym matrixie
jestem tak wkurwiony ze bym rozjebal ten matrix(UM)razem z tymi fiutami
POZDRO
Odp: temat ogórkowy - 12/02/2005 20:09
Ktoś wie jak się pozbyć z kompa jebanego Dialera? Mam zmienioną stronę startową i czasem wyskakują jakieś reklamy i nie mogę tego zmienić ani wyłączyć.
Ktoś wie jak się pozbyć z kompa jebanego Dialera? Mam zmienioną stronę startową i czasem wyskakują jakieś reklamy i nie mogę tego zmienić ani wyłączyć.
Sprobuj programem Ad-aware, a jezeli nie pomoze to poprzegladaj ogórkowy bo nie raz bylo o tym pisane jak wywalic niechciane strony z rejestru
Wiem, że nieaktualna ale jakoś nie mogę się zmobilizować aby ją zmienić
A co do poprzednich sposobów przywracania strony t był tylko jeden, przywracanie systemu, niestety nie miałem utworzonego punktu przywracania i nie mogę przywrócić.
Z dialerami są straszne kłopoty....bywają takie, że nie da się ich wyjebać niczym ja ogólnie używam Panda antywirus i jak narazie jest OK, zero dialerów itp.
"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
Poszukaj takiego programu jak HijackThis, pokazuje wszystko co się podczepia IE, spokojnie można wypieprzyc to co zbędne. Poza tym przesiądź się na inną przeglądarkę (Opere polecam), to nie będziesz miał takich problemów..
to tak jak ja ..urzyj programu panda Antyvirus u mnie zadziałało a tapeta sama sie zmieniła po włączeniu kompa hgdzies tak 5 dni po usunięciu wirusów..
>>>Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham Cie ---->>>
"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
Odp: temat ogórkowy - 13/02/2005 17:57
Wie może ktoś z was jak w Deluxe Ski Jumping 3 wyłączyć oglądanie skoków komputerowych przeciwników? A co do Rasta SUPRISE to chciałbym dostać takie jajeczko
Wie może ktoś z was jak w Deluxe Ski Jumping 3 wyłączyć oglądanie skoków komputerowych przeciwników? A co do Rasta SUPRISE to chciałbym dostać takie jajeczko
W ustawieniach musisz zmienic. Usatwienia pucharu chyba
http://www.mediamond.fi/dsj3/downloads/dsj3v101.exe
Zeby odblokowalo ci wszystkie turnieje i skocznie to musisz wpisac
Espen Lund
Key: 9262-2146-4037-7762-7140
W ustawieniach musisz zmienic. Usatwienia pucharu chyba
No właśnie nie, w ustawieniach pucharu nie ma nic na ten temat, można tylko wybrac czy mają być kwalifikacje itp.[/cytat]
Ja w ustawieniach mam wszytskie opcje TAk to nie wiem. Ale jak mialem demo to nie musialem ogladac skoko komputera tak samo ak amm teraz pelna wersje i tez nie musze
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.