Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> FM 2006 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
kaktus
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7516 dni

Odp: FM 2006 - 15/08/2006 21:46

Randall McMurphy napisał:  

polako_81 napisał:  

Randall McMurphy napisał:  
A ja gram taktyka: 4-3-1-2 i strzalki pomocnikom do gory i narazie nie jest zle,zreszta Avelyn moze potwierdzic bo gierzymy po siecie 2 sezon narazie ,w 1 Mistrzostwo Anglii,przegrana z Avelynem w finale LM,Puchar Anglii,przegrana w finale Pucharu Ligi,w tym raczej 2 miejsce,szansa na LM I Puchary,gram Man Utd ,on Chelsea:]

A jakim klubem grasz?? Chelsea? :D

Masz racje zapenw gra jakims dobrym klubem a taktyka sie nazywa galaktikos :P czyli koles idze na latwizne :P

Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7489 dni

*

Odp: FM 2006 - 15/08/2006 22:16

polako_81 napisał:  
Randall McMurphy - Sorry bo do konca nie czytalem :D poprostu zobaczylem twoje wyniki i wiedzialem ze grasz jakims gigantem.. :D

No jakos tak wyszlo:D Pierwszy raz gralismy po sieci to tak bardziej an sprawdzenie,a ze w angielskiej mecze co 3 dni to wzielismy to,teraz konczymy i jedziemy z Polska Ligaa zdobyc LM chelsea czy Man Utd to nie problem bo kazdy kto gral kiedys w CM czy FM ma to juz dawno za soba:] to bylo tylko info do tematu a nie przechwalki:P

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
avelyn
Kibic
Na forum od 8410 dni

Odp: FM 2006 - 16/08/2006 00:59

polako_81 napisał:  
a na jakim laczu gracie?? bo moze bym sie przylonczyl jak gracie w lige polska.. ja mam 100mb/s

jak co to nawet moge grac Pogonia :D

uuuuu lacze przezajebiste :D
w sumie moznaby sprobowac, nie wiem co randall na to :D

Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7489 dni

*

Odp: FM 2006 - 16/08/2006 10:41

avelyn napisał:  

polako_81 napisał:  
a na jakim laczu gracie?? bo moze bym sie przylonczyl jak gracie w lige polska.. ja mam 100mb/s

jak co to nawet moge grac Pogonia :D

uuuuu lacze przezajebiste :D
w sumie moznaby sprobowac, nie wiem co randall na to :D

eeee no w sumie w 3 mozna zagrac tylko musiz miec troche wiecej wolnego czasu a nie zebysmy czekali dniami zeby pogrc 2-3 godz, bo jak zaczynamy grac to tak po 8 godz. lekko schodzi...a co do Polskiej ligi to jeszce niewiem to tylko sugestia zeby zmienic to angielska bo za latwo sie gra,czekac tylko az ktos straci pkt w walce o mistrza...Moze holandia? sa 3 wyrownane kluby,PSV,Feyenord,Ajax...ewentualnie czeska,szwedzka,lub zaczac od 2 ligi polskiej! No tak by bylo chyba najlepiej:]

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
czerwo13
Kibic
Na forum od 7426 dni

Odp: FM 2006 - 16/08/2006 12:38
Może ktoś jeszcze raz wrzucic craca pod wersje 6.0.3 po wszystkie linki juz nie działaja;/

Obrazek gif wstawiony na forum
zakoo
Kibic
Na forum od 7393 dni

Odp: FM 2006 - 16/08/2006 15:08

czerwo13 napisał:  
Może ktoś jeszcze raz wrzucic craca pod wersje 6.0.3 po wszystkie linki juz nie działaja;/

crack

Ostatnio edytowany przez: zakoo, 19 sierpnia 2006, 19:49 [1 raz(y)]

If you continue to burn up d herbs, we gonna burn down d cane fields...
Ramzes_
Kibic
Na forum od 7106 dni

Odp: FM 2006 - 17/08/2006 21:51
skąd można sciagnąc FM 2006 z patchem 6.0.3??

kaktus
Kibic
Na forum od 7516 dni

Odp: FM 2006 - 17/08/2006 21:54

Ramzes_ napisał:  

z internetu

Ramzes_
Kibic
Na forum od 7106 dni

Odp: FM 2006 - 17/08/2006 22:28

kaktus20 napisał:  

Ramzes_ napisał:  

z internetu

szoruj pięty dowcipnisiu!

kaktus
Kibic
Na forum od 7516 dni

Odp: FM 2006 - 17/08/2006 22:42

Ramzes_ napisał:  

kaktus20 napisał:  

Ramzes_ napisał:  

z internetu

bo zadajesz debilne pytnia sciagnij sobie program p2p np emule i sobie sciagnij ! skoro tak czesto sie wypowiadasz na tym forum to pare postow wczesniej zostaly podane torrenty do sciagniecia !

Ramzes_
Kibic
Na forum od 7106 dni

Odp: FM 2006 - 17/08/2006 23:21

kaktus20 napisał:  

Ramzes_ napisał:  

kaktus20 napisał:  

Ramzes_ napisał:  

z internetu

bo zadajesz debilne pytnia sciagnij sobie program p2p np emule i sobie sciagnij ! skoro tak czesto sie wypowiadasz na tym forum to pare postow wczesniej zostaly podane torrenty do sciagniecia !

dzieki za info....ale mogłes tak odrazu:)

inblu
Kibic
Na forum od 8244 dni

**

Odp: FM 2006 - 17/08/2006 23:55

Ramzes_ napisał:  

Na TEJ stronie jest FM 2006 PL tylko musisz sie zalogowac. Jest wyszukiwarka wiec bez problemu powinienes znalezc. ;)

Goleniów z Pogonią
ted
Kibic
Na forum od 8794 dni

Odp: FM 2006 - 18/08/2006 08:48
mam mały problemik, chcę zatrudnic nowych treneróww, ale jak proponuje kontrakt to zarząd nie daje mi więcej kasy na wynagrodzenie niż chce trener. to jednak w 99 % za mało !!!
dotyczy to również fizjoterapeutów, asystentów i scoutów . Pomocy !

byliśmy, jesteśmy, będziemy... PS 1948 !
avelyn
Kibic
Na forum od 8410 dni

Odp: FM 2006 - 18/08/2006 09:13
ja mam taki sam problem teraz jak gramy z randallem 2 lige polska, w jadze dogaduje sie zawsze z klubem, ale zadne pilkar znie chce przejsc chociaz czasem daje max pensji jaka moge :/

Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Zalayeta
Kibic
Na forum od 7481 dni

Odp: FM 2006 - 18/08/2006 09:30

ted napisał:  
mam mały problemik, chcę zatrudnic nowych treneróww, ale jak proponuje kontrakt to zarząd nie daje mi więcej kasy na wynagrodzenie niż chce trener. to jednak w 99 % za mało !!!

Jeżeli nie możesz żadnego trenera ściągnać, to złóż ogłoszenie w posadach. Po pewnym czasie zgłosi sie kilku trenerów, którzy przyjdą do Ciebie na 100%. Oczywiscie, jedni moga posiadać klub, a inni moga być bezrobotni. W ten sam sposób można pozyskać scoutów i fizjoterapeutów.

avelyn napisał:  
ja mam taki sam problem teraz jak gramy z randallem 2 lige polska, w jadze dogaduje sie zawsze z klubem, ale zadne pilkar znie chce przejsc chociaz czasem daje max pensji jaka moge :/

W ekranie wyszukiwania zaznacz opcje"Poproś asystenta o usuwanie nierealistycznych celów transferowych" i wtedy Ci wszyscy piłkarze którzy zostaną w oknie wyszukiwania, są zainteresowani przejsciem do Twojego klubu.

PS do końca życia !
ted
Kibic
Na forum od 8794 dni

Odp: FM 2006 - 18/08/2006 10:05

Zalayeta napisał:  

ted napisał:  

Jeżeli nie możesz żadnego trenera ściągnać, to złóż ogłoszenie w posadach. Po pewnym czasie zgłosi sie kilku trenerów, którzy przyjdą do Ciebie na 100%. Oczywiscie, jedni moga posiadać klub, a inni moga być bezrobotni. W ten sam sposób można pozyskać scoutów i fizjoterapeutów.

avelyn napisał:  

W ekranie wyszukiwania zaznacz opcje"Poproś asystenta o usuwanie nierealistycznych celów transferowych" i wtedy Ci wszyscy piłkarze którzy zostaną w oknie wyszukiwania, są zainteresowani przejsciem do Twojego klubu.

daje ogłoszenia , ale efekt jest ten sam , odrzucaja moje propozycję bo nie moge im zaproponować lepszej płacy niż chcą (chociażby o 1 tyś ) i odprawiaja mnie z kwitkiem :P

a tak przy okazji czy ktos z Was spotkał się z sytuacją kiedy zawodnik dostaję kartkę za grę na czas ? bo ja nie

Ramzes_
Kibic
Na forum od 7106 dni

Odp: FM 2006 - 19/08/2006 11:57
Posiadam fm2006 w wersji skrojonej:/
wiem ze w poprzednich postach były linki do pełnej wersji fm'06 z patchem 6.03 ale nie chca mi działać:/
wiec prosiłbym o jakiś link do pełnej wersji z najnowszym patchem:)
Z Góry bardzo dziekuję

ted
Kibic
Na forum od 8794 dni

Odp: FM 2006 - 19/08/2006 14:19
spróbuj tutaj

Ramzes_
Kibic
Na forum od 7106 dni

Odp: FM 2006 - 19/08/2006 17:20

ted napisał:  
spróbuj tutaj

mógłbyś wrzucic na rapida?
Bo nie chce mi się połączyc z tym torrentem (łączenie do Trackera) lub (łączenie do peera):(

Jelcyn
Kibic
Na forum od 7031 dni

Odp: FM 2006 - 19/08/2006 19:40
Właśnie zainstalowałem FM 2006 (znowu:P) i chciałem pograć na patchu 6.0.3 ew. na późniejszych, ale limit zwiazany z piłkarzami nie-UE jest ciężki do zniesienia. Po zainstalowaniu patcha 6.0.3 nic się nie zmienia. Pisaliście, że potrzebny jest nowy crack. Czy ktoś mógłby go wrzucić na rapida czy gdziekolwiek i podać linka albo powiedzieć jak zrobić, zęby ten beznadziejny limit zniknął? Z góry dzięki!

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763426343 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.11 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005