Randall McMurphy - Sorry bo do konca nie czytalem poprostu zobaczylem twoje wyniki i wiedzialem ze grasz jakims gigantem..
No jakos tak wyszlo Pierwszy raz gralismy po sieci to tak bardziej an sprawdzenie,a ze w angielskiej mecze co 3 dni to wzielismy to,teraz konczymy i jedziemy z Polska Ligaa zdobyc LM chelsea czy Man Utd to nie problem bo kazdy kto gral kiedys w CM czy FM ma to juz dawno za soba to bylo tylko info do tematu a nie przechwalki
a na jakim laczu gracie?? bo moze bym sie przylonczyl jak gracie w lige polska.. ja mam 100mb/s
jak co to nawet moge grac Pogonia
uuuuu lacze przezajebiste
w sumie moznaby sprobowac, nie wiem co randall na to
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
a na jakim laczu gracie?? bo moze bym sie przylonczyl jak gracie w lige polska.. ja mam 100mb/s
jak co to nawet moge grac Pogonia
uuuuu lacze przezajebiste
w sumie moznaby sprobowac, nie wiem co randall na to
eeee no w sumie w 3 mozna zagrac tylko musiz miec troche wiecej wolnego czasu a nie zebysmy czekali dniami zeby pogrc 2-3 godz, bo jak zaczynamy grac to tak po 8 godz. lekko schodzi...a co do Polskiej ligi to jeszce niewiem to tylko sugestia zeby zmienic to angielska bo za latwo sie gra,czekac tylko az ktos straci pkt w walce o mistrza...Moze holandia? sa 3 wyrownane kluby,PSV,Feyenord,Ajax...ewentualnie czeska,szwedzka,lub zaczac od 2 ligi polskiej! No tak by bylo chyba najlepiej
bo zadajesz debilne pytnia sciagnij sobie program p2p np emule i sobie sciagnij ! skoro tak czesto sie wypowiadasz na tym forum to pare postow wczesniej zostaly podane torrenty do sciagniecia !
bo zadajesz debilne pytnia sciagnij sobie program p2p np emule i sobie sciagnij ! skoro tak czesto sie wypowiadasz na tym forum to pare postow wczesniej zostaly podane torrenty do sciagniecia !
Odp: FM 2006 - 18/08/2006 08:48
mam mały problemik, chcę zatrudnic nowych treneróww, ale jak proponuje kontrakt to zarząd nie daje mi więcej kasy na wynagrodzenie niż chce trener. to jednak w 99 % za mało !!!
dotyczy to również fizjoterapeutów, asystentów i scoutów . Pomocy !
Odp: FM 2006 - 18/08/2006 09:13
ja mam taki sam problem teraz jak gramy z randallem 2 lige polska, w jadze dogaduje sie zawsze z klubem, ale zadne pilkar znie chce przejsc chociaz czasem daje max pensji jaka moge :/
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
mam mały problemik, chcę zatrudnic nowych treneróww, ale jak proponuje kontrakt to zarząd nie daje mi więcej kasy na wynagrodzenie niż chce trener. to jednak w 99 % za mało !!!
Jeżeli nie możesz żadnego trenera ściągnać, to złóż ogłoszenie w posadach. Po pewnym czasie zgłosi sie kilku trenerów, którzy przyjdą do Ciebie na 100%. Oczywiscie, jedni moga posiadać klub, a inni moga być bezrobotni. W ten sam sposób można pozyskać scoutów i fizjoterapeutów.
ja mam taki sam problem teraz jak gramy z randallem 2 lige polska, w jadze dogaduje sie zawsze z klubem, ale zadne pilkar znie chce przejsc chociaz czasem daje max pensji jaka moge :/
W ekranie wyszukiwania zaznacz opcje"Poproś asystenta o usuwanie nierealistycznych celów transferowych" i wtedy Ci wszyscy piłkarze którzy zostaną w oknie wyszukiwania, są zainteresowani przejsciem do Twojego klubu.
Jeżeli nie możesz żadnego trenera ściągnać, to złóż ogłoszenie w posadach. Po pewnym czasie zgłosi sie kilku trenerów, którzy przyjdą do Ciebie na 100%. Oczywiscie, jedni moga posiadać klub, a inni moga być bezrobotni. W ten sam sposób można pozyskać scoutów i fizjoterapeutów.
W ekranie wyszukiwania zaznacz opcje"Poproś asystenta o usuwanie nierealistycznych celów transferowych" i wtedy Ci wszyscy piłkarze którzy zostaną w oknie wyszukiwania, są zainteresowani przejsciem do Twojego klubu.
daje ogłoszenia , ale efekt jest ten sam , odrzucaja moje propozycję bo nie moge im zaproponować lepszej płacy niż chcą (chociażby o 1 tyś ) i odprawiaja mnie z kwitkiem
a tak przy okazji czy ktos z Was spotkał się z sytuacją kiedy zawodnik dostaję kartkę za grę na czas ? bo ja nie
Odp: FM 2006 - 19/08/2006 11:57
Posiadam fm2006 w wersji skrojonej:/
wiem ze w poprzednich postach były linki do pełnej wersji fm'06 z patchem 6.03 ale nie chca mi działać:/
wiec prosiłbym o jakiś link do pełnej wersji z najnowszym patchem
Z Góry bardzo dziekuję
Odp: FM 2006 - 19/08/2006 19:40
Właśnie zainstalowałem FM 2006 (znowu) i chciałem pograć na patchu 6.0.3 ew. na późniejszych, ale limit zwiazany z piłkarzami nie-UE jest ciężki do zniesienia. Po zainstalowaniu patcha 6.0.3 nic się nie zmienia. Pisaliście, że potrzebny jest nowy crack. Czy ktoś mógłby go wrzucić na rapida czy gdziekolwiek i podać linka albo powiedzieć jak zrobić, zęby ten beznadziejny limit zniknął? Z góry dzięki!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763426343 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.