Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Jan Paweł II nie żyje :( << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
ekil
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8081 dni

Odp: Jan Paweł II nie żyje :( - 04/04/2005 22:16

Cobra_S napisał:  

[...] w czwartek o 21.30 wielka msza pożegnalna na Jasnych Błoniach, przewidywana frekwencja jak za pielgrzymki Jana Pawła II w 1987 roku albo i więcej ludu
nic dodać nic ująć, chyba nie musze wspominać, że zarowno w kościele Jana Bosko w środe jak i w czwartek na tej mszy barwy Pogoni jak najbardziej mile widzane

Również ja chciałbym poinformowac o Mszy w piątek o 8-mej rano, na Wzgórzu Hetmańskim...Modlitwa odbedzie sie w Łączności ze Stolicą Apostolską...

Slim
Kibic
Na forum od 8325 dni

Odp: Jan Paweł II nie żyje :( - 04/04/2005 22:29
Wlasnie przeczytalem na TVP3 w tym pasku co leca informacje napisane ze kibice cracovi sie pogodzili z kibicami wisly. Symbolem tego sa zwiazane szaliki.

Daiman
Kibic
Na forum od 7693 dni

*

Odp: Jan Paweł II nie żyje :( - 04/04/2005 22:48

Slim napisał:  
Wlasnie przeczytalem na TVP3 w tym pasku co leca informacje napisane ze kibice cracovi sie pogodzili z kibicami wisly. Symbolem tego sa zwiazane szaliki.

Widziałem na tvn24 jak w trakcie wychodzenia krzyczeli razem Cracovia Wisła. Troche ich tam było. Widniał w tle szalik Ruchu.

No Pain, No Glory
silver_woman19
Kibic
Na forum od 7878 dni

Odp: Jan Paweł II nie żyje :( - 04/04/2005 23:01
Właśnie wróciłam Z Jasnych BŁoni było pieknie i coraz wiecej swieczek jest wyglada to pieknie..brak słow

" You will never walk alone" MKS...MKS...MKS
HardcoreCitySzczecin
Kibic
Na forum od 7593 dni

**

Odp: Jan Paweł II nie żyje :( - 04/04/2005 23:15
Opis Mszy Św.

Mimo to...NIEMOŻLIWE

https://www.facebook.com/HardcoreCitySzczecin
silver_woman19
Kibic
Na forum od 7878 dni

Odp: Jan Paweł II nie żyje :( - 04/04/2005 23:17
Słyszałam że Jurczyk wystawił księgę kondolencyjną w Urzędzie Miasta i wszyscy mogą się do niej wpisać....Nie wiem jak długo ma tam być bo Marian ma jechać na pogrzeb i chyba wezmie ja ze soba...

Adriano
Kibic
Na forum od 8058 dni

Odp: Jan Paweł II nie żyje :( - 04/04/2005 23:44
Niech Marian zorganizuje na Jasnych Błoniach transmisje z pogrzebu Ojca Świętego... w całej Polsce są już deklaracje odnośnie zorganizowania, tylko u Nas jak zawsze nic w tym kierunku... znowu Jurczyk pokazuje że nic nie potarfi zrobić dobrze ! ...zresztą tu nie chodzi o wstyd przed resztą Polski ...tu chodzi o coś więcej ! Napewno wiele osób chciałoby przeżyć tą chwile wspólnie...

"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."

"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"

"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
bosman1980
Kibic
Na forum od 7737 dni

Msza św na stadionie - 05/04/2005 00:39
Co sądzicie o zorganizowaniu mszy św. na stadionie Pogoni. Moim zdaniem w środę w kościele na Witkiewicza nie zmieścimy się wszyscy. Poruszmy ten pomysł.

a melanż trwa i trwa - OLD BOYS POGODNO
RUDY 20
Kibic
Na forum od 7764 dni

Odp: Msza św na stadionie - 05/04/2005 08:54

bosman1980 napisał:  
Co sądzicie o zorganizowaniu mszy św. na stadionie Pogoni. Moim zdaniem w środę w kościele na Witkiewicza nie zmieścimy się wszyscy. Poruszmy ten pomysł.

pomysł jest dobry ale watpie zeby takie cos przeszlo, wtedy każdy kto chciał by mogl przyjsc i by wiedzial ze dla niego bedzie miejsce ale watpie zeby miasto czy klub sie na to zgodzili

na zawsze w moim sercu POGOŃ gool SZCZECIN
RUDY 20
Kibic
Na forum od 7764 dni

Odp: Jan Paweł II nie żyje :( - 05/04/2005 08:57

Adrian napisał:  
Niech Marian zorganizuje na Jasnych Błoniach transmisje z pogrzebu Ojca Świętego... w całej Polsce są już deklaracje odnośnie zorganizowania, tylko u Nas jak zawsze nic w tym kierunku... znowu Jurczyk pokazuje że nic nie potarfi zrobić dobrze ! ...zresztą tu nie chodzi o wstyd przed resztą Polski ...tu chodzi o coś więcej ! Napewno wiele osób chciałoby przeżyć tą chwile wspólnie...

u Jurczyka chyba to nie przejdzie, ale jak slyszalem w tv to juz chyba w Łodzkim w piątek jest zrobiony dzień wolny od pracy i od szkoły zeby wszyscy ogladali ceremonie pogrzebowa

na zawsze w moim sercu POGOŃ gool SZCZECIN
Orło
Kibic
Na forum od 8252 dni

*

Odp: Jan Paweł II nie żyje :( - 05/04/2005 09:17
Orło, w wolnej chwili napisz mi jak mam to znależć na DC++. Z góry dzięki.[/cytat]

Wpisz poprostu w poszukiwanych utworach Wadowice, jeżeli nie uda ci się tego znaleść to odezwij się do mnie, spróbuję jakoś ci przesłać.

Babilon Team
ZDR
Kibic
Na forum od 8332 dni

**

Odp: Msza św na stadionie - 05/04/2005 09:34
to moze na meczu Pogon-Groclin, nie damy go rozegrac

qbajag
Kibic
Na forum od 8337 dni

**

Odp: Msza św na stadionie - 05/04/2005 09:40

Master napisał:  
to moze na meczu Pogon-Groclin, nie damy go rozegrac

Odwołajcie od razu wszystkie spotkania do końca sezonu....

Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
silver_woman19
Kibic
Na forum od 7878 dni

Odp: Jan Paweł II nie żyje :( - 05/04/2005 10:39
Najprawdopodobniej będziemy mogli pożegnać Naszego Papieża w piątek przy pomniku na Jasnych Błoniach.

Jak powiedział mi przed paroma minutami (około 10:00) przedstawiciel Biura Prasowego UM trwają prace, aby umożliwić transmisję pogrzebu na dwóch telebimach. Zorganizowanie takiej transmisji nie jest sprawą prostą organizacyjnie, dlatego w tej chwili można powiedzieć, że najprawdopodobniej przy Jasnych Błoniach będziemy mogli w piątek pożegnać Naszego Papieża i zobaczyć transmisję z pogrzebu.

RosSi
Kibic
Na forum od 8092 dni

Odp: Jan Paweł II nie żyje :( - 05/04/2005 10:49

silver_woman19 napisał:  
Najprawdopodobniej będziemy mogli pożegnać Naszego Papieża w piątek przy pomniku na Jasnych Błoniach.

Jak powiedział mi przed paroma minutami (około 10:00) przedstawiciel Biura Prasowego UM trwają prace, aby umożliwić transmisję pogrzebu na dwóch telebimach. Zorganizowanie takiej transmisji nie jest sprawą prostą organizacyjnie, dlatego w tej chwili można powiedzieć, że najprawdopodobniej przy Jasnych Błoniach będziemy mogli w piątek pożegnać Naszego Papieża i zobaczyć transmisję z pogrzebu.

Nom wlasnie chicalem to napisac. Juz wczoraj o tym byla dyskusja na forum GW. Dzisiaj jest to juz przesądzone na 99%. Brawa Panie Litwinski za zaintersowanie. chociaż nie tylko dla Pana..

Ostatnio edytowany przez: RosSi, 5 kwietnia 2005, 10:56 [1 raz(y)]

RosSi
Kibic
Na forum od 8092 dni

Odp: Jan Paweł II nie żyje :( - 05/04/2005 10:52
http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=22376353

silver_woman19
Kibic
Na forum od 7878 dni

Odp: Jan Paweł II nie żyje :( - 05/04/2005 10:58

adq napisał:  

hmmmmm bradzo ciekawe...jak taki pokorny jest te ngosc to niech telewizora tez nieoglada...

RosSi
Kibic
Na forum od 8092 dni

Odp: Jan Paweł II nie żyje :( - 05/04/2005 11:05

silver_woman19 napisał:  

adq napisał:  

hmmmmm bradzo ciekawe...jak taki pokorny jest te ngosc to niech telewizora tez nieoglada...

a może to nasz Pan Prezydent :D taki pokorny a do Watykanu jedzie, zna sieć telefonu Jurczyka, używa internetu z telefonu komorkowego.. i jeszcze mowi zeby dac tą kase na biednych, moze sam by coś dał.. pieniadze z budzetu miasta to tez nasze pieniadze :/

Guido z Pasewalku
Kibic
Na forum od 8084 dni

Odp: Jan Paweł II nie żyje :( - 05/04/2005 11:54
Interessuje?

www.fc-union-berlin.de/forum/thread.php?threadid=13818

I...

http://217.160.163.20/fc-sachsen.de/forum/forumdisplay.php?f=10

Witam was! Ich bin bei euch. Zawsze.

1. FC Union Berlin -
zelazna unia!

kontakt: [email protected]
silver_woman19
Kibic
Na forum od 7878 dni

Odp: Jan Paweł II nie żyje :( - 05/04/2005 12:00
Rzecznik Watykanu Joaquin Navarro-Valls dzisiaj o godzinie 12.30 odczyta testament papieża.

Jak donosi włoski dziennik "Corriere della Sera", według nieoficjalnych informacji, liczący cztery strony tekst jest napisany po polsku i obecnie jest tłumaczony.

Watykanista Luigi Accattoli pisze, że w testamencie papież nie wyraża woli dotyczącej pochówku w Polsce czy też przeniesienia serca do Krakowa.

Według Accattolego, powołującego się na nieoficjalne, ale wiarygodne źródła, testament duchowy z zawartym w nim wielkim przesłaniem zostanie najpierw odczytany podczas obrad zarządzającej teraz faktycznie Kościołem kongregacji kardynałów i dopiero potem opublikowany.

Jak pisze włoski watykanista, cztery strony tekstu papież przekazał swemu osobistemu sekretarzowi abp. Stanisławowi Dziwiszowi, a następnie, w niedzielę, testament trafił w ręce kardynała kamerlinga Eduardo Martineza Somalo.

"To kardynałowie zdecydują, czy i kiedy opublikować testament; oczywiście zostanie on opublikowany i to być może szybko" - napisał Luigi Accattoli.

Jego zdaniem, na temat dokumentu krążą, zwłaszcza w Polsce, pełne fantazji pogłoski. To nieprawda - podkreślił watykanista największej włoskiej gazety - że mowa w nim jest o pragnieniu pochówku w Polsce czy też przeniesienia serca do Krakowa i o tym, że w testamencie Jan Paweł II ujawnił utrzymywane w tajemnicy od 2003 roku nazwisko kardynała in pectore (czyli w sercu), którym miałby być abp Stanisław Dziwisz.

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763442793 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.06 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005