Odp: Rusza magazyn Ligowy w TVN.... - 27/02/2006 08:52
Chlopaki ogladali Pogońonline. rozpoznalem szate graficzna..napewno nie oficjalke tym bardziej nie v.pl oficjalka za ciemna to samo v.pl 100% Pogońline.pl, to pewnie na forum tez wchodza....
A co mam robić? gapić się w monitor całym dniem chce zobaczyć co powiedzą o "spotkaniu" Pogoni o Legii i popatrzeć na bramki... a program ogólnie jako program to gówno
Odp: Rusza magazyn Ligowy w TVN.... - 05/03/2006 22:33
właśnie leci już na TVN24 i oglądajcie pilnie na TVN bo ten program jest tak głupi że niemoge już, po meczu Cracovia - Górnik dali jakiegoś typa do jedenatski kolejki i zawsze przytym pokazują zdjęcie bohatera ja aptrze a tam na lewą pomoc wkleili typa o nazwisku Bartos ale patrze na zdjęcia a tam Fabiniak pokazany
Odp: Rusza magazyn Ligowy w TVN.... - 12/03/2006 22:39
Żałosny program dzisiaj...kto oglądał to wie...że się komuś nie podoba to co się dzieje w Pogoni to nie jest powód do śmiechu... dno...A Bednarz to już się cieszy jak głupi do sera... :/
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Kurwa znowu o tym zapomniałem było coś "ciekawego" :>
jak chodzi o Pogoń to totalnie nic 'eksperci' w studiu stwierdzili że był karny, przyznam iż mogli mieć racje..
a tak ogólnie to zbrechtali pomysł brazylijskiej Pogoni i wsio ;]
Anty Pogon i Rasisci tyle na ten temat ... najmadzrejszy tam to byl chyba ten prezes .. zawsze jakis gosc jest anjwazniejszy bo w sumie nie peirdoli gluipot...
ogladnelem tylko do Zaglebia pozniej juz niechcialo mi sie -.-
PS wole ogladnac tutaj mam wszytkie i profesjonalnie komentowane sytuacje .. i skroty
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763437468 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.