| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 24/06/2004 10:10
Grzegorz Król do wzięcia - kawałek newsa o wzmocnieniach i odjeściach piłkarzy
Jeszcze przez rok ważny kontrakt z Amiką ma także Grzegorz Król, który ostatnio był wypożyczony do Szczakowianki Jaworzno.
- Grzegorz ma sobie poszukać klubu, bo trenerzy Amiki nie widzą go w składzie drużyny - informuje Pogorzelczyk prłnomicnik zarządu Amiki.
za GW
o GKS Bełchatów
Pozostaną natomiast Łukasz Garguła i Marcin Chmiest, którzy otrzymali oferty z wielu drużyn, w tym z pierwszoligowych. Obaj mają jednak ważne kontrakty, a nikt w Bełchatowie nie chce się tych zdolnych piłkarzy pozbywać
za Expresem Ilustrowanym
|
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 24/06/2004 12:37
Roberto Carlos w Pogoni?
Niestety, nie chodzi o słynnego Brazylijczyka, który gra w Realu Madryt. Szczeciński pierwszoligowiec chce natomiast ściągnąć do siebie Urugwajczyka, którego pełne nazwisko brzmi Roberto Carlos Milar.
O napastniku przypomniał sobie właściciel klubu, Antoni Ptak. Zresztą biznesmen już niegdyś ściągnął tego piłkarza do Polski. Urugwajczyka muszą pamiętać kibice ŁKS z występów w łódzkim klubie. W sezonie 1999/2000 rozegrał on w barwach ŁKS dwanaście spotkań, zdobył dwie bramki, po czym wyjechał do Brazylii.
PRZEkret SPORTOWY
rezerwy chce wzmacniac? czy co? chciaz na pewno mozna go przetestowac. to nikomu nie zaszkodzi
|
Zawsze wierni. Emigracja 2004.
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 24/06/2004 13:11
Milar był dobry, naprawdę dobry, mimo że w okresie gry w ŁKS był w strasznym dołku fizycznym zdarzało mu się kręcić obrońcami aż miło...
Jeżeli obecnie jest w choć troszkę lepszej formie, powinien być wzmocnieniem kadry...
|
Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 24/06/2004 14:11
> Roberto Carlos w Pogoni?
Niestety, nie chodzi o słynnego Brazylijczyka, który
> gra w Realu Madryt. Szczeciński pierwszoligowiec chce natomiast ściągnąć do
> siebie Urugwajczyka, którego pełne nazwisko brzmi Roberto Carlos Milar.
O
> napastniku przypomniał sobie właściciel klubu, Antoni Ptak. Zresztą biznesmen
> już niegdyś ściągnął tego piłkarza do Polski. Urugwajczyka muszą pamiętać kibice
> ŁKS z występów w łódzkim klubie. W sezonie 1999/2000 rozegrał on w barwach ŁKS
> dwanaście spotkań, zdobył dwie bramki, po czym wyjechał do Brazylii.
>
PRZEkret SPORTOWY
rezerwy chce wzmacniac? czy co? chciaz
> na pewno mozna go przetestowac. to nikomu nie zaszkodzi
Jeśli mnie pamięć nie myli to ten urugwajczyk nazywał się Claudio Milar a nie Roberto Carlos 
|
2003/2004- Mistrzostwo Klasy B juniorów z Chrobrym Lisie Pole
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 24/06/2004 15:10
WITAM!W dzisiejszym wydaniu "Faktu" wyczytałem artykół, że bliski pozyskania Giuliano jest Lech Poznań!Że niby do ackji zabrał się młody Kulczyk i chce go do Poznania zaciągnąć!Fakt faktem,że "Fakt" to gazeta typu byłe "Skandale", więc nie bardzo chce mi się w to wierzyć.
|
Wstaję rano, robię przedziałek i mam fajrant...
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 24/06/2004 16:14
zdaje mi sie że ten temat nie był poruszany...
Dawidek wrócił z Brazyli i znalazł super gwiady np Giuliano (kto to?!) i Claudio Milara (napastnik)
na oficjalce napisali jeszcze ze mają duzo telefonów z oferta przejścia Bataty...
zobaczymy co bedzie sie działo w najbliższych tygodniach
|
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 24/06/2004 16:50
w dzisiejszym wywiadzie w Głosie Szczecińskim z Antonio Ptakiem, mozna przeczytac sprostowanie prezesa na temat Mieciela. Mowi on, ze owszem rozmowy byly (sa?) prowadzone, ale z Sypniewskim i Klimkiem, a transfer Mieciela to dziennikarska kaczka... mnie osobiscie od poczatku wydawalo sie to na kaczuszke, no ale zobaczymy... pozyjmy chwile optymizmem...
|
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 24/06/2004 19:45
Codziennie do miedziowego klubu wpływają oferty od menedżerów i piłkarzy. Wielu marzy o grze w klubie, który jest wypłacalny. Ireneusz Kowalski przeciwnie, odchodzi do Legii, bo lubi nowe wyzwania - pisze "Przegląd Sportowy".
"Niemal codziennie dostajemy od menedżerów lub agentów całe listy zawodników, którzy zgłaszają chęć gry w naszym zespole - chwali się Jerzy Fiutowski z zarządu lubińskiego Zagłębia. - Zdążyłem już naliczyć chyba z 50 piłkarzy. Ale aż tylu nie potrzebujemy".
Tak duże zainteresowanie zespołem beniaminka ekstraklasy nikogo nie może dziwić. Zagłębie jest jednym z niewielu klubów w Polsce, który ma stabilną sytuację finansową. Poza tym sternicy miedziowej jedenastki zdecydowanie przekonują, że klub nie po to wraca do ekstraklasy, żeby bronić się przed spadkiem.
źródło onet
|
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 24/06/2004 22:52
Na pozycje bramkarza mozna by wziasc Nalepe.On sam chcial by zmienic klub gdyz Karpaty spadly z Ukrainskiej Ekstraklasy!co by trzeba bylo za niego zaplacic ale warto,jak tak bardzo chca bramkarza to niech biora jego!
|
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 25/06/2004 00:51
jak podaje Legia.com.pl Rzezniczak zostanie na 99% pilkarzem Legii:
"Rzeźniczak ustalił
Jakub Rzeźniczak gościł dziś na Legii. Piłkarz ustalił już warunki indywidualnego kontraktu. Wczoraj razem z Mamą i Edwardem Sochą wybierał dla siebie mieszkanie. Młody obrońca zwiąże się z Legią 5-letnim kontraktem.
Rzeźniczak obok Eddiego Stanforda, Macieja Korzyma (który związał się z Legią na dłużej niż 2 lata - przyp. red.) będzie kolejnym piłkarzem młodego pokolenia jaki wzmocni warszawski klub.
Admiratorem talentu Rzeźniczaka jest menadżer Legii, Edward Socha. To za jego namową młody gracz zamienił łódzki Widzew na Łazienkowską."
coz, mozna bylo sie spodziewac. Ktos powiedzial, ze Rzezniczak bedzie rzadko grywal w Legii. ja mysle, ze bedzie grywal stosunkowo czesto, bo gdzies czytalem wywiad z Socha, ktory traktuje mlodego obronce, jako nastepce podstarzalych juz Jozwiaka i Zielinskiego.
|
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 25/06/2004 08:30
Mam tylko nadzieje ze ten Milar bedzie wzmocnieniem. Przydalby sie porzadny napastnik bo Bugaj juz wysiada a Moskalewicz bedzie mogl dalej grac ale jako pomocnik.
Julcimar, Rodrigo, Mauro, Batata, Leandro ( jesli on jeszcze jest), a teraz jeszcze Milar i Guliano!!!
Mamy Brazylijski sklad
|
Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 25/06/2004 10:31
kawałek newsa z Legia.net o powrocie Mięciele i Kucharskiego
Mięcielem interesuje się także Pogoń Szczecin, ale jeżeli Marcin nie dostanie jakiejś atrakcyjnej oferty z zagranicznego klubu, zapewne wróci do Warszawy.
więc jak co koniec spekulacji na temat Rzeźniczka (Legia) i Mięciela (może Legia?)
|
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5