Odp: Pchli targ - 19/05/2005 14:19
Komputer+ monitor+klawiatura+mysz. sprzedam za 550 zł. sorry ale nie pytajcie mnie o jakieś szczegóły bo się na tym nie znam. wszystko jest na chodzie i właśnie go używam. dla chętnych podam nr.telefonu i adres gdzie można go obejrzeć
p.s bilet sprzedaje bo wypadl mi w niedziele mecz do sedziowania w tym czasie. chetnych zapraszam na gg, odbior biletu na meczu srodowym - Pogon - Zaglebie.
"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
Odp: Pchli targ - 23/05/2005 16:31
Mam do sprzedania oryginalną gre total club Manager oraz zestaw trzech gier przygodowych : AZTEC na 1 płycie Faust na 4 płytach i Wehikuł czasu na 2 płytach wszystko po polsku do tego książeczka i karton od tych gier. zainteresowani pisać na gg : 4749008
Odp: Pchli targ - 07/06/2005 16:31
Ksiazki :
Jerzy Engel "Futbol na tak" , minialbum "Polskie orły" , Paweł Zarzeczny: "Polska Gola", Gerhard Bauer "Jak grac w piłke nożną", Kazimierz Górski " Pół wieku z pilka nozna" Stefan Grzegorczyk " Droga do Meksyku"
Ksizaki w bardzo dobrym stanie, wszystkie oprocz Droga do Meksyku i Pol wieku z piłka nowe.
Oryginalne gry Fifa 2000, Fifa 2002, Fifa 2004, Fifa World Cup 2002 Total Club Manager 2003, NBA Live 2003, Nhl 2002, NBA Live 2001, Tony Hawk Pro Skater 4 (w pudełku dvd oryginalnym, a nie z seri Extra Klasyka), Nhl 2000, 15 zl za sztuke
kontakt na gg:9433255
Odp: Pchli targ - 11/06/2005 11:55
[cytat=^^Krzysiek]Ksiazki :
Jerzy Engel "Futbol na tak" , minialbum "Polskie orły" , Paweł Zarzeczny: "Polska Gola", Gerhard Bauer "Jak grac w piłke nożną", Kazimierz Górski " Pół wieku z pilka nozna" Stefan Grzegorczyk " Droga do Meksyku"
Ksizaki w bardzo dobrym stanie, wszystkie oprocz Droga do Meksyku i Pol wieku z piłka nowe.
za komplet 20zl...
Ja bym chętnie wciągnoł książkę Engela, jakbyś mógł to odezwij się do mnie wieczorkiem na gg numer w profilu, pisz nawet jak bedę niedostępny.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.