Odp: Zaslyszane, Polecone... - 13/06/2005 23:11
Capoeira Family - Zum Zum (Zomba-O Dub Rmx)
Prodigy - No Good Start The Dance ( Dj L.E.D. Remix )
SounDmasteR-orion_too_&_caitlin_-_call_me_(soundmaster_energy_rmx)
DJ Meli - Amigos Forever 2004
C-Bool - Would You Feel (b2 real booty babes remix)
Michael Gray vs Spankox - To the club at the weekend (twistedblue remix)
i na koniec mocny utwór niestety nie wiem jak się nazywa
Odp: Zaslyszane, Polecone... - 14/06/2005 15:39
- Morwa - Dla słuchaczy
- Daddy Yankee - Dale Caliente
- Safri Duo - Ritmo de la noche
- Kayah - Jutro rano
- First day
- Lonely no more
- DJ mango- Eurodancer
Odp: Zaslyszane, Polecone... - 15/06/2005 18:08
Ja od niedzieli "katuje sie" indianskimi rytmami,zakupilem dwie plytki tych ziomkow co byli na Dni Morza,alez oni "rzezbili" na tych swoich instrumencikach,niesamowita muzyczka,polecam
Ja od niedzieli "katuje sie" indianskimi rytmami,zakupilem dwie plytki tych ziomkow co byli na Dni Morza,alez oni "rzezbili" na tych swoich instrumencikach,niesamowita muzyczka,polecam
Odp: Zaslyszane, Polecone... - 22/06/2005 12:41
Ja ostatnio katuję do nieptrzytomności Anjunabeats Volume Three Mixed by Above & Beyond z jednym rozkładającym mnie tjunem na czele: Smith & Pledger pres. Aspekt - Hijack!
A do tego jeszcze progressive-trance w najlepszym wydaniu: Hydroid - Blue Tubes (Ava Mea Remix)
Odp: Zaslyszane, Polecone... - 22/06/2005 15:26
Danzel- Put your hands up in the air
Royal Gigolos- California dreamn
Uniting Nations- You and me
Mirwais- Disco Science
Papa A.P. - Gadolina
a ja polecam wszystkim to radyjko -> Blood... (wejdź w listen)
he, jeszcze jakis czas temu bylo takie radio "zelazny legion" calkiem fajne (chociaz raz w ciagu niecalej godziny 3 razy poleciala ta sama piosenka Legionu )
a ja polecam wszystkim to radyjko -> Blood... (wejdź w listen)
he, jeszcze jakis czas temu bylo takie radio "zelazny legion" calkiem fajne (chociaz raz w ciagu niecalej godziny 3 razy poleciala ta sama piosenka Legionu )
Legion mógłbym słuchać non stop. Co tam dużo mówić, Legionu nigdy za wiele. Pozdro Ziomuś.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763437468 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.